Razy jeden nie razy dwa. Jak wszedzie.dałem w expekcie najlepszy z czechow - pozostali... licza sie tam jokery czy nie ?
Razy jeden nie razy dwa. Jak wszedzie.dałem w expekcie najlepszy z czechow - pozostali... licza sie tam jokery czy nie ?
Nie ten temat.dałem w expekcie najlepszy z czechow - pozostali... licza sie tam jokery czy nie ?
Nie ma takiego zawodnika, pewnie zwrot bo popełnili błąd przy wystawianiu pary H2H...Pomóżcie!! Jak rozliczą w totomixie parę Jonhsoon Andreas - Protasiewicz Piotr. (Head to Head)
Piotrek jechał tylko 4 biegi bo za niego pojechał Gollob jako Joker.
wprowadzasz kolegę w błąd, w totomixie musi mieć odjechane 5 biegów.Aby zakład był ważny zawodnik musi objechać minimum 3 biegi, obaj jechali po 4 więc nie wiem w czym problem. Wygrał Protasiewiczktóry zdobył 8 punktów, bo Jonsson zdobył tylko 1 oczko.
W zestawieniu h2h musi mieć objechane co najmniej 3 biegi, a w typowaniu under/over musi objechać 5 biegów, aby nie było zwrotuwprowadzasz kolegę w błąd, w totomixie musi mieć odjechane 5 biegów.
Unibet często robi tak że czeka, jeśli mecz odbędzie się w ciągu 48? godzin to zakład jest rozliczany normalnie. Jeśli jednak zawody nie zostaną dokończone/rozegrane na nowo (w tym wypadku chyba druga opcja bo wynik z tego co wiem unieważniono) to dadzą wtedy dopiero zwrot. Tak przynajmniej mi kiedyś tłumaczyli na Czacie. Najlepiej to się skontaktuj z nimi może coś się u nich pozmieniało.Witam,
Zrobiłem wczoraj depozyt do unibetu bo fajne kursy były na Eastbourne i Peterborough, no ale niestety spotkanie orłów z pszczołami zostało przerwane. Myślałem, ze standardowo będzie zwrot, a tu widzę dzisiaj, że zakład ciągle w grze, a mecz ma się niby odbyć jutro. Wkurzyłem się bo chciałem sobie pograć dzisiaj za tą kasę szwedzką ligę.
Nie za często tam grywam, więc z unibetem oswojony nie jestem, ten ich regulamin jest nieźle zamotany, po pobieżnej lekturze nie znalazłem punktu mówiącego co w takiej sytuacji jak ta zaistniała, więc w sumie nie wiem czy uderzać do supportu czy zostawić to tak jak jest i czekać do jutra. Może ktoś jest bardziej zorientowany.
Tez w expekcie ???No a ja wczoraj miałem +5,5 na Piratów i mecz zakończony po 13 wyścigach wynikiem 40:38 dla Lakeside i na szczęście rozliczyli mi na korzyść czyli jako wygraną chociaż miałem spore obawy