>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

¡Viva España!

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Sevilla - Celta Vigo
Celta strzeli gola przed 75:00 minutą @1.83 b365 1j ⛔ -1j dwie/trzy sety, ale zerowa skuteczność.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Celta Vigo - Sevilla (w weekend, ligowy) 2 @2.40 uni 1j ⛔ -1j
Espanyol - Real Sociedad 1 @2.81 pinnacle 1j ⛔ -1j

Otrzymane punkty reputacji: +5
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Atlantas - Red Star Belgrad 2 @1.72 b365 3j (piłka nożna - mecz towarzyski) ✅ ✅ 1-2. +2.16j
Stawka wysoka, ale wiem co robię. Goście to drużyna hmmm... z kilka klas wyżej. W lidze Serbskiej Crvena Zvezda nie zaznała porażki, a po 22 meczach - 20 wygrała i 2 zremisowała. Klub świetnie prowadzony. W kadrze są bardzo znani piłkarze i nie wypaleni, o których z pewnością słyszeliśmy w Europie jak Le Tallec, Hugo Viera, kupiony zimą do Liverpoolu uwaga za 7 mln euro - 19latek Grujic - do lata spędzi na wyp. u siebie w Serbii. Trenerem bardzo doświadczony Czarnogórzanin Bożowić. Nic tylko się pokazać w Europie, a rywal? W lidze litewskiej prym wiedzie Żalgiris i tempa dotrzymuje jedynie Trakai. Suduva i właśnie Atlantas to już o co najmniej klasę niżej.
Haczykiem w tym meczu jest fakt, że o 16:00 zespół Crveny rozegra drugi mecz z drugoligowcem z ligi rosyjskiej. Niemniej później/jutro możemy się spodziewać kursu 1.2-1.4... Mecz na terenie neutralnym. Liga Serbska wznawia rozgrywki za 2 tygodnie, gdy Litwa rozpoczyna sezon za niecały miesiąc...

Otrzymane punkty reputacji: +25
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#123 Athletic - Villarreal
Athletic o1.5 goals + o5.5 cards @3.08 1j b365 ⛔ -1j
Cracovia - Michalovce 1 @1.90 b365 1j + 0.9j ✅ ✅ 2-0
Nie rozumiem kursu. Możecie wierzyć lub nie, ale mamy sporo lepszą ligę niż Słowacy w piłkę. Czołowy klub ekstraklasy (obecnie) z zespołem, który okupuje niską pozycję w Fortuna Liga? Biere, ale na spokojnie. Ostatnie treningi dla gospodarzy, wszak liga za tydzień. Kurs powinien spaść. Słowacja wznawia za 3 tygodnie. ;)

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Atleti - Eibar
Angel Correa strzeli gola @3.20 betsson 1j ⛔
Angel Correa o1.5 goals @15.00 betsson 0.5j ⛔ to nie był jego dzień, zespół grał słabo, nie miał zbyt wiele okazji i zmiana w 60`.
Razem -1.5j ⛔
Trochę z jednej strony zaryzykuję, a nawet nie wiem czy zagra, choć mówi się dużo, że on będzie partnerem Griezmanna w ataku. Wydaje się, że w ostatnim czasie to właśnie młody Angel Correa będzie lekiem na nikłą skuteczność Rojiblancos. Na pewno jeśli dostawał szanse, to ją zawsze wykorzystywał. Niestety musiał pauzować ostatnio z Barceloną, a mógł poszaleć z przodu. Wobec sprzedaży Jacksona to Correa będzie dostawał szans na grę. Ma dobry drybling, technikę i wykończenie. Jak dla mnie za parę lat to może być nowy Aguero. Na dzień dzisiejszy dużo lepsza opcja niż Vietto, który jednak trochę nie wypalił w stolicy, ani jak wiadomo Torres, który nie daje dosłownie nic. Rywalem Eibar, a oni potrafią zagrać ofensywnie i tracić po 5 goli, gdy grają na wyjazdach.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Rayo - Las Palmas / Rayo o1.5 goals
+
Levante - Barcelona 2
AKO @2.04 1j b365 ✅ ✅ +1.04j

Otrzymane punkty reputacji: +5
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#128 CS:GO
Envyus wygra 1 mapę ✅
Envyus wygra 2 mapę ✅
Gambit - CSGL 1
AKO @2.69 1.5j b365 /// Wyszło AKO 1,56 x 1,5j. ✅ ✅ + 0.84j
Gambit - CSGL 2:0 DW @3.25 1j b365 ZWROT (MECZ SIĘ NIE ODBYŁ)

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Valencia - Barcelona
Valencia więcej rożnych (1x2) @2.45 uni 1j ⛔ -1j
Valencia -2 EH rzutów rożnych @4.80 0.5j uni ⛔ -0.5j
poniżej 1 gol do HT @2.06 pinnacle 1j ZWROT

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Esporty CS GO
NaVi vs SK 1 mapa / NaVi Wins
NaVi vs SK 2 mapa / NaVi Wins
+
Laboral Kutxa - Brose (Euroliga Koszykówka) / Laboral -2 Spread

AKO @2.25 2j b365 ⛔ -2j
będzie prawdopodobnie coś jeszcze z Hiszpanii w meczu Celta- Sevilla, lub w dziale na żywo.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Villarreal - Malaga
0-0 HT @2.55 betclic 1.5j ⛔ -1.5j
Czas przerwać złą passę. Liczę na małą ilość bramek. W obu drużynach defensywy na dobrym poziomie.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Valencia CF - Espanyol
Valencia o2.5 goals @3.50 b365 1j ⛔ -1j

Wraca Paco, Feghouli i Cheryshev na skrzydłach - jest moc. Pełne Mestalla dzisiaj, więc będą chcieli zrobić wynik, mimo że Neville i słaba forma.. Espanyol chyba w jeszcze gorszej formie i też szukają nowego trenera.
# 136
Valencia o1.5 goals @1.80 2.5j b365

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
# 136 Valencia o1.5 goals @1.80 2.5j B365

#136 mała korekta
Valencia o1.5 goals + Valencia -0.5 RR @3.24 2.5j b365 ⛔ -2.5j ale się sfrajerzyłem jak w każdym meczu Valencii.
Dodaje rzuty rożne, które IMO też są bdb typem.

Otrzymane punkty reputacji: +9
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Europa League awanse
Athletic + Sevilla @2 b365 5j

Jadę w to grubo. Sevilla jak i Athletic mają dobrą formę. Marsylia w lidze jedna z gorszych drużyn u siebie, a jeśli nie mają atutu własnego boiska, to wątpię, by cokolwiek ugrali na San Mames. Hiszpańskie drużyny z pewnością bardziej cenią sobie grę w tych rozgrywkach niż Francuzi, których też liga jest sporo słabsza niż LL. Rewanż w Bilbao też +.
Sevilla powinna już w 1 meczu zrobić awans jak w meczu z Celtą. W Norwegii może być nieciekawie, zimno i najlepiej zamknąć tę rywalizację w 1 meczu. Za Sevillistas też rytm meczowy, bo Molde po paru sparingach, które notabene słabo wróżą.
Jeszcze myślę nad handicapem w 1 meczu, ale to na spokojnie jeszcze do przemyślenia. ;)

Otrzymane punkty reputacji: +9
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Celta Vigo - Eibar
Celta Vigo o1.5 goals @2.00 b365 1.5j
Granada - Valencia CF 1 @2.83 1j pinnacle.

Otrzymane punkty reputacji: +8
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Valencia - Rapid Wiedeń X2 @2.08 uni 1.5j ⛔ -1.5j blisko, 6-0
Sevilla -1EH + Sparta Praga strzeli gola @1.86 b365 2j ✅ ✅ + 1.72j

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Malaga - Real Madryt
BTS NIE @2.20 betsson 1j
Malaga nie strzeli @2.90 bwin 0.5j

Dla mnie wysoki kurs jak na Malagę, która ma momenty, w których nie potrafiliby strzelić nawet zespołowi SD. Oczywiście Real też ma swoje problemy, ale próbuję.
⛔ ⛔ -1.5j

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#144 LM
PSV - Atletico u1 goal HT
Dynamo Kijów - Man City u 1 goal HT
@2.55 b365 1j ⛔ nie podoba mi się ta forma ;/ Generalnie myślałem że Dynamo u siebie bardziej powalczy. Szkoda.

Myślę, że będzie trochę czajenia się i walki jak wczoraj. PSV pokazali w fazie grupowej, że u siebie potrafią bardzo dobrze trzymać defensywę, ale Atleti ma problemy z atakami pozycyjnymi. Wiadomo, że Atleti też łatwo sobie wbić gola nie da. Przypomniał mi się mecz z CSKA, w którym to PSV musieli wygrać jeśli nie chcieli patrzeć na szalony mecz Wolfsburga z Man Utd i mieli wielkie problemy z Rosjanami. Mieli trochę szczęścia pod koniec, ale generalnie bez pomysłu. Liga Holenderska, nie ma na co patrzeć, wszak tam akurat wszystkie zespoły mają cienką obronę.
Co do drugiego meczu to myślę, że w Kijowie ciężko będzie Anglikom, szczególnie nastawionym na kontry. Ale i oni z Teodorczykiem na szpicy raczej postrachu siać nie będą, chyba że Yarmolenko coś wyczaruje. Myślę, że możliwe 2x 0:0 do przerwy, ale na wszelki wypadek się asekuruje tym jednym golem. Wczoraj miałem podobne zakłady i właśnie taki Muller mi trochę zmniejszył wygraną.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Athletic Club wins
Bayer Leverkusen wins
@3.06 b365 2j ⛔ -2j
Krasnodar - Sparta Praga X2 @1.75 b365 1j ✅ +0.75j
Basel awans + Midtyjlland awans @6.21 b365 0.5j (szaleniec) ⛔ -0.5j

Pierwszy kupon, stawiam na dwóch mocnych faworytów. Grają u siebie, a to ich największy atut. Kibice są dwunastym zawodnikiem i z pewnością powinni ugrać dobre rezultaty na swoich stadionach. Leverkusen nawet na wyjeździe grali lepiej od Sportingu, więc u siebie spokojnie powinni ograć i myślę nawet, że pokryją handicap.
Co do Athletic mam trochę większe obawy, bo coś się zacięło z Sociedad nie potrafili wygrać. Minus, że zabraknie Benata i Willamsa. Jednak wraca Raul Garcia. Marsylia powinna grać ofensywnie i mam nadzieję, że zostaną skarceni z kontry.
Na Spartę o dziwo bardzo wysoki kurs. Podoba mi się to. U siebie 1:0, jednak gra dużo lepsza niż wynik. Powinno być spokojnie 3:0 i zakończenie tego dwumeczu. Krasnodar nawet nie zagroził Prażanom. Wrócę to eLM, gdzie Sparta grała z CSKA na wyjeździe. Tam też potrafili zagrać bardzo dobre spotkanie w Moskwie. Myślę, że siła ofensywna Czechów tutaj zadecyduje. Nie powinni przegrać.
Jeśli chodzi o awanse, to Basel bardzo polecam, bo grali dobry futbol we Francji, a jak wiadomo Szwajcarzy znacznie lepiej prezentują się na własnym boisku. I tak mają dobry wynik, bo aż dwie bramki na wyjeździe, dzięki czemu 1:0, 2:1 daje awans.
Co do ManUtd to sporo osłabień i Duńczycy mogą coś strzelić. Myślę, że Anglikom nie zależy na LE, co innego gościom, którzy powinni wypruwać żyły. Kurs atrakcyjny, myślę, że jest jakieś value.

Otrzymane punkty reputacji: +6
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#137 Europa League awanse Athletic + Sevilla @2 B365 5j
✅ ✅ +5j
#138 Celta Vigo - Eibar Celta Vigo o1.5 goals @2.00 B365 1.5j
✅ ✅ +1.5j
#139 Granada - Valencia CF 1 @2.83 1j Pinnacle.
⛔ -1j
Montana - Ludogorets 2
Skalica - Zylina 2 ⛔
AKO @2.26 bwin 2j ⛔ -2j
Dubel na jutro z Europejskich boisk. Pierwszy z Bułgarii gdzie Montana - najsłabsza ekipa podejmie Ludogorets, czyli pretendenta do tytułu i tak się musi stać. Ostatnio Ludo pokonali w bezpośrednim spotkaniu Levskiego, więc mistrzostwo kraju na wyciągnięcie ręki.
Drugi mecz to Słowacja. Najsłabsza ekipa z jedną z lepszych. Zylina bardzo dobrze grała w sparingach i to z dość dobrymi drużynami i z pewnością będą chcieli awansować trochę w tabeli. Rywal do tego idealny.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Getafe - Celta Vigo
Celta Vigo wygra, a w meczu padnie o2.5 bramek @4.00 b365 1j ⛔ -1j
Myślę, że teraz gdy Celta gra już tylko w jednych rozgrywkach, to spokojnie będą atakować czołówkę i może nawet powalczą z Villarreal.
Oczywiście Getafe u siebie to nie takie ogórki, więc z pewnością coś ustrzelą. Jednakże jeśli Celta będzie zmotywowana to odprawi gospodarzy. Obrona Getafe jest słaba, a w ostatni weekend do składu gości wrócił Nolito i wprawdzie wszedł na 20 minut to pokazał, że forma po tej przerwie nigdzie nie zginęła.
#149 Europa
Steaua - CSMS Iasi 1
Targu Mures - Botosani 1DNB
Puskas Akademia - Videoton 2
[email protected] 2j b365 ⛔ -2j Steaua ;O

Raczej nie zagrałbym rumuńskiej ekstraklasy, gdyby nie fakt, że kończą zmagania w lidze przed podziałem na grupę mistrzowską i spadkową.
CSMS Iasi i Targu są bardzo blisko siebie i prawdopodobnie Targu wejdzie to tej grupy z lepszymi drużynami, choć na chwilę obecną to Iasi są wyżej, to jest to ledwie jeden punkt, a mecze bezpośrednie na korzyść Targu.
O Steauę bym się nie bał. Mają trochę do odrobienia do czołówki i z pewnością będą chcieli powalczyć o mistrzostwo kraju. Goście muszą wygrać, żeby nie patrzeć na Targu, więc żadnego remisu nie będą brali.
Targu Mures rok temu walczył bardzo dzielnie o mistrza kraju ze Steauą, by w końcówce dać się wyprzedzić hegemonowi w Rumunii.
Niemniej nadal są tam większe ambicje niż gra w dolnej strefie tabeli. Martwi jedynie bilans meczów u siebie, a tam mnóstwo remisów. Dziś też mogą sobie na to pozwolić przy porażce Iasi, więc ja gram bez remisu. Nie powinni tego przegrać, bo rywal na wyjazdach wyjątkowo słaby. Gra się toczy o dość sporą stawkę.
Dołączam jeszcze mecz Puskas - Videoton. Drużyny, które są ze sobą zaprzyjaźnione, współpracują ze sobą. Videoton jest klubem patronackim Puskasa. Drużyna gości ma ambicje, by powalczyć o miejsce premiowane grą w LE, gdyż o mistrza już nie ma żadnych szans, po niesamowitej ucieczce Ferencvarosu.
Wczoraj Żylina bardzo kiepski mecz, bo chyba myśleli, że nadal grają sparing, tak grali na chodzonego. Nie polecam na przyszłość, przede wszystkim granie ich meczów wyjazdowych.

Do góry Bottom