>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

¡Viva España!

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#172 PSV - Cambuur PSV -7eh @27 Uni 0.5j
⛔ -0.5j
Trochę przesadziłem. ;)
#174 PSV -4Ah @3.2 B365 1j
ZWROT 6-2

Jako, że forum nie działało przez długi okres, oraz miałem dzisiaj sporo oczekujących zakładów, to dzisiejszy dzień dorzucam do kwietnia i podsumowuje.

STATYSTYKI:
Ilość Kuponów: 34
Wygranych Kuponów: 15
Przegranych Kuponów: 18
Zwroty: 1
Suma Stawek: 54.5j
Zysk: +4.805 j ✅ ✅
Yield: +8.8% ✅

Otrzymane punkty reputacji: +5
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Paragwaj
Olimpia -1AH *1.81*
+
Libertad
@2.39 uni 1.5j
✅✅ +2.085j

Otrzymane punkty reputacji: +3
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Melbourne Victory - Gamba Osaka 1 (AFC Champions League)
Vozdovac - Crvena Zvezda 2 (Serbia)
@2.02 b365 1.5j ✅✅ +1.53j
Kuponik na jutro. Pierwszy typ bardzo racjonalny. Gospodarze zwyciężając nie patrzą się na rywali i na 100% awansują do kolejnej fazy turnieju. Gamba nie ma już żadnych szans, nawet na 3 pozycję.
Piłkarze Crveny Zvezdy zrobili sobie niezłą przewagę do momentu podzielenia punktów już nie jest aż tak duża. Różnica poziomów znacząca. Gospodarze w grupie mistrzowskiej zbierają bęcki, a goście tak jak wspomniałem po słabej serii (ale można zrozumieć, bo z dość silnymi rywalami) powinni wrócić na zwycięską ścieżkę i zrobić kolejne kroki po mistrzostwo kraju.

Otrzymane punkty reputacji: +8
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Levante - Atletico
Atletico wygra do zera @1.95 b365 2.5j
Levante już oficjalnie spadek.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
U.N.A.M Pumas - Deportivo Tachira / Pumas -1.5 AH
Sarajevo - Mladost 1
Zrinjski - Velez 1
AKO @2.04 1j b365 ✅✅ +1.04j
Kuponik na jutro. Zaczynamy już w nocy. Meksykański Pumas podejmie Wenezuelską Deportivo Tachirę. W Wenezueli było 1:0, więc jest co odrabiać. By awansować bez żadnych problemów to trzeba wygrać dwoma bramkami i z pewnością gospodarze są w stanie to zrobić. Co ciekawe drużyny też spotkały się w fazie grupowej Copa Libertadores i wtedy choć Deportivo u siebie wygrali 2:0, to na wyjeździe już Pumas pokazali im miejsce w szeregu i wygrali aż 4:1.
Choć ostatnio w Bośni szokujące wyniki, to teraz nie spodziewam się niespodzianek.
Polecam też Atletico National✅ (Copa Libertadores), oraz Tokyo✅ (AFC Champions League).

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Sporting Gijon spadek @1.80 B365 1.5j

Losy Sportingu wydają się policzone. Wygrać na stadionie Getafe, którzy również walczą o życie i są w o niebo lepszej dyspozycji. Remis to tylko utrzymywanie nadziei, ale szanse marne. Szukam kursów na spadki w miarę ogarniętych bukmacherach i póki co widziałem też w uni @1.65, więc sporo niższy.

Olimpia Grudziądz - Kluczbork 1
Lechia Gdańsk - Ruch Chorzów 1
@2,27 b365 2j⛔ -2j
Aston Villa - Newcastle 2
Sparta Praga - Slovan 1
@2.67 uni 1j⛔ -1j
#197 (czw + pt)
Sevilla - Szachtar 1
LASK Linz - A. Lustenau 1
@2.30 2j b365⛔ -2j
Tuluza - Troyes 1
Maritimo - Benfica 2
Sporting - Setubal 1
Graafschap - Ajax 2
AKO @2.01 b365 3j⛔ -3j
07-08/05.
Pierwszy o utrzymanie ze zdegradowanym Troyes. Reszta o mistrza.
// jeden nie wszedł na każdym kuponie. Idealne dobrane. Ajax level hard. ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
solara 38

solara

Użytkownik
Sporting Gijon spadek @1.80 B365 1.5j

Losy Sportingu wydają się policzone. Wygrać na stadionie Getafe, którzy również walczą o życie i są w o niebo lepszej dyspozycji. Remis to tylko utrzymywanie nadziei, ale szanse marne. Szukam kursów na spadki w miarę ogarniętych bukmacherach i póki co widziałem też w uni @1.65, więc sporo niższy.

Nie wiem skąd Ty wziąłeś te &quot;iluzoryczne szanse&quot; w przypadku Gijonu. Sprawa relegacji rozstrzygnie się między Getafe, Gijon i Granadą i każdy tutaj ma porównywalne szanse na utrzymanie. Jesteś w VIPach więc mógłbyś trzymać troche wyższy poziom merytoryczny w temacie.
Pozdro

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Zaglądaj czasem do działu Primera Division. Tam trochę więcej napisałem na ten temat. Dla mnie kurs na utrzymanie się Sportingu jest ròwny temu co wygraną nad Getafe. Jeśli chcesz o tym podyskutować to zapraszam do działu. Zapewniam Cię, że prezentuję taki poziom merytoryczny, którego zapewne w tym dziale nigdy nie osiągniesz. Pozdrawiam ciepło.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#199 kuponik na jutro.

General Caballero - Olimpia Asuncion 2
Metz - Tours 1
AKO @2.09 b365 1.5j
⛔ ???? oj Olimpia -1.5j

Zaczynamy już w nocy. Liga Paragwaju, Olimpia musi odpowiedzieć na dzisiejsze zwycięstwo Libertadu. Zapowiada się bardzo ciekawa rywalizacja do końca rozgrywek fazy otwarcia.
Metz wygrywa i ma awans do Ligue1. Ostatnio mega forma. Będzie świętowanie.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Deportivo spadek @21 b365 0.25j ⛔ -0.25j

Taka stawka mini mini. Dla mnie jest realny spadek Deportivo, szczególnie warto po takim kursie. Villarreal może zagra dla kibiców ich ogra Los Turcos. Potem Deportivo z Realem Madryt i tam też Królewscy mogą nie odpuścić do końca, bo finał LM dopiero pod koniec maja.
Wystarczy, że Granada wygra z Sevillą to już będzie milowy krok do spadku Depor, bo Granada ma lepszy bezpośredni bilans spotkań. Rayo może wygrać dwa mecze, Getafe również. Sporting IMO odpadnie. No będzie ciekawie.
#201 Real Sociedad - Rayo
Rayo Vallecano wins @2,10 b365 1j ⛔ -1j

#202 Sevilla - Granada
Granada wins @ 2.55 bwin 1j ✅✅ +1.55j

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Ingolstadt - Bayern
Lewandowski 2 gole lub więcej @5.50 uni 0.5j✅✅ +2.25j
Lewandowski strzeli gola @1.97 UNI 1.5j✅✅ + 1.455j

Kursy na Lewego, że strzeli są wręcz za wysokie na unibecie. Na b365 że strzeli gola jest 1.66, a że dwa to już marne 3.75. Betsson podobnie, choć ciut wyżej. Ale do uni nie ma podejścia.
Chodzi o to, że Lewy jest bliski strzelenia 30goli, a jeśli dobrze przeczytałem to tego wyczynu nie zrobił nikt od 39 lat. Na chwilę obecną ma 27 bramek i mecz z dwoma outsiderami. Czytałem również, że może przejąć pałeczkę po Mullerze, czyli karne będą jego. Ale to ostatnie info z onetu, więc głowy nie daje.;) Niemniej kursy mega. Biorąc pod uwagę, że grają z outsiderami.
ps. Można też spróbować, że Aubameyang strzeli gola. Myślę, że do dubla z Lewym idealnie, a kurs też podobny.

Otrzymane punkty reputacji: +38
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#205 Boavista - U.Madeira X @2.88 b365 1j ⛔ -1j
#206 0-0FT @ 7.00 b365 0.5j ⛔ -0.5j
Remis daje utrzymanie gościom.
Slavia Praga - Slovacko 1
Anderlecht - Oostende / Anderlecht o1.5 goals
Roma - Chievo 1
AKO @2.27 1.5j b365 ✅✅ +1.905j

#192 Levante - Atletico Atletico wygra do zera @1.95 B365 2.5j
⛔ -2.5j
To nic, że spadek. I tak wygrali, heh. Atleti i ich problemy na tym stadionie to zmora.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#208 La Liga za tydzień.
Real Betis - Getafe 2
Granada - Barcelona 2
Athletic - Sevilla 1
@2.77 otobet 2j
Tylko Getafe może zawieść, ale wtedy mamy nagrodę w postaci ich spadku. Same pozytywy. Wygrywamy, lub cieszymy się z ich relegacji.
Sevilla parę dni przed finałem LE puści rezerwy, a Athletic u siebie będzie chciał godnie pożegnać sezon i jeszcze przy okazji ogarnąć 5 pozycję, bo Celta będzie miała dużo cięższe zadanie na VC.
Barcelona wygra i mistrzostwo. Na dobitkę, choć wiemy jak się to często kończy, to Katalończycy muszą mieć coś na pocieszenie, skoro LM nie dla nich, a CdR jeszcze będzie wojna z Sevillą. Granada utrzymana, to da sobie nawet wbić z 5 bramek.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Bordeaux - PSG
Ibrahimovic strzeli gola *1.72
+
Sunderland - Everton 1
AKO @3.10 b365 1j ✅✅ +2.1j
Liczę na Ibrę, bo jeszcze walczy o złotego buta z Suarezem. Strata dwóch goli, ale dwa mecze do rozegrania dla Ibry, jeden ma Urugwajczyk.
Sunderland mam nadzieję, że ogra Everton i zostanie w lidze spuszczając Newcastle.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Typ na Ibrę był słaby. Wszedł ale minus dla mnie za to, że napisałem bzdury. Oczywiście Ibra bez szans na złotego buta, bo przelicznik we Francji tylko 1.5.

Lewandowski strzeli gola
Higuain strzeli dwa gole lub więcej
AKO @3.15 b365 1.5j ✅✅ +3.225j
Lewy musi zrobić 30 goli, by ten sezon był wyjątkowy. Od kilkudziesięciu lat nikomu nie udało się przekroczyć bariery 30 bramek. Robert ma na to wielką szansę, bo rywal słaby. Ostatnio też widać, że przejął karne.
Higuain też potrzebuje bramek, ale tutaj trochę więcej. Ma szansę by zapisać się w historii, bowiem obecnie ma 33 bramek na koncie, a najwięcej strzelił Gino Rossetti w 1928/29, który strzelił 36 goli. Ale również 35 trafień będzie wielkim sukcesem, bowiem może znaleźć się w top3 najlepszych strzelców Serie A w jednym sezonie ligowym. Tutaj słaby, zdegradowany rywal, a do tego Napoli musi wygrać, żeby nie patrzeć na wynik Romy.
Legia - Pogoń / Legia -1.25 *1.57
Cracovia - Lechia / 12 (podwójna szansa)
AKO @2.10 b365 2j ✅✅ +2.20j

Legia wiadomo dlaczego. W Krakowie nie będzie remisu. Dwie ofensywne drużyny i Lechia albo bierze całą pulę, albo nadzieje się na kontrę w końcówce.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#212 weekendowa taśma
Legia - Pogoń 1
Arsenal - AV 1
Newcastle - Tottenham X2
Benfica - National 1
Athletic - Sevilla 1
AKO @2.74 uni 5j ⛔⛔ -5j yhym. Tottenham. ????

Zabijam te ligi w weekend.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#213 Jedziemy z Bośnią

Borac - Vitez 1
Siroki - Radnik 1
Zrinjski - Sloboda 1
AKO @2.63 2.5j b365⛔ Borac dwa razy prowadził, ale nie potrafił wygrać. Dla mnie niespodzianka. -2.5j
Borac wygrywa i ma utrzymanie. Vitez też raczej się utrzyma, nawet jak przegra. Rywale mają ciężki mecz, więc ciężko będzie im wyprzedzić Vitez. Borac to mocna drużyna i muszą się utrzymać w lidze. Dostali licencje na następny sezon i zrobią wszystko, by to wygrać. Do meczu pewnie będzie jakieś 1.20.
Sziroki wygra i ma puchary i o to chodzi. Radnik nie dość że już dawno odpuścił ligę, to grali w tygodniu mecz Finału Pucharu Bośni ze Slobodą. Teraz za parę dni będzie rewanż. Dlatego też polecam Zrinjskiego. Sloboda trochę mało korzystny wynik z Radnikiem przez własną głupotę. Myślę , że oszczędzą najważniejszych graczy, bo i tak sprawa mistrzostwa jest przesądzona. Niezależnie czy wygraliby czy przegrali to mają drugie miejsce w lidze.
#208 La Liga za tydzień. Real Betis - Getafe 2 Granada - Barcelona 2 Athletic - Sevilla 1 @2.77 OtoBet 2j
⛔ -2j. Jednak przyjdzie się cieszyć jedynie ze spadku Getafe.
#194 Sporting Gijon spadek @1.80 B365 1.5j
⛔ -1.5j
Szanse w poprzedniej kolejce były niskie, ale Rayo oddało swoje miejsce w La Liga.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#214 F.Torres powołany do reprezentacji Hiszpanii @3.00 uni 1j ⛔ zaskoczenie. Lucas i to nie Lucas Perez.

Ciekawy kurs, warto spróbować. 17 maja rozstrzygnięcie.

Do góry Bottom