MIX
Siroki Brijeg - Slavija 1 (Bośnia)
Rio Ave - Benfica 2
Maribor - Koper 1 (Słowenia)
Villarreal - Real Sociedad 1DNB *1.32
Oostende - Anderlecht 2DNB * 1.46
[email protected] betsson 1j
Nie jest to AKO marzeń, ale można spróbować. Siroki jestem niemal pewien zwycięstwa, bowiem są mocni, szczególnie jak to bywa w BiH u siebie każdy ma +10 do powera. Jeśli chcą, a na pewno chcą zagrać w Europejskich pucharach, to muszą takie mecze wygrywać. Tym bardziej, że ktoś z Sarajevo i Zeljeznicar straci punkty.
Benfiki się boję, ale oni muszą, więc dodaje.
Sporting wygrał, a Benfika męczy co mecz. Może teraz będzie łatwiej, ale muszą lepiej wejść w mecz, aby potem nie gonić wyniku. Rio Ave mocni u siebie, już sezon temu też pokazali Benfice gdzie raki zimują. Niemniej wierzę, że Benfica odpowie Sportingowi.
Maribor powinien ogarnąć. Olimpjia (lider) strasznie się męczy po zimie, kiedy to sprzedali swojego najlepszego napastnika za 5mln euro. Porażką z Krszko nawet u siebie to katastrofa i Maribor powinien to wykorzystać za wszelką cenę.
Villarreal trochę ostatnio spuścił z tonu, ale tego się spodziewałem. Mieli bardzo dobrą sytuację i woleli odpocząć przed najważniejszym momentem sezonu. Teraz warto wrócić na zwycięską ścieżkę i przypieczętować 4 miejsce w tabeli. Później parę ciężkich spotkań pomiędzy meczami
LE, więc można będzie pograć na luzie. IMO Remis w najgorszym wypadku.
Anderlecht liczę, że nie powiedział ostatniego słowa, jeśli chodzi o walkę o mistrzostwo kraju. Muszą odpowiedzieć po dzisiejszej wygranej Club Brugge. Rywal zdecydowanie odstaje od czołówki, która walczy o
LM czy majstra. IMO Remis w najgorszym wypadku.
Sparta Praga - V. Pilzno
Sparta o1.5 goals @2.25 b365 1j
Sprawa mistrzostwa już raczej przesądzona, ale mecz i tak ma duży prestiż. Kibice będą 12 zawodnikiem, bowiem ma być komplet widzów (ok. 20 tys.). Mam rażenie, że Sparta nie lubi meczów bez wagi, tak jak wiele spotkań, w których brakuje kibiców na trybunach. Warte uwagi jest też to, że Sparta u siebie wygrała do tej pory wszystkie spotkania w lidze. Pokazali z Villarreal, że dysponują fantastyczną ofensywą, ale zdarzają im się kosmiczne babole w defensywie. Goście też męczą ostatnio, mają sporo szczęścia, ale wyniki bardzo korzystne. Z pewnością mogą sobie pozwolić na porażkę mając 8 punktów przewagi.