>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Żużel polski i angielski

lancev 984

lancev

Użytkownik
KUPON 46 bet365
GKM Grudziądz - Polonia Bydgoszcz 1 @1.40
Levante - Atletico 2 @1.22
Chelsea - Norwich 1 @1.20
Stawka: 7/10
AKO: 2.05
Bilans kuponu:
KUPON 47 bet365
Okoniewski over 8 @2.45
Stawka: 4/10
Bilans kuponu:

Otrzymane punkty reputacji: +5
lancev 984

lancev

Użytkownik
KUPON 48 bet365
N. Pedersen over 11 @1.90
Stawka: 6/10
Bilans kuponu:
KUPON 49 bet365
Adamczewski - Fajfer 2 @2.20
Bilans kuponu:
KUPON 50 bet365
Gdańsk - Częstochowa 2 (-2) @1.80
Bilans kuponu:

lancev 984

lancev

Użytkownik
KUPON 46 bet365
GKM Grudziądz - Polonia Bydgoszcz 1 @1.40
Levante - Atletico 2 @1.22
Chelsea - Norwich 1 @1.20
AKO: 2.05
Bilans kuponu:
KUPON 47 bet365
Okoniewski over 8 @2.45
Bilans kuponu:
#46⛔7j.
#47✅5.8j.
KUPON 48 bet365
N. Pedersen over 11 @1.90
Bilans kuponu:
KUPON 49 bet365
Adamczewski - Fajfer 2 @2.20
Bilans kuponu:
KUPON 50 bet365
Gdańsk - Częstochowa 2 (-2) @1.80
Bilans kuponu:
#48⛔6j.
#49⛔6j.
#50✅4.8j.
Bilans ogólny:✅24.63j.
To jest masakra jakaś.

lancev 984

lancev

Użytkownik
KUPON 51 STS
Toruń - Tarnów 2 @3.29
Bilans kuponu:
KUPON 52 STS
Leszno - Zielona Góra, bieg juniorski 1 @1.40
Czałow under 8,5 @1.80
AKO: 2.52
Bilans kuponu:
KUPON 53 STS
Bydgoszcz - Rzeszów 2 @3.29
Bilans kuponu:

lancev 984

lancev

Użytkownik
KUPON 51 STS
Toruń - Tarnów 2 @3.29
Bilans kuponu:
KUPON 52 STS
Leszno - Zielona Góra, bieg juniorski 1 @1.40
Czałow under 8,5 @1.80
AKO: 2.52
Bilans kuponu:
KUPON 53 STS
Bydgoszcz - Rzeszów 2 @3.29
Bilans kuponu:
#51⛔4j.
#52✅10.64j.
#53✅9.16j.
Bilans ogólny:✅40.43j.

lancev 984

lancev

Użytkownik
NOWY SEZON - WZNAWIAMY TEMAT
Kupon #1 STS
ROW Rybnik - Wanda Kraków
Typ: 1 (-26,5) @1.80
Powiedziałem sobie wczoraj, że jeśli będzie handi poniżej 28,5 to zagram na swoich ulubieńców. Spodziewam się tutaj bardzo łatwej wygranej w stosunku +30 punktów. No bo kim Wanda ma tu straszyć ? Krajowi seniorzy - Kuciapa i Miesiąc zdobyli w zeszłym roku na torze w Rybniku łącznie 2 punkty. Trojanowski to jeździec, którego w pierwszej lidze nie należy się obawiać na swoim obiekcie. Do tego dochodzi Karpow, który jako jedyny może napsuć trochę krwi gospodarzom i dużo słabsza juniorka. To by było na tyle, gdyż za kontuzjowanego Watta stosowane będzie ZZ. Dodam jeszcze, że Kraków przed sezonem nie odjechał ŻADNEGO sparingu, ROW pojechał takichkontrolnych meczy aż pięć. Wczoraj również trenowali na swoim obiekcie, gdzie nota bene kosmiczną formę prezentował Damian Baliński. Jak widać Wanda nie ma tutaj kim ani czym straszyć i według mnie skazani są na pożarcie.
Ew. wygrana: 6.33j.
Bilans: ✅2.33j.
Bilans tematu: ✅2.33j.

Otrzymane punkty reputacji: +3
lancev 984

lancev

Użytkownik
Kupon #5 Betsafe
Hancock - Kasprzak 1 @1.75
Doyle - Gollob 1 @1.60
AKO: 2.80
Ew. wygrana: 11.2j.
Bilans: ✅7.2j.
Bilans tematu: ✅7.17j.
Kupon #6 Betsafe
Harris - Batchelor 1 @1.86
Hancock - Gollob 1 @1.35
AKO: 2.51
Ew. wygrana: 10.04j.
Bilans: ✅6.04j.
Bilans tematu: ✅13.21j.

Otrzymane punkty reputacji: +1
lancev 984

lancev

Użytkownik
Kupon #7 Sport ing bet
Kings Lynn Stars - Swindon Robins 1 (-12,5) @1.85
Ew. wygrana: 11.1j.
Bilans: ✅5.1j.
Bilans tematu: ✅18.31j.
Widzę tutaj lekki spacerek Gwiazd. Ekipa, która wygrywa u siebie 58:34 z Lakeside Hammers, którzy dysponowali składem lepszym, niż ten dzisiejszy Swindon oraz 50:43 z Asami Belle Vue, musi również pokonać Rudziki i to zdecydowanie. W składzie gości kontuzjowany jest, przymierzany do roli lidera zespołu, Troy Batchelor oraz Adrian Miedziński. Efektem tego i innych powikłań są takie kuriozalne mecze, jak ten wyjazdowy z wyżej wspomnianymi Młotami, gdzie Swindon jechało tylko dwójką swoich zawodników (4 gości i ZZ). Potyczka ta zakończyła się wynikiem 62:28. A więc mamy jakieś porównanie obu drużyn, jeśli jako punkt odniesienia przyjmiemy mecz z Lakeside i w tym, trochę naciąganym oczywiście, przypadku Kings Lynn wręcz miażdży Swindon. Dziś również na gościu Harris i North, którzy powinni podnieść trochę poziom tej ekipy, ale nie są to zawodnicy, którzy regularnie mogliby wygrywać z liderami Gwiazd na ich torze. Takimi nazwiskami nie są z pewnością również Howarth, Morris czy Zengota. Dodajmy silniejszą juniorkę gospodarzy i po drugiej stronie równania mamy pewne zwycięstwo gospodarzy.

lancev 984

lancev

Użytkownik
Kupon #8 STS
Leicester Lions - The Lakeside Hammers: Doyle over 9,5 w 4 startach @1.90
Baliński - Kołodziej 1 @1.45
AKO: 2.76
Ew. wygrana: 9.71j.
Bilans: ⛔4j.
Bilans tematu: ✅14.31j.
Wydaje mi się, że Doyley nie ma z kim dzisiaj przegrywać. Jedyne poważne zagrożenie to osoba Hansa Andersena. Jednak przeanalizowałem jego ostatnie występy na torze w Leicester i nie jest na nim jakimś wybitnym asem. W poprzednim sezonie w barwach swojej drużyny robił 10 i 7 oczek. W tym wystąpił tam w barwach Coventry i zrobił 10 punktów, przywożąc 5x2 punkty. W bezpośrednich pojedynkach z Doylem było 2:1 dla Duńczyka. Dziś również spotkają się 2-3 razy i nie spodziewam się, aby wszystkie potyczki wygrał Hans. Oprócz niego Jason przeciwników ma raczej słabszych. Popatrzmy jak prezentują się zdobycze punktowe zawodników Lakeside na wyjazdach w tym roku:

Jak widać Bech, Kennett i Nilsson z pewnością nie jadą tego, czego się od nich oczekuje. Lawson poza jednorazowym wyskokiem w Poole również słabiutko. Wątpię, aby któryś z nich był zagrożeniem dla Doyle&#39;a na jego torze. Pozostaje więc sprawa zabierania punktów przez kolegów z pary. I tutaj również widzę dobrą sytuację dla tego zakładu. Michelsen, z którym jedzie 2 biegi w parze, wraca po kontuzji i raczej nie będzie stanowił tutaj problemu. Przez pozostałe dwie gonitwy parowym Kangura będzie Bjarne Pedersen. Nazwisko wydaje się głośne, jak na Wyspy, ale spójrzmy, co prezentuje Duńczyk w tym sezonie na torze w Leicester: 3 punkty przeciwko Coventry i 4 punkty przeciwko Belle Vue. W tych samych meczach Doyle robił 10 i 13 punktów. Sądzę, że dziś bliższy będzie tego drugiego wyniku, gdyż przeciwnicy nie wydają się zbyt wymagający.
Dorzucam jeszcze Balińskiego, gdyż uważam, że ma 10x łatwiejsze biegi od Kołodzieja. W każdym ze swoich czterech wyścigów jego oponentami będą: Peter Ljung, Linus Sundstroem i Robert Lambert. Szwed wygrał jakiś szwedzki turniej na torze w Gorican, przywożąc wszystkich za plecami, ale umówmy się - Peter nie jest zawodnikiem, który regularnie tak jeździ i nie należy się spodziewać tutaj powtórki, ani się go obawiać. Z resztą wystarczy spojrzeć na jego mecz w polskiej lidze, gdzie w barwach Rzeszowa przywiózł w Zielonej Górze 6 oczek. Sundstroem nie popisał się w Tarnowie, gdzie zdobył zaledwie 1 punkt. Końcówka poprzedniego sezonu w jego wykonaniu była fantastyczna, jednak należy pamiętać również początki. Nie mniej jednak ze strony tej dwójki Damian z pewnością natrafi na opór. Czwarty do brydża czyli młodziutki Lambert nie powinien odegrać tutaj dużej roli. Raz w tym sezonie błysnął na Wyspach (16+2 przeciwko Lakeside na początku sezonu), jednak później 6, 6, 8 punktów. W debiucie na polskich torach, i to na tak dużej imprezie, moim zdaniem nie będzie grał pierwszych skrzypiec. No i finalny argument z tej strony: kapitalna forma Balińskiego. Przeprowadzka do innego środowiska i przelotowe tłumiki z pewnością dobrze zrobiły Leszczynianinowi. Widać, że odzyskał radość z jazdy i, przede wszystkim, z wygrywania, co w końcu czyni. Podsumowując - nie mówię, że Baliński wygra tutaj wszystkie swoje biegi, ale z pewnością niemałe są szanse na zbliżenie się do tego wyniku. Z drugiej strony mamy Kołodzieja, który u progu sezonu nie prezentuje jakiejś wybornej formy. Określiłbym ją raczej jako średnia. Odpadł w eliminacjach do Złotego Kasku w Krośnie, a 3 tygodnie później na tym samym torze w towarzyskim, bo towarzyskim, ale jednak prestiżowym turnieju (chodzi w końcu o reprezentowanie kraju) zdobył zaledwie 2 punkty w pięciu startach. W lidze - 9 punktów na swoim tarnowskim torze to w jego przypadku również nie dużo. Tak więc na, jakby nie było, obcym torze w Gorzowie, gdzie nota bene w ostatnich latach w lidze, również prezentował się przeciętnie, nie jest on dla mnie kandydatem do dwucyfrowego wyniku. Tym bardziej, gdy rzucimy okiem na jego rywali:
N. Pedersen, Porsing, Iversen
Protasiewicz, Zmarzlik, Vaculik
Klindt, Bjerre, Kasprzak
Zagar, Schlein, Jensen
O ile takich zawodników, jak Klindt, Jensen czy Schlein powinien pokonać, o tyle Iversena, Zmarzlika, Kasprzaka na ich torze, czy bardzo mocnych Pedersena (również przecież tutaj się ścigał) i Vaculika już niestety nie. Prosta matematyka mówi mi, że więcej punktów jest tutaj w zasięgu Balińskiego, aniżeli Kołodzieja.

lancev 984

lancev

Użytkownik
Dzisiaj na sucho, bo niestety, ale spieszę się do pracy.
Kupon #9 STS
Kraków - Daugavpils 2 (-6,5) @1.80
Leszno - Tarnów: bieg juniorski: Leszno @1.25
Stawka: 5/10
AKO: 2.38
Ew. wygrana: 10.47j.
Bilans: ✅5.47j.
Bilans tematu: ✅19.78j.
Kupon #10 STS
Rzeszów - Wrocław: Wrocław over 1,5 podwójnych zwycięstw @1.90
Grudziądz- Gorzów: bieg juniorski: Gorzów @1.35
Stawka: 3/10
AKO: 2.57
Ew. wygrana: 6.78j.
Bilans: ✅3.78j.
Bilans tematu: ✅23.56j.

lancev 984

lancev

Użytkownik
KUPON #11 STS
Zielona góra - Toruń 2 (+10,5) @1.75
Grudziądz - Gorzów: Buczkowski over 9,5 @1.75
AKO: 3.06
Ew. wygrana: 10.77j.
Bilans: ✅6.77j.
Bilans tematu: ✅30.33j.

Otrzymane punkty reputacji: +8
lancev 984

lancev

Użytkownik
Kupon #12 STS
Wolverhampton - Coventry: Karlsson over 8,5 w czterech startach @1.60
Belle Vue - Kings Lynn: Schlein over 5,5 w czterech startach @1.70
AKO: 2.72
Ew. wygrana: 9.57j.
Bilans tematu: ✅26.33j.
1: Peter jest królem tego toru. Do tej pory w obu meczach domowych linia pokryta, a dzisiaj rywale o podobnej klasie. Z resztą co tu dużo mówić... Oto wynik Szweda w meczu na torze Coventry, miesiąc temu: 4. Peter Karlsson - 20 (3,3,6!,3,2,3). Myślę, że u siebie również powinien spokojnie pokonywać jeźdźców Pszczół. Linia o tyle fajna, że nawet mimo defektu jest szansa powodzenia. A co lepsze, że takowe może nastąpić już po trzecim starcie Karlssona.
2: W 5/5 meczów linia pokryta. Kangur lepiej jeździ u siebie, ale i w delegacjach poniżej pewnego poziomu nie zejdzie. Parowo 2 biegi z Bjerre, który do tej pory na wyjazdach 2 i 3 punkty oraz 2 biegi z Porsingiem - 3 punkty w Swindon, a i u siebie nie zachwyca. Po drugiej stronie barykady myślę, że do pokonania North, który jedzie tu jako gość, młodzi Fricke i Cook. Kangur pokazał się z bardzo dobrej strony w lidze polskiej i myślę, że jest na tyle w gazie, że nie pojedzie tutaj tak słabo, jak wyliczył to STS.

lancev 984

lancev

Użytkownik
Kupon #13 STS
Belle Vue - Kings Lynn: Bjerre under 6,5 w czterech startach @1.70
Ew. wygrana: 5.98j.
Bilans: ✅1.98j.
Bilans tematu: ✅28.31j.
Schlein zniknął z oferty i zamiast niego pojawił się Bjerre z linią 6,5. Poważnie zastanawiam się czy nie spróbować ograć Juroszka po całości i postawić na under. Duńczyk jest w kiepskiej formie i ma trudne biegi. Linię tą przekraczał tylko 2/5 razy i w obu przypadkach na swoim torze. Jak wyżej wspomniałem na wyjazdach 2 i 3 punkty. Parowo Schlein i Iversen, u rywali m.in Zagar i Nicholls. Nie powinien mnie tutaj zaskoczyć.

lancev 984

lancev

Użytkownik
Kupon #14 365
Wolverhampton - Coventry: Musielak - King 2 @1.90
Ew. wygrana: 5.72j.
Bilans: ⛔3j. remis...
Bilans tematu: ✅25.31j.
Jeszcze to na sucho i starczy. Było po 2, ale żeby się nikt nie czepiał daje tyle, ile jest w momencie pisania posta.
Kusiło jeszcze na Blackbirda +1 z Garritym po 2.10, ale jednak zbyt nieprzewidywalne.
Kupon #15 Betsafe
Nicholls - Bjerre 1 @1.50
Stawka: 8/10
Ew. wygrana: 12j.
Bilans: ⛔8j. to był dla mnie bet miesiąca, nie wiem co ten Nicholls porobił.... :/
Bilans tematu: ✅18.31j.
Miał być koniec, ale to taka perełka, że trzeba zagrać.
Fatalny dzień po dobrej passie, bolii.

lancev 984

lancev

Użytkownik
Kupon #16 STS
Kings Lynn - Coventry: Harris under 6,5 w czterech startach @2.05
Poole - Belle Vue 1 @1.15
Holsted - Holstebro 1 @1.10
AKO: 2.59
Ew. wygrana: 6.83j.
Bilans: ⛔3j.
Bilans tematu: ✅15.31j.
Harris po dobrym początku sezonu obniżył loty. Tylko 6 punktów w pięciu startach przedwczoraj w Wolverhampton, 2 punkty w niedzielę w lidze polskiej czy niespełna tydzień temu 7 punktów u siebie z Belle Vue. 22 kwietnia jechał nawet na tym torze przeciwko dzisiejszym gospodarzom jako gość w ekipie Swindon i zdobył... 6 punktów w pięciu startach. Kings Lynn wygrywają u siebie dosyć pewnie (min. wygrana to 7 punktów z Belle Vue, co było małą niespodzianką). Cały skład wozi dobre punkty, nie ma wyraźnych dziur. Przy takim kolektywie zawsze drużynie przyjezdnej ciężko o punkty. Dla mnie świadczy to tyle, że każdy z seniorów Gwiazd jest w stanie pokonać tutaj Harrisa. Parowo Anglik jeździć będzie z Kingiem i Andersenem więc też nie najłatwiej. Jak zwykle spojrzałem sobie na układ biegów i policzyłem na ile optymalnie stać tutaj Chrisa.
Bieg 3: Bjerre, Harris, Schlein, King
Bieg 6: Schlein, Andersen, Porsing, Harris
Bieg 11: King, Iversen, Harris, Lambert
Bieg 13: Harris, Bjerre, Andersen, Iversen
No nie wychodzi mi tutaj powyżej 6 za nic. Widzę coś w stylu 2, 1, 2, 1 maksymalnie. W pierwszej fazie kluczowa będzie dyspozycja Schleina, jednak u siebie Australijczyk powinien podołać. Dużo również będzie zależeć od nieobliczalnego Bjerre. Do tej pory u siebie 8, 11, 5. Liczę, że to będzie dobry dzień Duńczyka i moje typowania okażą się zawyżone.
Na podbitkę dwa typy na mecz. Nie spodziewam się tutaj po prostu żadnych niespodzianek, żeby nie powiedzieć sensacji, gdyż nie ma do nich żadnych przesłanek.

lancev 984

lancev

Użytkownik
Kupon #17 365
Poole - Belle Vue: North under 8 @1.90
Ew. wygrana: 5.72j.
Bilans: ✅2.72j.
Bilans tematu: ✅18.03j.
Do tej pory u siebie 3 i 5 punktów, głównie przez wykluczenia, upadki. Zawodnik bardzo chimeryczny. Nie rzadko zdarzają mu się również taśmy. Dziś w parze z Lawsonem/Gomólskim. Nie najgorzej dla niego, ale i nie najgorzej dla tego beta, bo Kacper dobrze tutaj jeździ. Lawson to też już nie ogórek (8 kwietnia na tym torze zdobył 12 punktów, co prawda później jako gość w Poole słabo, bo 4 oczka). Po drugiej stronie barykady takie nazwiska jak Zagar czy Nicholls, z którymi ciężko się będzie Dakocie uporać. W starciu z Australijczykiem nie bez szans są również jego rodak Fricke czy Cook. 8 punktów to wysoka linia, jak na tak nierównego jeźdźca.
Kupon #18 365
Poole - Belle Vue 2 (+12) @1.90
Ew. wygrana: 5.7j.
Bilans: ✅2.7j.
Bilans tematu: ✅20.73j.
Asy nie przegrały jeszcze tak wysoko na wyjeździe. Dotychczasowe wyniki:
Wolverhampton Wolves - Belle Vue Aces 49 : 41
Kings Lynn Stars - Belle Vue Aces 50 : 43
Leicester Lions - Belle Vue Aces 50 : 40
Coventry Bees - Belle Vue Aces 48 : 42
Poole pokonało Hammers u progu sezonu +14, ale potem przegrali z Coventry -9 (to samo Coventry, które u siebie tylko +6 z BV). Poole osłabione brakiem Janowskiego. Wynik podgonić można jokerem. Skłaniam się ku Asom przy tej linii.
Zapomniałem wpisać stawki przed meczem w drugim zakładzie. Grane było płasko 3/10 wszystko. Mam nadzieję, że nikt nie poczuje się oszukany... ????

lancev 984

lancev

Użytkownik
Kupon #19 365
Swindon - Wolverhampton: Blackbird - Wright 1 (-3) @1.80
Ew. wygrana: 7.20j.
Bilans tematu: ✅16.73j.
Blackbird sklasyfikowany jest na 11 pozycji najskuteczniejszych jeźdźców Elite League. Średnia punkt/bieg wynosi 2,0. Regularnie zdobywa dużo punktów zarówno u siebie, jak i na wyjeździe. Z pewnością jest w czołówce angielskich juniorów. W tym samym rankingu Wright jest póki co nieklasyfikowany, po tym jak pojechał dopiero 9 biegów. W meczu u siebie zdobył 2 oczka w czterech startach, później na wyjeździe 6 punktów. Skutecznością nie grzeszy również drugi z juniorów Swindon - średnia nie całe 4 punkty na mecz. Blackbird powinien spokojnie radzić sobie z juniorami gospodarzy, a i seniorom (również swoim) urwać trochę punktów.

lancev 984

lancev

Użytkownik
STATYSTYKI KWIECIEŃ 2015
Postawione kupony: 19
Wygrane: 11
Przegrane: 8
Stawki: 84j.
Wygrane: 98.73j.
Bilans: ✅ 14.73j.
Yield: ✅17.53%
Po świetnym początku przyszły gorsze czasy. Wydaje mi się, że i typy były dużo gorzej wybierane, grane trochę na siłę. Z resztą widać to po stawkach. Postaram się to poprawić. Były małe błędy w obliczeniach.

I od razu rozpoczynamy maj.
Kupon 20 STS
Brokstedt - Norden 1 (-10,5) @1.80
Lakeside - Coventry 1 (+3,5) @1.75
Bieg 14 Lawson jedzie kilkanaście metrów z przodu i wiezie 3:3, zerwany łańcuch i robi się 0:5, a w meczu zamiast 44-40 jest 41-42. Bieg 15 i zamiast Nilssona (11 punktów !) jedzie Lindgren (4 punkty) ! Co to ma być ?!
AKO: 3.15
Ew. wygrana: 11.08j.
Bilans tematu: ✅10.73j.
Nie jestem oczywiście jakimś znawcą niemieckiego żużla, jednak skład gospodarzy o wiele bardziej mnie przekonuje. Lindbaeck, Korneliussen i Kroner w Bundeslidze są gwarancją punktów. Hefenbrock na tle rywali również wydaje się mocnym punktem. Goście właściwie mają tylko Grzegorza Zengotę i długo nic. Jakieś punkty zdobędą również Kamil Brzozowski i Rene Deddens (choć temu drugiemu zdarzało się w zeszłym sezonie pojechać padakę), jednak z liderami gospodarzy, będą przegrywać. Tak więc na pierwszej linii mamy olbrzymią przewagę Brokstedt. Przyznam, że juniorzy dla mnie trochę anonimowi, jednak tylko jedna ekipa jedzie na swoim torze i myślę, że to jej młodzieżowcy spiszą się lepiej.
Coventry przegrało 2 ostatnie wyjazdy z Kings Lynn i Wolverhampton. Ekipy może i silniejsze od Hammers, ale nie jakoś znacznie. Kilka dni wcześniej Hammers przegrali u siebie z Wolverhampton i to mógłby być argument na minus dla tego typu, jednak wiele składowych złożyło się na tę wpadkę. Słabsza postawa juniorów oraz Doyle&#39;a na gościu, który zdobył zaledwie 6 punktów. Wtedy Wilki do zwycięstwa poprowadził między innymi Fredrik Lindgren (11 oczek). Dzisiaj to właśnie Szwed wystąpi w ramach gościa w ekipie Hammers i powinno to być spore wzmocnienie. Cały seniorski skład Lakeside jedzie u siebie bardzo dobrze. Kennett u siebie średnia prawie 2,5 punktu na bieg, Nilsson prawie 2,3, Bech ponad 2,2, Lawson prawie 1.9. Juniorzy z pewnością słabsi od tych z Coventry, jednak Ellis i Boxall nie są kompletnymi ogórkami. Również zawsze jakieś punkty zdobywali, nie licząc tej wpadki z Wilkami. Przez świetny początek sezonu i kilka wyjazdowych wygranych Coventry jest niby faworytem, jednak ja widzę tutaj więcej plusów po stronie gospodarzy. Przede wszystkim bardzo wyrównany skład na wysokim poziomie w potyczkach domowych. Dla porównania w ekipie Coventry w tych dwóch ostatnich delegacjach tylko dwóch zawodników doczołgało się do granicy 10 punktów. Myślę, że Lakeside skrzętnie wykorzysta tę obniżkę formy Pszczół. Myślę, że Młoty wracają na zwycięski szlak na torze w Thurrocku.
edit: Pisząc o juniorach Coventry miałem w pamięci przede wszystkim Garrity&#39;ego. Drugi z nich będzie jak najbardziej do zrobienia, bo za również mocnego Sarjeanta jedzie gość. Poprzedni - Mountain i Greenwood zdobywali dla Pszczół odpowiednio 0 i 1 punkt. Teraz jednak Bees mają lepsze opcję, jednak chyba nie na tyle, aby wygrywać z Młotami na ich ciężkim torze.

Do góry Bottom