>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

1/16 Uefa

Status
Zamknięty.
M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Udinese - Lech 1 @1,65

Minął tydzień i mamy spotkanie rewanżowe ???? Znowu stawiam na Włochów, fajnie że media w Polsce robią trochę szumu i dają Lechowi szanse na awans dzięki czemu kurs jest znośny. W pierwszym meczu mieliśmy 2-2 i wydawać by sie mogło że jest to szczęśliwy wynik dla Poznaniaków bo przegrywali już 0-2.. Udinese to trochę nieprzewidywalny zespół, tydzień temu na pewno boisko oraz warunki atmosferyczne im nie sprzyjały, a po zdobyciu 2 bramek nieco sie rozluźnili.. Dzisiaj mecz będzie na normalnej nawierzchni i raczej niespodzianki się nie ma co spodziewać. Na pewno wielu marzy sie awans jednak obie ekipy to dwie inne bajki. Udine w lidze nie idzie, praktycznie nie maja już szans na zajęcie miejsca premiowanego grą w pucharach więc mogą sie przyłożyć do UEFA. Dodatkowo piłkarze jakimi dysponuje trener Marino Pasquale to piłkarze wielkiego formatu. Dużo sie mówi że największą gwiazdą jest Di Natale, myślę że jeśli dzisiaj zobaczymy go w akcji udowodni nam wszystkim że ta opinia nie jest przesadzona ;) Jeśli chodzi o Lecha to dobrze kombinują z tymi urazami i niepewnymi występami Peszki i Lewandowskiego ???? Znając życie to obaj zagrają ???? Na pewno po pierwszym meczu w Lechu podobało mi się ich przygotowanie fizyczne, nie ustępowali pod tym względem Włochom choć nasz liga stoi a Italia gra ciągle. Poza tym to Polacy muszą sie otworzyć i strzelić bramkę co myślę że skrzętnie wykorzystają Włosi.. Dzisiaj innego rozwiązania jak pożegnanie Lecha z UEFA ( w którym i tak gra trochę szczęśliwie dzięki Groclinowi ???? ) nie widze.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Spotkanie: CSKA - Aston Villa
Typ: CSKA -1,5 gola
Kurs: 2,72
Buk:Bet365
Dziś rozpocznie się runda rewanżowa 1/16 Pucharu Uefa. Jako pierwsu zainaugurują ją piłkarze CSKA i Aston Villi. w pierwszym meczu tych drużyn Rosjanie skazywani byli na porażkę. Mówiło się że The Villans mają przewagę w tym że u nich sezon jest pełną parą a w Rosji stoii. Wyszło jak wyszło , dla CSKA padł bardzo dobry wynik 1:1. Oneil po tym meczu zdał sobie sprawę aby już na poważnie zająć się ligą bo tam mają ciągle realne szanse na grę w LM w nastepnym sezonie. zdecydował że do moskwy nie pojadą Brad Friedel, Wilfred Bouma,Martin Laursen,Stephen O&#39;Halloran,Carlos Cuellar, Gareth Barry,Ashley Young,Chris Herd,Nigel Reo-Coker,Stiliyan Petrov Gabriel Agbonlahor,Emile Heskey. Czyli nie zabral kluczowych zawodników. Nawet gdyby i to uczynuł trudno by było anglikom wygrać w moskwie. Ostatnio również Aston tak jak by zbiła trochę z tonu. Dwa ważne ostatnie mecze przegrali. Trudno mówić tu o kryzysie ale na pewno morale nie jako się obniżyły. Warto również dodać że najlepszy strzelec tej edycji PU Vagner Love po przerwie zimowej nie zapomniał jak się zdobywa bramki i to właśnie od w Birmingham strzelił jedyną bramkę do CSKA. Tak więc gospodarze w tym meczu powinni zagrać jak w każdym innymjm , czyli o zwycięstwo. A to że grają z nie co odmienionym składem gości powinno im tylko ułatwić w odniesieniu pewengo zwycięstwa pieczętującego ich awans do kolejnej rundy.

B 0

browar112

Użytkownik
Spotkanie: CSKA - Aston Villa
Typ: CSKA -1,5 gola
Kurs: 2,72
Buk:Bet365

Jutro rozpocznie się runda rewanżowa 1/16 Pucharu Uefa. Jako pierwsu zainaugurują ją piłkarze CSKA i Aston Villi. w pierwszym meczu tych drużyn Rosjanie skazywani byli na porażkę. Mówiło się że The Villans mają przewagę w tym że u nich sezon jest pełną parą a w Rosji stoii. Wyszło jak wyszło , dla CSKA padł bardzo dobry wynik 1:1. Oneil po tym meczu zdał sobie sprawę aby już na poważnie zająć się ligą bo tam mają ciągle realne szanse na grę w LM w nastepnym sezonie. zdecydował że do moskwy nie pojadą Brad Friedel, Wilfred Bouma,Martin Laursen,Stephen O&#39;Halloran,Carlos Cuellar, Gareth Barry,Ashley Young,Chris Herd,Nigel Reo-Coker,Stiliyan Petrov Gabriel Agbonlahor,Emile Heskey. Czyli nie zabral kluczowych zawodników. Nawet gdyby i to uczynuł trudno by było anglikom wygrać w moskwie. Ostatnio również Aston tak jak by zbiła trochę z tonu. Dwa ważne ostatnie mecze przegrali. Trudno mówić tu o kryzysie ale na pewno morale nie jako się obniżyły. Warto również dodać że najlepszy strzelec tej edycji PU Vagner Love po przerwie zimowej nie zapomniał jak się zdobywa bramki i to właśnie od w Birmingham strzelił jedyną bramkę do CSKA. Tak więc gospodarze w tym meczu powinni zagrać jak w każdym innymjm , czyli o zwycięstwo. A to że grają z nie co odmienionym składem gości powinno im tylko ułatwić w odniesieniu pewengo zwycięstwa pieczętującego ich awans do kolejnej rundy.
Nie ma to jak analize z innego forum wziac i skopiowac ????

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
browar a byles kurde w typach dnia ???????? nie ?? to wejdzie i kurde zobacz kiedy ta analize wpisalem. dzis tylko dodalem do swojego tematu i do tego tematu !! wejdz i zobacz a nie odrazu z zarzutami o plagiat !!!!!!!!!!!!

B 0

browar112

Użytkownik
browar a byles kurde w typach dnia ???????? nie ?? to wejdzie i kurde zobacz kiedy ta analize wpisalem. dzis tylko dodalem do swojego tematu i do tego tematu !! wejdz i zobacz a nie odrazu z zarzutami o plagiat !!!!!!!!!!!!
Stary nie unoś sie ???? Ja do Ciebie z humorem a ty zaraz krzyczysz...
po prostu myslalem ze moze z innego forum analize skopiowales i nawet jakby tak bylo to &quot;raczej&quot; nic by sie nie stalo.
A wszystko wskazywalo na to,ze to jest plagiat.
Oczywiscie zwracam honor i przepraszam jesli sie uraziles.
Pozdrawiam ????

M 0

mirek186

Użytkownik
Jak narazie CSKA ma tylko przewagę optyczną, Villa wygląda blado i przewidywalnie, nastawienie na obronę. Chociaż moim zdaniem w drugiej połowie CSKA musi przyspieszyć bo jak narazie z ich przewagi nic nie wynika, a grać na 0:0 to dość ryzykowne zwłaszcza z tak okrojoną Villa.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Stary nie unoś sie ???? Ja do Ciebie z humorem a ty zaraz krzyczysz...
po prostu myslalem ze moze z innego forum analize skopiowales i nawet jakby tak bylo to &quot;raczej&quot; nic by sie nie stalo.
A wszystko wskazywalo na to,ze to jest plagiat.
Oczywiscie zwracam honor i przepraszam jesli sie uraziles.
Pozdrawiam ????
nie no co ty ???? troche tylko mnie wkrzules heh ???? a mylisz sie ze jezeli byl by to plagiat to miał bym przykre z tego powodu konsekwencje ;)
Ps ;) po zadnych innych forach nie szlajam sie ???? only this :p

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
A ja sie zastanawiam jak w tym Amsterdamie będzie??Ajax wygrał wyjazd 0-1 tego meczu nie oglądałem ale widzialem kilka ostatnich potyczek w lidze i za głowe sie złąpałem jak zobaczyłem wynik z Fiore no i jak najbardziej upatruje szanse na awans Włochów których z pewnoscią stac na avans.Specjalnych argumentów do analizy nie mam ale taki typek na sportowo który zagralem po kilka zł :p

AJax-Fiorentina (avans:2 k:2.7) i (0-1 kurs 8.5)

M 0

msk82

Użytkownik
no i CSKA wygrało !!!!! piękna gra piłką, opanowanie, i byle zdala od własnego pola karnego, po 1 połowie myslalem ze beda grac na ten remis 0:0 ale jednak to zbyt ryzykowne i w 2 połowie pokazali jak gra się piłka, krótkie dokładne podania i rezerwy Aston biegały, biegały i biegały... a 1 bramka to mistrzostwo rozegrania rzutu wolnego, dla mało doświadczonych graczy Aston bylo to zaskoczenie i sie udalo, brawoo 900pln do przodu ???? ???? ???? ???? ????

typer36 456

typer36

Użytkownik
Jakie były wyniki w 1 meczach? Bo coś mi się zdaje ze Valencja i Milan zegnaja sie z pucharami........

K 0

krakk

Użytkownik
Dla mnie zaskoczeniem jest to że aż 3 drużyny Ukraińskie przechodzą dalej.
Milan odpada.... wygrywali pierwszą połową 2:0 a zremisowali 2-2 i żegnają się z pucharem. Odpada również Tottenham jak i Valencia.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom