Moje typy na jutro
Paris SG v Wolfsburg
ponad 1.5 bramki w meczu kurs: 1.30
Gospodarze powinni wygrać , z drugiej strony wolfsburg gra w pucharze rewelacyjnie i wreszcie przełamał złą passe na wyjazdach w bundeslidze
Dodatkowo francuskie kluby czesto mi psują kupon wiec postawiłem na bramki
2 lub wiecej wg mnie na 100% padnie
NEC Nijmegen v Hamburger SV
na Hamburger SV remis nie ma zakładu kurs: 1,45
Niemcy słabo grają na wyjazdach i od 28 lat nie wygrali z holenderską drużyną . Osobiście jestem na 99% pewien , że ta zła passa dzisiaj będzie przezwyciężona . NEC to ogólnie słaby zespół wiekszość punktów uciułali na słabeuszach z tymi silnymi zespołami przeważnie gładko przegrywali nawet u siebie.
Aston Villa v CSKA Moscow
gospodarze strzelą wiecej niż 1,5 bramki kurs: 2,05
Aston Villa powinna wygrać 3:1 ale asekuracyjnie postawiłem na bramki . Myśle że te 2 spokojnie strzelą
Olympiakos v St.Etienne
wygrana gospodarzy kurs: 1,57
Teoretycznie pewniak , wygrywają wszystko u siebie i to wysoko . z drugiej strony St.Etienne na wyjazdach z silnymi sprawuje sie przyzwoicie i kilka niespodzianek zaliczyli . Dodatkowo gospodarze wiedząc , że słabo grają na wyjazdach będą mieli ciśnienie na wysoką wygraną co mogą wykorzystać francuzi.
AaB v D.La Coruna
Postawiłem że gospodarze strzelą bramke kurs: 1,38
Deportivo jak każda hiszpańska drużyna dużo strzele bramek i traci , dodatkowo słabo radzą sobie na wyjazdach .
Gospodarze bedą mieli atut w postaci pogody , myśle że bez problemu wbiją przynajmniej 1 bramke
Werder Bremen v AC Milan
ponad 2,5 bramki kurs 1,80
Werder ma lekki kryzys ale jak zwykle sporo pada w jego meczach bramek to samo tyczy się Milanu . Myśle , że będzie 2:2 lub 2:1 dla milanu
Bordeaux v Galatasaray
wygrają gospodarze kurs: 1,90
Dla mnie pewniejszy niż Olympiakos. Turcy są słabi na wyjazdach ostatnio w lidze ku mojej uciesze przegrali ze słabeuszem. Ogólnie prawie zawsze w przypadku tureckich zespołów mi "wchodzi" i myśle że teraz też tak będzie.
Dynamo Kijów v Valencia
gospodarze strzelą kurs 1,25
Valencia sporo strzela i traci , dodatkowo dynamo za sobą bedzie miało pogode . Myśle że na 100% wejdzie
Zenit Petersburg v VfB Stuttgart
wygrana gospodarzy remis nie ma zakładu kurs 1,45
Zenit słabo grał w
LM ale myśle że sobie odbije na UEFA
VfB Stuttgart wygrał niespodziewanie z Bayerem ale myśle że był to wypadek przy pracy . Ostatnio zremisowali wygrany mecz ze słabym Hanoverem
Zenit powinien mimo wszystko wygrać dwoma bramkami w najgorszym przypadku remis.
Dorzuciłem do kuponu jeszcze
Derby v Blackpool
Ipswich v Nottingham Forest
Oba mecze na powyżej 1,5 bramki 1,30
Gent v Anderlecht
obie drużyny strzelą 1,50
w drugim kuponie usunąłem
Aston Villa v CSKA Moscow
Werder v Milan
Ipswich v Nottingham Forest
a dodałem
Aarau v Grasshoppers
obie drużyny strzelą 1,66
Braga - St. Liege
Sampdoria - Metalist Kharkiv
nie obstawiałem dla mnie każdy wynik jest tu możliwy
Nie wiem skąd ta pewnośc na wygraną Sampdori
Grają w kratkę potrafią wygrać i przegrać z każdym wg mnie pewniejszy jest wynik 0:0 niż wygrana makaroniaży
Ogólnie ci co obstawiają same wygrane faworytów raczej się przejadą
Pierwsza sprawa zawsze się trafi jakiś remis , po drugie w europejskich pucharach jest najwiecej niespodzianek
Czwartkowe mecze nie obstawiałem . Lepiej obstawić mniej meczy i ewentualnie jak wejdzie spróbować w czwartek za wyższą stawkę
Szczególnie że nie ma dla mnie tam pewnym meczów może poza Marseille
Lech - Udinese
Myśle że lech powinien wygrać lub przynajmniej zremisować , ale może to tylko niepoprawny patryjotyzm
Shakhtar - Tottenham
Anglicy są slabiuteńcy na wyjazdach , myśle że szahtar powinien skromnie 1:0 wygrać , warunki będą sprzyjały ukraińcom
FC kopenhaga v Manchester city
podobnie jak Tottenham słabi na wyjazdach przegrywają wiekszośc do tego jeszcze warunki.
Z drugiej strony Duńczycy to nie drużyna z Premership
FC kopenhaga już sporo zaliczyła niespodzianek wiec limit raczej wyczerpali
Fiorentina - Ajax
Piszecie że strzelili FC genoa 3 bramki , ale zapominacie o niedawnym remisie z Bologną u siebie i porażce z Lecce 1:3
dla mnie każdy wynik jest możliwy jedyne czego jestem pewien to że padną bramki :-D
Marseille - Twente
Jak z grekami teoretycznie pewniak ale francusi juz kilka razy głupio tracili punkty na swoim stadionie.
Szczególnie , że twente wcale takie słabe nie jest
Ogólnie francuskie mi nie wchodzą wiec postawił bym na bramki powyżej 1,5 lub 2,5