>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

¡Viva España!

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Sevilla - Liverpool
Krychowiak żk - tak @3.50 betsson 1j⛔ aj, a karny i żółtko na Krychy powinno być.
W lidze na Krychę zazwyczaj koło 2.30 na żk, a że stawka jest wysoka to przewiduję, ze będzie walczył i jest spora szansa na kartkę.

Otrzymane punkty reputacji: +14
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Turcja
Trabzonspor - Kasimpasa 2
Gaziantesport - Antalayaspor 1X
AKO @2.21 2j bwin✅✅ +2.42j
Jutro kończymy ligę turecką. Kasimpasa wygrywa i ma LE, bo Galatasaray jest wykluczone z rozgrywek na dwa lata. A finał Pucharu Turcji Galata gra z Fenerbahce, więc 6. miejsce daje LE.
Drugi mecz to Gaziantespor, którzy są w słabej formie, ale potrzebują punktu by się utrzymać. Powinni to osiągnąć.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#218 Serie B
Salernitana v Como 1
Spezia v Ascoli X
AKO @2.09 oddsring 2j ✅✅ +2.18j

Zobaczymy jak zespoły zakończą rozgrywki w Serie B. Pierwszy mecz to powinna być łatwa wygrana gospodarzy. Grają jeszcze o utrzymanie i jeśli wygrają to jest na to szansa, a w najgorszym wypadku będą baraże. Goście to ostatnia drużyna tabeli i oficjalnie spadli z ligi.
Drugi mecz, czyli bukmacherzy przewidują, że kluby dogadają się na remis. Gospodarze będą mieć pewne baraże, zaś goście pewne utrzymanie. Try it.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Spezia v Ascoli 0-0HT @2.50 b365 1j ✅✅ +1.5j

A dołożę sobie.

Otrzymane punkty reputacji: +1
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Terek - Rostov 2
Rubin - CSKA Moskwa 2
AKO @2.15 2j betsson✅✅ +2.30j
Kończymy sezon w Rosji. Zagrałem na potencjalnych mistrzów kraju. CSKA nie może zremisować, bo w przypadku remisu punktowego w końcowej klasyfikacji decyduje ilość zwycięstw. Więc byłoby po równo, a następnie bezpośrednie spotkania, a tu Rostov &gt; CSKA. Remis ich nie satysfakcjonuje. Rostov wywalczył sobie eLM, a teraz nie ma nic do stracenia i ma szanse na coś więcej. Terek o nic, kompletnie. Tak samo jak Rubin.

#221 MIX
Milan - Juventus 2
Lovcen - Dedic 1 (Czarnogóra)
Hapoel Beer Sheva - Sakhnin 1 (Izrael)
AKO @2.55 b365 1.5j⛔ -1.5j Juve zniżyli się do poziomu Milanu.
Juve obecnie jest zbyt mocne dla Milanu. To trzeba wykorzystać.
Lovcen w lidze jest bezpieczne, ale jeśli nie wygrają meczu, to mogą po tej kolejce (ostatniej) znaleźć się na miejscu barażowym i wtedy zaczną się schody. Dedic o nic, więc powinno być łatwo. Hapoel Beer Sheva wygrywa i ma mistrza kraju. Rywal jeden ze słabszych w grupie mistrzowskiej, coś jak Ruch.

Rangers - Hiberians 1
Maccabi Tel Aviw - Maccabi Hajfa 1
AKO @2.43 expekt 1j⛔ -1j
Tutaj bym już trochę bardziej uważał. Finał pucharu Szkocji to dla Rangersów coś ważnego. Ponowna gra w Europie i awans do Premier League to może być dla nich szczególny sezon.
Maccabi po cichu liczy na wpadkę Hapoelu Beer Sheva i że to oni ostatecznie zdobędą mistrza kraju. Rywal solidny, bo Maccabi Hajfa, którzy ewidentnie są w formie, ale już ligę pewnie odpuszczą, bowiem za 3 dni dokładnie takie samo spotkanie, tyle że na neutralnym terenie w Jerozolimie zagrają w finale Pucharu Izraela. Myślę, że Maccabi Hajfa będzie się dzisiaj oszczędzać. A gospodarze niespecjalnie mogą...

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Grasshoppers - Thun 1
St. Gallen - Luzern 2
AKO @2.95 uni 1.5j ⛔
Stawiam na dwie drużyny, które walczą o eLE. Za nimi jest Sion, którzy bardzo chętnie jutro wygrają z ostatnim Zurychem i też wydaje mi się, że można pograć. W finale pucharu Szwajcarii Lugano v Zurych, dwie najgorsze drużyny ligi, więc 5 miejsce nie da europejskich pucharów.
St. Gallen nawet grali towarzyski mecz w czwartek, co pokazuje ich stosunek to meczów w końcówce sezonu. Oczywiście Thun jak i St. Gallen o nic nie grają.

#224 Hiszpania, koszykówka (12:30)
Bilbao - Saragossa 1
Fuenlabrada - Murcia 1
Gipuzkoa - Estudiantes 2
[email protected] 1j b365⛔ królem basketu nie zostanę. Wyłowiłem największe dogi. Kto zagrał odwrotnie, ten zarobiony. :cool:

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
FC Barcelona - Sevilla FC X2 HT @2.00 b365 1j ✅✅ +1j
Club Nacional - Danubio 1 (Urugwaj)
San Lorenzo - Banfield 1 (Argentyna)
CSKA Sofia - Montana 1 (finał Pucharu Bułgarii 24.05)
AKO 3.00 @3j b365 ⛔ -3j

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Statystyki Maj:
Kupony: 38
Kupony Wygrane: 15
Kupony Przegrane: 23
Suma Stawek: 59.75j
Zysk/Strata: -9.01j ⛔

Yield: -15%⛔

Sezon 15/16
Kupony: 226
Kupony Wygrane: 88
Kupony Przegrane: 132
Zwroty: 6
Suma Stawek: 368.78j
Zysk/Strata: -5.5675j
Yield: -1.5% ⛔

Razem eLE/eLM 15/16

Ilość kuponów: 88
Ilość kuponów wygranych: 39
Zwroty: 0
Ilość kuponów przegranych: 49
Suma stawek: 160.5j
Suma wygranych: 14.205j
Yield: + 8,85% ✅
Cały temat:
Suma stawek: 529.28j
Zysk/Strata: +8.6375
Yield: +1.6% ✅

Mam jeszcze parę typów w tym sezonie, ale zostawię je dla siebie.

Trzeba powiedzieć szczerze, to słabo to wygląda w liczbach. Dużo lepiej w formie pieniądza na koncie, ale minus takiego tematu, to właśnie brak live, a tam sporo zakładów jest zwykle &#39;kontrowana&#39;.
Wracam prawdopodobnie na eLE/eLM, czyli za około miesiąc. Nie da się ukryć, że tam notuję duże zyski. Czas odpocząć, obejrzeć EURO i zmobilizować się na wcześnie zaczynający się sezon 16/17.
Pozdrawiam, Vidal.
¡Viva España!

Otrzymane punkty reputacji: +5
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Europa League &amp; Champions League
Mecze 30.06.2016
#1 St. Patrick&#39;s - Jeunesse Esch 1 @2.30 uni 1j
Goście wymienili ok. połowę składu. Odszedł najlepszy strzelec drużyny. Kurs bdb, dla mnie max 1.70.
#2 Maccabi Tel Awiv - Gorica 1
Odd - Mariehamnn 1
Goteborg - Llandudno 1
AKO @2.10 uni 1.5j
Będzie więcej typów, ale czekamy na szerszą ofertę.

Otrzymane punkty reputacji: +4
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#3 Linfield - Cork City 2 @2,55 uni 0.5j
Pojedynki zespołów Irlandii Płn i Irlandii kiedyś były wyrównane. Północ progresu nie robi (z resztą tam piłka nożna to w większości amatorstwo), a Irlandia (chyba każdy klub obecnie jest profesjonalny w 1 lidze) idzie do przodu. Dobrym przykładem był pewien turniej, w którym brały udział 4 zespoły Irlandii Północnej i Irlandii. Kilka lat wstecz mecze były wyrównane, lecz ostatnie dwa lata zdecydowanie pod dyktando Irlandii. Turniej już nie jest kontynuowany, ale nic się nie zmieniło. Zobaczcie jakie wyniki padały pomiędzy tymi krajami.
Jednak bez szaleństw. St. Patrick&#39;s był lepszym typem, ale już spadło do 1.85.
http://pl.soccerway.com/international/europe/setanta-cup/2013/s7116/final-stages/
http://pl.soccerway.com/international/europe/setanta-cup/2014/s8264/final-stages/
Po za tym liga Irlandii jest rozgrywana systemem wiosna - jesień. Irlandia Północna rozpoczyna sezon w sierpniu... Przygotowanie fizyczne może wziąć górę. Cork w formie.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#4 NSI - Szachtar Soligorsk 2
Bokelj - Vojvodina 2
Hapoel Beer Sheva - Sheriff 1
AKO @5.15 1j uni
Tak bez szału. Vojvodina i Szachtar mocnymi faworytami tych par, ale różnie wygląda ich gra na wyjazdach.
Hapoel to eLM (mecze 2 rundy, więc w połowie lipca). Ale to piękna sprawa, jeszcze zapolujemy na awans klubu z Izraela, bo są po prostu lepszym zespołem. Sheriff to już nie ta sama ekipa, w której było mnóstwo Brazylijczyków. Teraz w składzie roi się też od Mołdawian, a oni są bardzo niskiego poziomu. Miałem przyjemność oglądać decydujący mecz z Dacią o mistrzostwo kraju i jestem załamany poziomem. Kurs powinien być 1.50 max. Chyba tylko dlatego, że Sheriff miał lepsze lata poprzednie i ma niezłe punkty w rozstawieniu.
--
#5 Aktobe - MTK 2 @4.35 uni 0.5j
Kazachowie to obecnie bardzo nędzna drużyna na własnym podwórku. Wyprzedali się kompletnie. Najwyraźniej popadli w tarapaty finansowe, bo najlepsi zawodnicy odeszli do nawet słabszych klubów. Warto spróbować, a już na pewno awans MTK i X2 w tym meczu od razu jak tylko buki to wystawią. MTK to solidny średniak ligi węgierskiej. Daje radę.
#6 Slavia Sofia - Zagłebie Lubin 2 @2.80 0.5j uni
Liga Bułgarska była słaba, jest i będzie. Burdel niesamowity i jedynie Ludogorec trzyma poziom, a i tak gra na luzie przez większość spotkań. Slavia jest w eLE tylko dlatego, że triumfator pucharu Bułgarii CSKA Sofia nie dostała licencji na grę w europejskich pucharach ze względu problemy finansowe, które doprowadziły, że zostali rok temu zdegradowani do 3 ligi. Stawka niska, ale idę w Zagłębiem bo pokazali charakter w naszej lidze, nie odstępując Legii czy Piastowi w bezpośrednich starciach. Solidny team i sparingi też na plus.

Otrzymane punkty reputacji: +13
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#7 AWANSE eLE
Aktobe - MTK # MTK AWANS
Slavia Sofia - Zagłębie Lubin # Zagłębie AWANS
Linfield - Cork City # Cork AWANS
AKO @3.78 1XBET 2j

Sprawdzam tego buka. Jako pierwszy skusił kursami na awans.

Otrzymane punkty reputacji: +3
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
0-0HT

#8 Rabotnicki - Buducnost @2.75 b365 0.5j ⛔ -0.5j
#9 Sloboda Tuzla - Beitar Jerozolima @2.75 b365 0.5jv✅ +0.875j
#10 Trakai - Kalju @2.75 b365 0.5jv⛔ -0.5j
#11 Zimbru - Chikhura @2.70 uni 0.5jv⛔ -0.5j
#12 Cukaricki - Ordabasy @2.60 uni 0.5j ✅ +0.8j
Nie poszło po mojej myśli, ale lekki plusik jest.

Zaczynamy zabawę już od JUTRA (mecz Rabotnicki - Buducntost).
Tutaj widzę bardzo wyrównane spotkania, zespoły dość underowe i rywale, na wyjazdach, którzy z chęcią wezmą remis w ciemno, bo głównie są mocni na własnych obiektach.
Jeszcze coś powinienem wyhaczyć, ale na spokojnie. Kto grał wcześniej, ten już widzi ogromne spadki na moje typy jak MTK, St. Patricks, Zagłębie, Vojvodina, Cork City. Mam nadzieję, że piłkarze nie zawiodą.

Otrzymane punkty reputacji: +7
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#13 Europa FC - Pyunik 1X @5.10 1xbet 0.5j ✅✅ +2.05j
#14 Europa FC - Pyunik / Europa +1.5 handicap @2.47 1xbet 0.5j ✅✅ +0.735j
http://pl.soccerway.com/teams/gibraltar/college-cosmo/7919/
Wiedza nt. gibraltarskiej piłki jest u mnie nijaka, ale przyjrzałem się zawodnikom, którzy tam występują. Aż roi się od Hiszpanów, którzy mieli występy w 3-ligowych zespołach, więc może nie być tragedii. Na pewno kurs kusi, bo akurat o Pyuniku wiem więcej. To drużyna z Armenii, która bardziej nastawiona jest na szkolenie młodzieży, stąd też masa juniorów w 1 składzie. Transfermarkt podaje, że średnia wieku ich kadry to 21.6 lat, a to bardzo mało. Może zabraknąć doświadczenia.
http://www.transfermarkt.com/fc-pyunik-erewan/transfers/verein/10301/plus/0?saison_id=2016&amp;amp;pos=&amp;amp;detailpos=&amp;amp;w_s=
Już wiadomo, że trzech czołowych zawodników odchodzi. W tym jak widać trzech obrońców.

Otrzymane punkty reputacji: +26
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Domzale - Lusitanos / TEAM 2 nie strzeli gola ⛔

AEK Larnaca - Folgore Falciano Calcio / TEAM 2 nie strzeli gola
S.P. La Fiorita - Debreceni VSC / TEAM 1 nie strzeli gola
AKO @3.12 1xbet 1.5j ⛔ -1.5j
Burza mózgów. Szukałem takich typów i znalazłem. Może popełniłem błąd, że tak szybko się zdecydowałem, bo b365 może dać lepszą ofertę. Jednak kursy mnie zdecydowanie satysfakcjonują. Debreczynu się trochę boję, bo na wyjazdach potrafili tracić głupie bramki, ale z San Marino im się nie zdarzało.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
FC Europa - Pyunik
Pyunik u2.5 goals
+
AEK Larnaca - Folgore Falciano Calcio
Team 2 nie strzeli gola
AKO@ 3.335 2j 1xbet ✅ ✅ 4.67j
Dorzucam jeszcze coś takiego. Trzy gole zespołu z Armenii? Po tym co dziś zaprezentował mistrz Armenii jestem o to spokojny. Za to mistrz Gibraltaru wywiózł dość niezły wynik z Estonii. Kurs powyżej 2 to według mnie wielka przesada.
Kurs na gola zespołu San Marino jest zbyt duży. Ok @1.50, tak samo było na uni, ale spadło do 1.17;) Zdecydowanie warto pobrać.

#1 St. Patrick&#39;s - Jeunesse Esch 1 @2.30 Uni 1j
✅ ✅ +1.3j 1-0

Otrzymane punkty reputacji: +13
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Valur - Brondby
Valur poniżej 1 gol @1.73 1xbet 2j ZWROT / gol w 93` najs

Nie rozumiem tych kursów. 2.70 na czyste konto Brondby też spoko. Trochę ryzyka jest, ale gospodarze to wciąż półzawodowcy. Jakaś z przypadku może wpaść, więc asekuruje się 1 gol = zwrot.
#2 Maccabi Tel Awiv - Gorica 1 Odd - Mariehamnn 1 Goteborg - Llandudno 1 AKO @2.10 Uni 1.5j
✅ ✅ +1.65j
#3 Linfield - Cork City 2 @2,55 Uni 0.5j
✅ ✅ +0.775j
#4 NSI - Szachtar Soligorsk 2 Bokelj - Vojvodina 2 Hapoel Beer Sheva - Sheriff 1 AKO @5.15 1j Uni
#5 Aktobe - MTK 2 @4.35 Uni 0.5j
#6 Slavia Sofia - Zagłebie Lubin 2 @2.80 0.5j Uni
⛔ x3 -2j

Otrzymane punkty reputacji: +14
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Jelgava - Breidablik 1 @2.00 otobet 1j ⛔ -1j

Już w 1 meczu miałem zamiar grać z podpórką, bo był dobry, aż za dobry kurs na Łotyszy. Nie wiem dlaczego Islandczycy są aż tak faworyzowani. Przegrali 1 mecz i teraz z pewnością muszą grać ofensywnie i nawet 1-0 im nie da awansu, praktycznie muszą wygrać dwoma golami lub 3-2 (dogrywka) lub wyżej (awans). Jelgava u siebie w lidze nieźle. Ogrywali Venstpills ostatnio, więc jestem dobrej myśli.
Zagłębie Lubin + Vojvodina @2.03 b365 3j ✅ ✅ +3.09j

Tutaj uderzam nieco mocniej. Dubel, prosty, &#39;musi wejść&#39;. Zagłębie zagrało przyzwoite spotkanie w Bułgarii. Mają stratę do odrobienia i powinni tego dokonać. Gra defensywa Bułgarów pozostawiała wiele do życzenia i tylko słaba dyspozycja strzelecka, oraz brak końcowego podania zdecydowało, że tutaj jeszcze jest o cokolwiek walka. Stracili frajerskiego gola, typowo polskiego w pierwszych rundach eliminacji. Powinni to odrobić nawet z handi. Slavia zbyt wiele nie pokazała.
Vojvodina tak jak się spodziewałem, choć w są zdecydowanie lepszą drużyną, to na wyjeździe nic ciekawego nie zagrali. Ale u siebie to powinna być formalność. Są dużo lepiej zorganizowaną drużyną. Rywal bardzo przeciętny.
Czekam jeszcze na jakieś undery/overy.
MTK można w sumie dorzucić, ale tego nie zrobię, bo jeszcze mam na awans i styknie.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#20 Chikhura - Zimbru 0-0ht @2.75 expekt 0.5j ⛔ -0.5j
#21 Dacia - Kapaz 0-0 ht @ 2.63 b365 0.5j ✅ ✅ +0.815j
#22 Dacia - Kapaz X2 @2.20 b365 0.5j ✅ ✅ +0.6j
#23 Radnik - Beroe 0-0ht @2.50 b365 1j ✅ ✅ +1.5j

#24 Lusitanos - Domżale / team 1 nie strzeli gola @2.19 1xbet 0.5j ⛔ -0.5j
#25 Zaria - Videoton / team 1 nie strzeli gola @2.116 1xbet 0.5j ⛔ -0.5j
#26 Omonia - Bananats / team 2 nie strzeli gola ⛔ -1j co Omonia ;O
+ Folgore Falciano Calcio - AEK Larnaca / team 1 nie strzeli gola AKO @2,624 1j 1xbet

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#7 AWANSE eLE Aktobe - MTK # MTK AWANS Slavia Sofia - Zagłębie Lubin # Zagłębie AWANS Linfield - Cork City # Cork AWANS AKO @3.78 1xbet 2j
✅ ✅ +5.56j
Podsumowanie 1 runda eLE/eLM

Kupony: 26
Kupony Wygrane: 13
Kupony Przegrane: 12
Zwrot: 1
Suma Stawek: 24.5j
Zysk/Strata: +17.92j
Yield: ✅ ✅ 73%
Kto grał, ten zarobił. ;)

Otrzymane punkty reputacji: +25
Do góry Bottom