Co mogę to już rozliczam.
#70 Skenderbeu - Dinamo 1X @ 1.90 1j Rivalo
-1j ostatnie sekundy ;x
#71 Sparta Praga wins + Krasnodar o1.5 goals @1.99 uni 4j
+3.96j
#72 Gabala - Panathinaikos 0-0 HT @2.70 1j uni
#73 Rabotnicki - Rubin Kazań 0-0 HT @2.65 1j uni
+ 1.7j
+1.65j
#76 over 2.5 @2.05 1j Bet365
+1.05j
Malmo - Celtic
Malmo wins @2.50 1j bet365 2-0 +1.5j
Dziwny kurs. Malmo już przyzwyczaiło do nie takich come backów. 3-2 porażka na wyjeździe to nic strasznego. U siebie są niezwykle silni i zdolni do zwycięstw z takimi drużynami. Kurs na awans taki sam jak na zwycięstwo, więc wybieramy rzecz jasna to drugie, bo choć mało prawdopodobne, że Malmo wygra, ale nie awansuje, to warto się w takie coś zabezpieczyć. 2-1 awans Malmo, 3-2 dogrywka, a wyższe jednobramkowe zwycięstwa gospodarzy premiują już Celtic czyli np. 4-3 itd. Dla mnie warto i dałbym max kurs 2.00.
Dinamo - Skenderebu
Dinamo -1EH @1.76 uni 1j +0.76j
Stawka niska, bowiem na Dinamo już się w tym sezonie nieraz przejechałem. Niemniej pierwszy mecz pokazał, że Dinamo ma zapas. Oprócz cudownej bramki w ostatnich minutach meczu, to stworzyli sobie masę sytuacji. Rewanż to tylko przypieczętowanie awansu Chorwatów. Ale bez szaleństw.
Monaco - Valencia
Awans Monaco @5.50 bet365 0.5j -0.5j było blisko.
Monaco trochę zawalili sprawę tracąc gola w końcowych minutach. Teraz trzeba wyjść z 3-1. Nie jest to coś niemożliwego. Wprawdzie liczyłem na lepszy wynik, niemniej na taki kurs spróbuję pójść. Valencia nic specjalnie wielkiego u siebie nie grała. A teraz zobaczymy co zaprezentują na delegacji, gdzie tracą sporo skilla. Nie ukrywam, że kurs mnie skusił, bo zdanie oddsmakerów jest podzielone i na np. oddsring mamy ledwie @3.96.
CSKA - Sporting 2 @3.75 0.5j / DNB 2 @2.63 1j bet365
Cały czas odwołuję się do meczów CSKA - Sparta, bo tam Prażanie nawet na wyjeździe byli drużyną, która potrafiła przeważać na boisku. CSKA ma killerów i nie można ich zostawiać bez opieki. Musa, Doumbia, Dzagojev, Eremenko, ale Sporting sam się o to prosił grając bardzo odważną i ofensywną piłkę. Zdołali wygrać i plan minimum osiągnęli. Rewanż może nie być taki ciężki. Mam wrażenie, że Jorge Jesus chciał powtórzyć to co zrobiła Sparta od pierwszych minut zagrali mocno ofensywnie, ale kosztowało to mnóstwo sił. Były momenty, kiedy do głosu przeszli piłkarze CSKA. Mam też pograny awans Sportingu przed pierwszym meczem, więc dużo tu nie dobijam. Kluczem do sukcesu będzie dla mnie Jorge Jesus, który jest świetnym szkoleniowcem i jego doświadczenie może tu sporo pomóc.
#6 Hiszpania
Atletico o1.5 + Rayo strzeli 3j @1,81 bet365 -3j
Kolejny w miarę pewny dubelek, który warto pograć. Jeśli ktoś nie zdążył pograć
El Dubello$a, bo Sevilla zagrała już wczoraj mecz, to dzisiaj może dodać do Atletico, że Rayo strzeli gola.
W ofensywie Rayo dość ciekawie wygląda. Nietoperze defensywnie bardzo nijak, a do tego widać, że Nuno trochę zrotuje. Już wiemy, że nie zagrają Parejo, Feghouli i Gaya, ale jeszcze pewnie dojdą roszady z rezerwowymi. Valencia na delegacji i myślami będą przy meczu z Monaco to kolejne atuty tego typu.
#7 Rayo - Valencia 1 @3,25 uni 1j -1j