Getafe - Celta Vigo
Celta Vigo wygra, a w meczu padnie o2.5 bramek @4.00 b365 1j -1j
Myślę, że teraz gdy Celta gra już tylko w jednych rozgrywkach, to spokojnie będą atakować czołówkę i może nawet powalczą z Villarreal.
Oczywiście Getafe u siebie to nie takie ogórki, więc z pewnością coś ustrzelą. Jednakże jeśli Celta będzie zmotywowana to odprawi gospodarzy. Obrona Getafe jest słaba, a w ostatni weekend do składu gości wrócił Nolito i wprawdzie wszedł na 20 minut to pokazał, że forma po tej przerwie nigdzie nie zginęła.
#149 Europa
Steaua - CSMS Iasi 1
Targu Mures - Botosani 1DNB
Puskas Akademia - Videoton 2
[email protected] 2j b365 -2j Steaua ;O
Raczej nie zagrałbym rumuńskiej
ekstraklasy, gdyby nie fakt, że kończą zmagania w lidze przed podziałem na grupę mistrzowską i spadkową.
CSMS Iasi i Targu są bardzo blisko siebie i prawdopodobnie Targu wejdzie to tej grupy z lepszymi drużynami, choć na chwilę obecną to Iasi są wyżej, to jest to ledwie jeden punkt, a mecze bezpośrednie na korzyść Targu.
O Steauę bym się nie bał. Mają trochę do odrobienia do czołówki i z pewnością będą chcieli powalczyć o mistrzostwo kraju. Goście muszą wygrać, żeby nie patrzeć na Targu, więc żadnego remisu nie będą brali.
Targu Mures rok temu walczył bardzo dzielnie o mistrza kraju ze Steauą, by w końcówce dać się wyprzedzić hegemonowi w Rumunii.
Niemniej nadal są tam większe ambicje niż gra w dolnej strefie tabeli. Martwi jedynie bilans meczów u siebie, a tam mnóstwo remisów. Dziś też mogą sobie na to pozwolić przy porażce Iasi, więc ja gram bez remisu. Nie powinni tego przegrać, bo rywal na wyjazdach wyjątkowo słaby. Gra się toczy o dość sporą stawkę.
Dołączam jeszcze mecz Puskas - Videoton. Drużyny, które są ze sobą zaprzyjaźnione, współpracują ze sobą. Videoton jest klubem patronackim Puskasa. Drużyna gości ma ambicje, by powalczyć o miejsce premiowane grą w
LE, gdyż o mistrza już nie ma żadnych szans, po niesamowitej ucieczce Ferencvarosu.
Wczoraj Żylina bardzo kiepski mecz, bo chyba myśleli, że nadal grają sparing, tak grali na chodzonego. Nie polecam na przyszłość, przede wszystkim granie ich meczów wyjazdowych.