W milenium przegrana, bo była możliwość postawienia na remis. Buki bonusy nie obchodzą.Obstawilem ze Grisza zapunktuje lepiej od Artema w millenium... zdobyli tyle samo pkt lecz Grisza mial3 bonusy... Jak to rozlicza? Wygrana przegrana czy zwrot?
Nie.Czy William Hill oferuje zakłady na polską ekstraligę? Pozdrawiam
Zawsze w SB jest możliwość postawienia na remis i tak jest w każdym buku ja grałem czysty win Unii w Betsafe i też mam wtopę.witam,gram w SB zagralem czysty win Torunia,ale przy obstawieniu wydawalo mi sie ze nie ma zakladu na remis,byly tylko czyste win i handi,tak wiec rozliczyli mi zaklad jako przegrany,chcialem do nich napisac ale nie ma nikogo online,a pisalem na poczte ale nawet nie moge odczytac co odpisali bo cos padło:/gral ktos cos w tym meczu czyste 1 lub 2 w SB?nie gralem tego za wielkie pieniadze no ale po co maja mnie wydymac
WH zakłady na żużel ogranicza tylko do GP, SWC i transmitowanych spotkań z BEL. Polskiego speedwaya było troszkę w zeszłym sezonie, ale się wycofali z tego. Teraz patrzyłem w pierwszych kolejkach i nic nie było, także później zaprzestałem. Możliwe, że wprowadzili (jeśli tak, to pewnie niedługo zaprzestaną) - to brawa dla nich.Verti dlaczego wprowadzasz kolege w blad?
Will Hill ma w ofercie zaklady na polska ekstralige! Niepamietam tylko czy od samego poczatku sezonu czy po kilku kolejkach dopiero
napewno od miesiaca maja tam polska lige...zaklady na mecz i hcWH zakłady na żużel ogranicza tylko do GP, SWC i transmitowanych spotkań z BEL. Polskiego speedwaya było troszkę w zeszłym sezonie, ale się wycofali z tego. Teraz patrzyłem w pierwszych kolejkach i nic nie było, także później zaprzestałem. Możliwe, że wprowadzili (jeśli tak, to pewnie niedługo zaprzestaną) - to brawa dla nich.
A czy po wybraniu zakładu na zwycięstwo Holdera zaznaczyłeś taki mały kwadracik obok miejsca na wpisanie stawki? Bo jeśli nie, to zagrałeś po prostu na samo zwycięstwo, więc bukmacher rozliczył Ci to prawidłowo. By mieć możliwość wygranej za miejsca 1-3 trzeba właśnie jeszcze zaznaczyć ten kwadracik, ale wtedy na zakład pobierana jest dwu krotność stawki.A ja mam pytanie z GP w Sportingbecie. Przy stawianiu na zwycięzcę jest jeszcze jakiś dopisek. Nie pamiętam za bardzo co tam jest napisane, bo nigdy nie zwracałem na to specjalnej uwagi, ale wydawało mi się, że chodzi o to, że jeśli zawodnik na którego stawiam znajdzie się na podium to liczy mi wygraną po kursie 1/3 tego co było na wygraną. Tymczasem ostatnio stawiałem na Holdera, był trzeci i zakład mam całkiem przegrany. A więc o co chodzi z tym dopiskiem ?
Przegrana w toto liczy się pierwsze 5 biegów a wtedy Laguta miał 8 punktów a Nermark 7 punktów.siemka mam pytanie jak rozliczy mi toto-mix zakład Nermark-Laguta pierwszy zdobył 10 pkt w 6ciu startach a drugi zdobył 8 pkt rowniez w 6ciu startach. Nermark w ostatnim biegu zdobył 3 pkt a Laguta 0 czy to ma jakieś znaczenie, czy liczy się 5 pierwszych startow. Prosze o pomoc. Dzieki
Bah i żużel :grin:Panowie,który buk ma dobre oferty żużlowe?Gram na razie w bahu i naprawdę jest to irytujące że mają w ofercie tylko Szwedzką Ligę,na razie najbliżej mi do bet365 podobno tam mają dosyć dobre oferty żużlowe.Najbardziej interesują mnie bezpośrednie pojedynki między zawodnikami w ligach oraz GP.Mógłby ktoś doradzić?