>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

¡Viva España!

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
PSV - CSKA 1X
Dynamo Kiev - Maccabi 1/1 HT/FT
AKO @2.04 uni 5j
Idzie grubas na LM. Trochę czasu jeszcze do meczów, ale gram na tych co muszą wygrać.
Sytuacja w grupie PSV jest prosta. Wygrają i mają awans, ale mogą zremisować jeśli Wolfsburg pokona u siebie ManUtd, więc się zabezpieczam. U siebie PSV pokonali ManUtd i Wolfsburg i mają stracić szanse na awans z CSKA, którzy o nic nie walczą? Nawet LE jest poza ich zasięgiem. PSV może zrobić coś co dawno się nie udawało, czyli awansować 1/8.
Dynamo Kijów też wygrywa i nie patrzy się na nikogo. Może dojść do niezwykle ciekawej sytuacji, w której wszystkie trzy zespoły (Dynamo, Porto, Chelsea) mieliby po tyle samo punktów. Żeby tak się stało na SB musiałby paść wynik remisowy, a Dynamo musi pokonać Maccabi Tel Aviw.
Wtenczas patrzymy na mecze bezpośrednie, ale wiadomo, że każdy miałby tyle samo punktów, więc liczą się bramki w meczach bezpośrednich, a tutaj najlepiej wypada Dynamo, następnie Chelsea i na końcu Porto.
Zatem Dynamo wygra, wydaje mi się, że zaczną bardzo szybko strzelać by spokojnie dograć mecz. U siebie są mocni, a Maccabi słabo się spisuje w LM. Często są gromieni, tutaj też nie będzie inaczej.
Chelsea 3-3 (bilans bramek bezpośredni na tę chwilę)
Porto 4-5
Dynamo 5-4
Jeśli miałby paść remis w Chelsea - Porto to tam bilans się nie zmieni, tylko strzelone, stracone, ale bilans +/- będzie taki sam, więc Porto ma na -1, Chelsea na 0, a Dynamo na +1. Chelsea do awansu starcza remis, ale z drugiego miejsca, chyba że ktoś wierzy, że Dynamo nie pokona Maccabi.

#56 Gent - Zenit 1 @2.40 1.5j uni
Gent może sprawić sensację i awansować do 1/8LM. Co muszą zrobić? Wygrać u siebie z Zenitem. Rosjanie awans mają już pewny i z 1 miejsca. Mogą przejść obok meczu, a może nie. Po takim kursie biorę. Gent potrafił u siebie wygrywać z VCF, a na wyjeździe ostatnio pokonał Lyon co mocno zbliżyło ich do awansu. Ja to łykam. Remis nic im nie da, bo Valencia z pewnością wygra u siebie z Lyonem, który jest bez formy. To będzie ostatni mecz Zenitu w tym roku. Następnie mają 2.5 miesięczną przerwę zimową. Czy będą już myślami na odpoczynku? Myślę, że tak. Gent nawet w Rosji potrafił postawić ciężkie warunki.

#57 Galatasaray - Astana 2DNB @8 unibet 0.5j
Wysoki kurs, niska stawka. Czy pamięta ktoś, by Turcy coś grali w LE? Ich to nie interesuje za bardzo, więc możliwe że odpuszczą lekko i Astana wejdzie niespodziewanie do kolejnej fazy LE. Remis nic nie daje, tylko zwycięstwo, więc DNB. Astana pokazuje się z solidnej strony. U siebie 3 mecze i 3 remisy, mimo że Benfica, Atleti i Galata to dużo mocniejsi rywale. Widać, że im się chce walczyć w każdym spotkaniu i myślę, ze dużo zrobią, by wejść do LE. Turcy skupią się chyba na lidze i walce o mistrzostwo z Fenerbahce.

Otrzymane punkty reputacji: +6
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#59 Barakaldo - Valencia
0-0HT @2.60 uni 1j ⛔ -1j
#60 Valencia brak gola do 50min @2.00 1j b365 ⛔ -1j
Słaba linia ofensywna Nietoperzów. Mogą mieć duży problem ze strzeleniem gola do HT. Już bardziej boję się gospodarzy.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#61 Rayo - Getafe gol przed 40min
+ Almeria - Celta Vigo gol przed 40 min
AKO@ 2.46 b365 1.5j ✅ ✅ +2.14j
Będzie ofensywnie, gole do HT bardzo realne, ja liczę że wpadną trochę szybciej niż w końcowych 5 minutach pierwszej połowy.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#62 Huesca - Villarreal 2 @2.05 uni 3j ⛔ szok i niedowierzanie. Karygodna gra w defensywie.
#63 Huesca - Villarreal / Villarreal -1AH @3.06 pinnacle 1.5j ⛔

Co za kadra?! :O Marcelino poważnie chce zagrać w tym meczu i zapowiada, że jego zawodnicy zagrają z wielkim respektem w tym pucharze. Sama kadra to już widać, że żartów nie ma. W bramce zapewne Barbosa. Bardzo miło widzieć Mussachio, mam nadzieję że dostanie dużo minut. Jest Bailly, może zdolny Iniguez. Ale bardziej mnie interesuje pomoc i atak. Oprócz Piny to full opcja. Atak Bakambu - Soldado - inaczej chyba być nie może, chyba że da Samuela w ataku, ale wątpię. Skład robi wrażenie i ja to kupuje. Wchodzę grubo. Huesca nisko w tabeli. Dziś Depor grali z podobnie umiejscowionymi w tabeli i cisnęli niesamowicie i choć dali sobie pierwsi wbić bramkę, to potem zdołali wygrać, nawet grając przez duży okres czasu w &#39;10&#39;. Dla mnie warto, bo Huesca to nie jest defensywna drużyna. Myślę, że jest szansa na zrobienie awansu już w 1 meczu.
Rok temu Huesca trafiła na Barcelonę i w pierwszym meczu przegrali aż 4:0, a w rewanżu na Camp Nou 8:1, choć Barca nie grała najmocniejszym składem.

Otrzymane punkty reputacji: +13
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#64 Esporty CSGO
NIP -SK 2:0 DW
fnatic - exTSM 1
AKO@ 2.64 b365 2j ✅ ✅ 3.28j
Rijeka wins + Dynamo Kijów NOBTS @2.26 betano 2j ⛔ -2j

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Valencia - Barcelona.
Barcelona -1.5 AH @1,85 b365 2.5j ⛔ -2.5j Barca i ich skuteczność. ;) po prostu żenada.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#69 NBA
Houston @Dallas
Houston wygra 6pkt lub więcej @4.40 b365 1j ⛔ Houston ok, ale tylko 4ma pkt. Poniosło mnie, bo mogłem i powinienem tradycyjnie -1,5, -2.5 co by było trochę gorszym kursem, ale w tym wypadku, by weszło ;x

Valencia - Barcelona
BTS NIE i o2.5 gola @4.33 b365 1j ⛔ -1j

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#71 Esport + Hiszpania
exTSM - SK 2:0 DW
+
Valencia - Barcelona 2
AKO@ 1.92 3j ⛔ co exTSM, co Barca ???? masakra dzień. ⛔ -3j
Wczoraj SK zagrali fatalnie z NiP, na LANach nie prezentują się dobrze to kolejny dowód. TSM wczoraj nawet niezły mecz, ale do fnatic brakowało im trochę szczęścia, wygranych Pistol rounds, ale generalnie trzymali poziom. Myślę, że to będzie łatwa przeprawa, a potem czeka ich pojedynek o finał z fnatic/NiP.
Dokładam jeszcze raz Barcę. Dziś to chyba najpewniejszy typ z Hiszpanii.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#72 Real Betis - Celta Vigo
dostanie żk - Bruno Gonzalez @2.35 betsson 2j (spadło z 2.70 po moim zakładzie;P) ✅ ✅ +2.7j
Bruno środkowy obrońca, zagrożony pauzą, dziś według mnie dostanie kartkę. Dlaczego? Ano za 2 kolejki są Derby Sevilli, w których każdy chciałby wystąpić. Zabrakłoby go z Las Palmas więc też plus dla typu, bo nie żaden mocny rywal. Na Sevillę byłby bardziej potrzebny.

#58 Real Madryt - Getafe BTS @2.10 B365 2j
✅ ✅ +2.2j

Otrzymane punkty reputacji: +50
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Bayer - Barcelona 1 @2.65 1.5j uni ⛔ -1.5j
Niemieckie zespoły świetnie się zawsze spisują u siebie. Barcelona dzisiaj rezerwowym składem. Messi sam nic nie zdziała, bo środek pomocy będzie zdominowany przez Aptekarzy. Juniorami to Barcelona może ogrywać 3ligowca z Hiszpanii i to u siebie, bo na wyjeździe też z tym był problem. ;)
Leno; Hilbert, Tah, Ömer Toprak, Wendell; Bellarabi, Kramer, Kampl, Mehmedi, Çalahnoglu y Chicharito.
Ter Stegen, Adriano, Bartra, Vermaelen, Alba; Rakitic, Samper; Kaptoum, Sandro, Messi y Munir
----
Chelsea - Porto 0-0HT @2.67 uni 1j ⛔ -1j
Myślę, że ten mecz rozstrzygnie się w drugiej połowie. Mourinho zapewne będzie chciał przede wszystkim nie stracić gola i dowieźć 0-0 nawet do końca meczu. Anglicy słaba skuteczność. Spróbować można.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#55 PSV - CSKA 1X Dynamo Kiev - Maccabi 1/1 HT/FT AKO @2.04 uni 5j
✅ ✅ 5.2j
#56 Gent - Zenit 1 @2.40 1.5j uni
✅ ✅ 2.1j
#57 Galatasaray - Astana 2DNB @8 Unibet 0.5j
1-1 zwrot

#75 Celta - Espanyol
Espanyol strzeli przed 78:00 min @1.83 b365 2j ⛔ -2j Co Espanyol mega słaby, mimo że całą 2 połowę w przewadze zawodnika, to nie mieli prawie żadnej akcji.

#76 El Dubello$
Sevilla wins + Eibar 1X @1.90 b365 3j ✅ ✅ +2.7j

#77 Aletico - Atletic Bilabo
Aduriz strzeli gola z głó[email protected] betson 0.5j

Otrzymane punkty reputacji: +5
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Cordoba wins (Segunda Division) +
Grzegorz Krychowiak dostanie kartkę? NIE
[email protected] 2j betsson ✅ ✅ 2.54j
Cordoba zagra z jednym ze słabszych rywali. Najsłabsi na wyjazdach, Cordoba u siebie wręcz przeciwnie. Wiele wskazuje na zwycięstwo gospodarzy. Dobijam do typu brak kartki dla Krychowiaka w dzisiejszym meczu. Spotkanie powinno być łatwe, choć tylko teoretycznie. Krychowiak nie może dostać kartki, bo zabraknie go wówczas w derbach Sewilli, które będą za tydzień. To byłby ogromny cios dla zespołu, jak i samego zawodnika, który jeszcze nie miał okazji zmierzyć się z największym rywalem Sevillistas. Kibice by mu tego nie wybaczyli.

Otrzymane punkty reputacji: +49
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Legia - Piast / Legia o1.5 goals
+
Villarreal - Real Madryt / Real Madryt o1.5 goals
AKO @2.42 2j b365 ⛔ -2j
Legia - Piast liczę na overowy, ofensywny mecz. Piast bronić się nie potrafi, ale mają silną ofensywę. Ostatnio słabsza forma i tracą mnóstwo bramek. Na ten mecz Legia czekała od dawna. Mogą się bardzo zbliżyć do lidera i w związku z tym do mistrzostwa kraju. Jeśli dopisze skuteczność to może być szybki plus.
Villarreal bardzo słabo wygląda w defensywie. Real powoli się odbudowuje i choć teren ciężki to do wygrania i mogą się bardzo zbliżyć do Barcelony, a już koronowano Blaugranę. Wraca Ramos, wraca Marcelo, więc defensywa już w lepszym wydaniu.
Jeśli chcą wygrać, to będą potrzebowali zapewne co najmniej dwóch bramek. Villareal może coś dołożyć, tak samo Piast, więc overy bramkowe wydają się być lepsze.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#80 Esport CS GO
fnatic - NaVi 2 @3.50 1j b365 ⛔ -1j było blisko, nawet bardzo.
Dla mnie wszystko się może zdarzyć. Bardzo solidnie NaVi gra w tym turnieju, nawet Edward ogarnia temat. Oczywiście potrzeba trochę szczęścia. Pojedynek długi, bo BO5, finał. Dla mnie 60-40 dla Szwedów, kursy mocno przesadzone.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#81 Esport CS GO
diginitas - Hellraisers
diginitas -1.5 mapy @2.06 pinnacle 2j ⛔ -2j

Mecz o 19:00 finał CSGO Champions League. SYSTEM BO5 więc daje HR szanse na wygraną jednej mapy. Diginitas po reformie chyba mocniejsi niż przedtem, fajnie wyglądają jako zespół. Ostatnio zagrali w finale innego turnieju i łatwo pokonali 2-0 HR. Nie mieli kłopotów. Dzisiaj też takich nie przewiduje.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#82 Deportivo - Llagostera
Deportivo 1/1 HT/FT @2.16 uni 1.5j ⛔ -1.5j

Powołania Deportivo na dzisiejszy mecz rewanżowy PK. W pierwszym meczu wielka przewaga Depor, którzy wygrali ledwie 2:1, ale do przerwy przegrywali sensacyjnie 1:0, jednak w drugiej połowie odrobili straty nawet grając w osłabieniu. Właśnie Luisinho nie zobaczymy w rewanżu, za czerwoną kartkę w poprzednim meczu. Tak to wielkich zmian nie ma, więc są zakusy by zagrać na Deportivo, tym bardziej że kurs 1.40 na zwycięstwo dość fajnie wygląda.

#83 Real Sociedad - UD Las Palmas
Real Sociedad -1AH @2.38 uni 1.5j ⛔ -1.5j

Do góry Bottom