>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info Żużel u bukmacherów (zasady rozliczania, gdzie grać itd.)

M 126

mj_bull

Użytkownik
Nie wiem czy ktoś już może o tym nie pisał wcześniej, ale w Betsafe pojedynek Kasprzak-Watt ustalili na korzyść tego drugiego, co za tym idzie punkty z jokera liczą normalnie. Pozdrawiam

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Nie wiem czy ktoś już może o tym nie pisał wcześniej, ale w Betsafe pojedynek Kasprzak-Watt ustalili na korzyść tego drugiego, co za tym idzie punkty z jokera liczą normalnie. Pozdrawiam
No to krótko mówiąc wydymali Cię.
Pisz do nich bo ostatnio mają takiego oddsmakera od żużla że głowa boli.
Punkty bonusowe i jokera nie są uwzględniane.
Tyle, że ja dałem na Watta
W takim razie wypłacaj pieniądze :grin:

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
zależy gdzie, ale większość nie weźmie pod uwagę tego, że wynik został zweryfikowany. Są zapisy w regulaminie, że liczy się wynik spotkania, a wszelkie zmiany rezultatu nie wpływają na rozliczenie zakładów. Ciekaw jestem sam, bo zagrałem też ;)
z bet365
Wszystkie rynki zostaną rozliczone na podstawie wyniku po zakończeniu finałowego wyścigu (rozgrywki ligowe) lub prezentacji na podium (wyścigi indywidualne/Grand Prix). Poźniejsze odwołania, dyskwalifikacje i odliczenia punktów nie liczą się.

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
ale w regulaminie masz jasno napisane: na podstawie wyniku po zakończeniu ostatniego biegu.
akceptowałeś regulamin jak wszyscy. Gdzie grałeś? Może tam jest inny zapis - weryfikacja/zwrot?

sampras 2

sampras

Użytkownik
Masz racje ale dla mnie to jest smieszne bo powinien sie liczyc oficjalny wynik. Sedzia odjal punkty pewnie od razu po protescie a nie za 10 dni czy miesiac i Hammers w tabeli BEL wygrali ten mecz za 3.

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
możesz spróbować napisać do supportu jeszcze i dać znać co Ci odpisali, ale zapewne powołają się na ten pkt w regulaminie.
Pozdro!

sampras 2

sampras

Użytkownik
Napisalem. Rok temu byl taki mecz nie wiem czy pamietasz ZG - Wroclaw. I byla taka sama sytuacja jak dzisiaj , czyli punkty Swidra zostaly odjete po meczu. Wtedy buki zaliczyly wynik odejmujac jego punkty.

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
pamiętam doskonale - tam chyba 4 oczka odjęli i handi by mi wszedł, ale Tobet nie zweryfikowal wyniku zakładu.
Zależy gdzie grasz, różne są zasady w poszczególnych firmach. Tak czy tak daj znać jak sprawa się rozwiązała ;)

sampras 2

sampras

Użytkownik
Feekus , gralem w Tobecie i bet365.
Dziwna sprawa bo w histori zakladow w bet365 mam ten zaklad na zielono a rozliczony jest jako przegrany. Masz tak samo ?

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
wszystkie bety są na zielono w tym menu. Po rozwinięciu przegrana na czarno, bo tam nie ma kolorów jako rozróżnień do wygranej/porażek. Bynajmniej ja się nie spotkałem. Tak czy tak nie ma co liczyć na fundusze ;)

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
jak zwykle zagralem i nie pamietam jak bylo w totomixie i jak totomix rozlicza bo zawsze inaczej. gp challenge byla mozliwosc grania remisu ? czy biora oni pod uwage koncowe miejsce ?

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
to co w przypadku remisu punktowego ? zwroty czy wg miesjc koncowych ? w regulaminie jest ze licza sie pkt jesli chodzi o GP ale nie ma odnosnika co do GP Challenge wiec juz sie szykuje w takim razie na wyklocanie z ich smiesznymi traiderami ;)

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Chcialbym sie podzielic z wami moja smieszna historia z &quot;dziadem&quot; z totomixa. Oczywiscie para gdzie zawodnicy zrobili rowna ilosc punktow rozliczona byla jako przegrana. zawodnik nr 1 jak i nr 2 przegrane a remisu nie mozna bylo grac. Bede pisal przykladami bo bedzie mi latwiej. Mialem pare Buczkowski-Kylmakorpi oboje po 6 pkt ale w klasyfikacji Polak byl wyzej oraz Ułamek-Walasek na 1. Pogodzilbym sie z porazka Kylma mimo ze mialem tam wieksza stawke ale zadzwonilem na infolinie i przekazano telefon jakiemus &quot;specowi&quot; od zuzla ktorym po glosie stwierdzilem byl stary dziad. Oznajmil mi ze boje zdobyli 6pkt i jest remis, to ja mu ze nie bylo mozliwosci a on ze JAK TO !?; nastepnie polazl gdzies ale slyszalem jego rozmowe z jakas baba : pokaz mi oferte z wczoraj ; k**wa zapomnialem remisow dac; ja p***ole ale tragedia ; itp . Wrocil i powiedzial ze mam czekac.
Wystarczylo 5 minut i miałem juz zwroty. A wiec pobrałem stawke poczatkowa za pare Buczek-Kylma ale przeciez nie wezme zwrotu za wygrany zaklad Ułamka. A wiec dzwonie jeszcze raz.
Na wstepie podziekowalem za rozliczenie mi PRZEGRANEGO zakladu jako zwrot i przeszedlem do konkretow. Wskazalem oficjalne wyniki, wskazalem dopisek do zakladow : KTO LEPSZY 1 2. Dziad zamilkł chyba na 15 sekund i nie wiedzial o co chodzi. Uslyszalem tylko odkladana sluchawke... Narazie czekam na rozliczenie zakladu bez robienia afery ale przez 20minut nie moglem powstrzymac sie od smiechu ;)

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
nie zdziwiłbym się jakby ten przegrany zakład zweryfikowali na Twoją niekorzyść ponownie. Chyba, że odebrałeś w punkcie już pieniądze za ten zakład? Bo nie do końca rozumiem... :&gt;

Do góry Bottom