>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

¡Viva España!

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Co mogę to już rozliczam.
#70 Skenderbeu - Dinamo 1X @ 1.90 1j Rivalo
⛔ -1j ostatnie sekundy ;x
#71 Sparta Praga wins + Krasnodar o1.5 goals @1.99 uni 4j
✅ ✅ +3.96j
#72 Gabala - Panathinaikos 0-0 HT @2.70 1j uni
#73 Rabotnicki - Rubin Kazań 0-0 HT @2.65 1j uni
✅ ✅ + 1.7j ✅ ✅ +1.65j
#76 over 2.5 @2.05 1j Bet365
✅ ✅ +1.05j

Malmo - Celtic
Malmo wins @2.50 1j bet365 ✅ ✅ 2-0 +1.5j

Dziwny kurs. Malmo już przyzwyczaiło do nie takich come backów. 3-2 porażka na wyjeździe to nic strasznego. U siebie są niezwykle silni i zdolni do zwycięstw z takimi drużynami. Kurs na awans taki sam jak na zwycięstwo, więc wybieramy rzecz jasna to drugie, bo choć mało prawdopodobne, że Malmo wygra, ale nie awansuje, to warto się w takie coś zabezpieczyć. 2-1 awans Malmo, 3-2 dogrywka, a wyższe jednobramkowe zwycięstwa gospodarzy premiują już Celtic czyli np. 4-3 itd. Dla mnie warto i dałbym max kurs 2.00.

Dinamo - Skenderebu
Dinamo -1EH @1.76 uni 1j ✅ ✅ +0.76j
Stawka niska, bowiem na Dinamo już się w tym sezonie nieraz przejechałem. Niemniej pierwszy mecz pokazał, że Dinamo ma zapas. Oprócz cudownej bramki w ostatnich minutach meczu, to stworzyli sobie masę sytuacji. Rewanż to tylko przypieczętowanie awansu Chorwatów. Ale bez szaleństw.

Monaco - Valencia
Awans Monaco @5.50 bet365 0.5j ⛔ -0.5j było blisko.
Monaco trochę zawalili sprawę tracąc gola w końcowych minutach. Teraz trzeba wyjść z 3-1. Nie jest to coś niemożliwego. Wprawdzie liczyłem na lepszy wynik, niemniej na taki kurs spróbuję pójść. Valencia nic specjalnie wielkiego u siebie nie grała. A teraz zobaczymy co zaprezentują na delegacji, gdzie tracą sporo skilla. Nie ukrywam, że kurs mnie skusił, bo zdanie oddsmakerów jest podzielone i na np. oddsring mamy ledwie @3.96.

CSKA - Sporting 2 @3.75 0.5j / DNB 2 @2.63 1j bet365

Cały czas odwołuję się do meczów CSKA - Sparta, bo tam Prażanie nawet na wyjeździe byli drużyną, która potrafiła przeważać na boisku. CSKA ma killerów i nie można ich zostawiać bez opieki. Musa, Doumbia, Dzagojev, Eremenko, ale Sporting sam się o to prosił grając bardzo odważną i ofensywną piłkę. Zdołali wygrać i plan minimum osiągnęli. Rewanż może nie być taki ciężki. Mam wrażenie, że Jorge Jesus chciał powtórzyć to co zrobiła Sparta od pierwszych minut zagrali mocno ofensywnie, ale kosztowało to mnóstwo sił. Były momenty, kiedy do głosu przeszli piłkarze CSKA. Mam też pograny awans Sportingu przed pierwszym meczem, więc dużo tu nie dobijam. Kluczem do sukcesu będzie dla mnie Jorge Jesus, który jest świetnym szkoleniowcem i jego doświadczenie może tu sporo pomóc.

#6 Hiszpania
Atletico o1.5 + Rayo strzeli 3j @1,81 bet365 ⛔ -3j

Kolejny w miarę pewny dubelek, który warto pograć. Jeśli ktoś nie zdążył pograć El Dubello$a, bo Sevilla zagrała już wczoraj mecz, to dzisiaj może dodać do Atletico, że Rayo strzeli gola.
W ofensywie Rayo dość ciekawie wygląda. Nietoperze defensywnie bardzo nijak, a do tego widać, że Nuno trochę zrotuje. Już wiemy, że nie zagrają Parejo, Feghouli i Gaya, ale jeszcze pewnie dojdą roszady z rezerwowymi. Valencia na delegacji i myślami będą przy meczu z Monaco to kolejne atuty tego typu.
#7 Rayo - Valencia 1 @3,25 uni 1j ⛔ -1j

Otrzymane punkty reputacji: +4
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#2 El Dubello$ Atletico o1.5 + Sevilla lub X @1.90 Bet365 5j
⛔ -5j
#3 Espanyol - Getafe X2 @2 Bet365 1j #4 Real Betis - Villarreal, o2.5 @2.1 1j Betsson #5 Atletico Madryt - Las Palmas/ Atletico o2.5 goals @2.20 Bet365 2j
Razem ⛔ -4j
Pierwsza kolejka zaskoczyła mnie i chyba nie tylko mnie. Mało goli, Atletico nie odpaliło, Getafe choć powinni wygrać i to nie tylko jedną bramką, to nie potrafili nie trafić. Sevilla na farcie remis, Betis i Villarreal jak na złość ledwie 1:1. Coś niedobrego się dzieje ostatnio.
#6 El Dubello$
Villarreal wins + Celta Vigo o1.5 [email protected] bet365 4j

Dwie drużyny, które dość dobrze zaprezentowały się w meczach wyjazdowych, teraz dostaną łatwych rywali u siebie. Espanyol choć wygrał, to wyglądał bardzo mizernie, a wiedząc jak oni żałośnie grają na wyjazdach to nie ma tu raczej szans na wpadkę poza jakimś nudnym 0-0. Villarreal jednak ma pakę i z meczu na mecz powinni grać lepiej. Atak jeszcze nie do końca zgrany, bo np. Soldado i Bakambu doszli tylko chwilę przed ligą. Niemniej to dobrzy napastnicy i spokojnie tutaj Espanyol popłynie.
Celta na luzaku już 3 punkty z Levante na wyjeździe. Myślę, że Rayo u siebie powinni łatwo ugrać.
http://www.livesports.pl/mecz/hEgsKlw8/#szczegoly-meczu
Pamiętacie? Ja tak. Choć nie ma ani Santiego Miny, ani Larriveya, to wynik mógłby być nawet powtórzony. Celta ma mocny skład, ofensywę. Pamiętam też jak rok temu mocno zaczęli od kilku zwycięstw to liderowali przez kilka kolejek. Potem coś się zacięło i znowu powrót do formy na koniec sezonu. Rayo póki co nie jest zgrane i w tym remisie z Valencią oprócz punktu wiele pozytywów bym nie szukał. Remis z nimi to było imo minimum, biorąc pod uwagę grę Valencii na wyjazdach i myśl o meczu w eLM z Monaco. A tam nawet Nietoperze mieli dość sporo szans.

#7. Getafe - Granada 1 @2.05 bet365 1j
Wystarczyła mi 1 poł. meczu Granady - Eibar. Getafe ładnie zagrali z Espanyolem i to nawet na wyjeździe, i jeśli poprawią skuteczność to spokojnie wygrają z zespołem z Andaluzji.

Otrzymane punkty reputacji: +23
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#68 Awans Sporting + Awans Bayer @3.30 Bet365 3j
Sporting nie podołał ⛔ -3j

#83 CSKA - Sporting 2 @3.75 0.5j / DNB 2 @2.63 1j Bet365
⛔ ⛔ -1.5j

#83 Tripel fortuny:
Athletic -1.5 AH + Sparta Praga strzeli + Rosenborg strzeli @2.10 bet365 5j ⛔ -5j
Trzy typy, które dziś powinny dać dobre pieniążki. Sparta na wyjeździe z Thun powinni przypieczętować awans strzelając szybko bramkę. Rosenborg też pokazał siłę ofensywną w pierwszym wyjazdowym meczu ze Steauą, ale myślę, że u siebie jeszcze przynajmniej jedną dołożą. Athletic to chyba najrozsądniejszy typ. W pierwszym meczu pół rezerwowym składem zdołali wyjść na prowadzenie 2:0. Potem zaszło rozluźnienie i myśl o meczu z Barceloną. Skończyło się 3-2 dla Słowaków, ale na San Mames nie widzę dla nich ratunku. Los Leones lubią grać w LE, więc dzisiaj zagrają na 100%.

0-0 HT

#84 Rubin - Rabotnicki @3.00 WH 1j ⛔ -1j
#85 Kairat - Bordeaux @2.45 uni 1j ⛔ -1j
#86 Panathinaikos - Gabala @2.75 uni 1j ⛔ -1j
// żenujący dzień. Kończymy eLE/eLM, im późniejsza faza, tym gorzej mi szło.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#75 (EUROPA LEAGUE) Steaua - Rosenborg / Awans Rosenborg @2.15 Betano 2j
✅ ✅ +2.30j
#74 V.Pilzno - Vojvodina - awans Vojvodina @3.70 Betano 1j
⛔ -1j
Czas rozliczeń. Rozliczamy eLE/eLM IV runda:
4 runda eLE/eLM
Ilość kuponów: 21
Ilość kuponów wygranych: 10
Zwroty: 0
Ilość kuponów przegranych: 11
Suma stawek: 34j
Suma wygranych: ✅ +2.3j
Yield: +6,7% ✅

Pomyliłem się w numerowaniu kuponów. Nie podliczyłem kuponu na drugi bet Sportingu DNB, oraz nastąpiła pomyłka, bowiem dwa razy zrobiłem kupon #83. Prawidłowo jest ich z eLE/eLM razem 88 kuponów. Końcówka tej rundy po prostu okropna i ona spowodowała u mnie takie straty. Inaczej Yield byłby na dość pokaźnym poziomie.
Razem eLE/eLM
Ilość kuponów: 88
Ilość kuponów wygranych: 39
Ilość kuponów przegranych: 49
Suma stawek: 160.5j
Suma wygranych: 14.205j
Yield: ✅ ✅ 8,85% ✅ ✅
Tym samym kończę typowanie LE/LM. Co prawda pewnie zdarzy się, że znajdzie się gościnnie w tym temacie jakiś kupon, który nie będzie wliczany do statystyk jako #bonustime ;) Zamykam się teraz na Hiszpanię. Będą statystyki ogólno-hiszpańskie, ale również sprawdzimy skuteczność El Dubello$a. ;)

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#8 Valencia - Deportivo 0-0HT @3.00 bet365 1j ⛔ brakło bardzo niewiele.

Try it.
Valencia: Ryan, Barragán, Mustafi, Vezo, Gayà, Javi Fuego, Danilo, De Paul, Mina, Rodrigo, Negredo.
Deportivo: Lux, Laure, Arribas, Sidnei, Navarro, Mosquera, Borges, Juanfran, Fajr, Luis Alberto, Lucas Pérez.

Środek pola Valencii mnie nie rusza. Bez Parejo, Andre Gomes też nie gra. Brak ponadprzeciętnego Feghouliego na skrzydle. Mina - Rodrigo - Negredo w ogóle do mnie nie przemawia, ale zobaczymy. Kurs wydaje mi się ciekawy i spróbuję.
Deportivo dość niezła defensywa i zapewne nastawią się na kontry. Nie wiem czemu, ale bardziej boję się, że Los Turcos coś dziwnego strzelą, niż Nietoperze.

Otrzymane punkty reputacji: +12
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#6 El Dubello$ Villarreal wins + Celta Vigo o1.5 [email protected] Bet365 4j
✅ ✅ +5.4j
#7. Getafe - Granada 1 @2.05 Bet365 1j
⛔ -1j

#8 El Dubello$ @1,92 bet365 4j
Sporting Gijon - Valencia / Valencia u1.5 goals
Espanyol - Real Madryt 2

Jest przerwa na reprezentację, ale ja nie lubię zbytnio czekać z typami. Valencia gra bardzo słabo. Ofensywnie nie wyglądają zbyt mocno. Sporting pokazuje, że gra defensywa jest na wysokim poziomie. Dwa remisy 0-0, zatrzymali Real Madryt u siebie to i bardzo chimerycznych Nietoperzy powstrzymają. Sporting będzie miał szansę na zwycięstwo, bo ta przerwa bardziej im pomoże niż Valencii, której to piłkarze wyjeżdżają po świecie w celu rozgrywania meczów reprezentacji.
Real Madryt powinien spokojnie pokonać Espanyol, bo oni są bardzo kiepscy. Szczęśliwe zwycięstwo z Getafe i porażka z Villarreal 3-1, gdzie mało mieli do powiedzenia, niemniej byli blisko dobrego wyniku. Królewskim zawsze dobrze grało się z Espanyolem.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#bonus time
Gorący typ dla graczy lubiących grać undery do HT. eME2016 na celowniku mecz Szwajcaria - Słowenia. Gdyby nie ta gafa betssona to nie wiem czy bym to zagrał, ale też miałem na uwadze ten mecz, by zagrać undera, dlatego przyuważyłem większy kursik. Obrona Słowenii to chyba to czym najbardziej mogą się pochwalić. Oblak w bramce daje pewność w tyłach. Szwajcarzy to drużyna już bardziej kompletna, niemniej zdarzają im się wpadki i popisy nieskuteczności. Słoweńcy ostatnio 2x z Anglikami byli blisko 2x 0-0. W Słowenii gospodarze niespodziewanie w 39 minucie objęli prowadzenie na 1-0.
Pierwszy mecz Słowenii z Szwajcarią zakończył się wynikiem 1-0 po golu w 79 minucie z karnego.
Szwajcaria - Słowenia
Liczba goli po 1 połowie ? u0.5 @2.60 taki kurs ma betsson
0-0 DW HT @4.05 betsson - to samo a różnica kolosalna.
Normalnie 2.60 myślę, że kurs oddający rzeczywistość. Myślę, że będzie bardzo wyrównany mecz.
http://www.oddsportal.com/soccer/europe/euro-2016/switzerland-slovenia-IReEQuNG/#cs;3;1
http://www.oddsportal.com/soccer/europe/euro-2016/switzerland-slovenia-IReEQuNG/#over-under;3;0.50;0
/Edit.
Wow w czasie pisania zdążyli zmienić kurs. Niemniej mój kupon stoi i ma się dobrze. Trudno.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#9 Segunda Division
Real Saragossa - Cordoba / over 9.5 korners @1.80 bet365 2j ✅ ✅ +1,6j
Według mnie linia zbyt niska. Chętnie ją przytulę. Gospodarze potrafią u siebie sami nabijać takie linie. Są piekielnie mocni u siebie. Potrafią docisnąć rywala, że te kornery wpadają aż miło. Cordoba też ma zawodników, którzy coś dołożą.
Mecz z Almerią i rożne.
http://www.flashscore.pl/mecz/dvl6PNEl/#statystyki-meczu;0
Rozegrali też dwa mecze wyjazdowe i też linia została pokryta, choć głównie dzięki rywalom. Niemniej warto.
Sporting Gijon - Valencia 0-0HT @2.63 bet365 2j ✅ ✅ +3.26j

No i dołożę coś jeszcze. Wydaje się, ze forma Valencii nie jest najlepsza. Gospodarze również w ofensywie nie grzeszą skutecznością czy jakimiś świetnymi akcjami. Wydaje mi się, żę chociaż do HT będzie bez bramek, choć jest realna szansa, że taki wynik zostanie do końca spotkania. Valencia wzmocniona w defensywie Abdenourem, który ma zastąpić Otamendiego. Z pewnością da więcej pewności niż Vezo. Niemniej ofensywa coś nie hula. Muszą liczyć na kunszt Feghouliego i Andre, bo na resztę na wyjazdach bym nie liczył.
Nie porównywałbym tego meczu do spotkania z Rayo, gdzie było dużo miejsca i Nietoperze byli nawet stroną przeważającą. Sporting będzie walczył o każdy metr boiska.
#8 El Dubello$ @1,92 Bet365 4j Sporting Gijon - Valencia / Valencia u1.5 goals Espanyol - Real Madryt 2
✅ ✅ +3.68j

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#12*
Crazy bets

Granada - Villarreal / Villarreal czyste konto
Celta - Las Palmas / Brak gola przed 28min.
@AKO 4.81 1j bet365 ⛔ -1j
Trochę więcej w temacie ligi hiszpańskiej.
* zdublowałem wcześniej jeden nr kuponu.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#13 Rayo - Depor X2 @1.70 bet365 2j; ✅ ✅ 1.4j
#14 Depor DNB @2.20 1j bet365 ✅ ✅ 1.2j

Otrzymane punkty reputacji: +9
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#15 Triple
Real -2 AH + Barcelona -2AH + Eibar u1.5 goals @1.85 bet365 4j ⛔ -4j Real nieprawdopodobne.
Real Madryt - Granada
Barcelona - Levante
Eibar - Atletico.
Taki kupon na dzień dobry.
W meczach Realu czy Barcelony w najgorszym przypadku zwrot, a Eibar to pewka, bo z Atletico będą mieli problem, by cokolwiek strzelić, a co dopiero 2 gole wbić.

Otrzymane punkty reputacji: +1
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#16 Villarreal + Las Palmas @3.65 1j bet365 ⛔ -1j
#17 Deportivo - Gijon 0-0HT @2.50 1j bet365 ⛔ -1j się rozstrzelali. ;)

Bez szaleństw dzisiaj.
Villarreal w LE się trochę oszczędzał, czyli typowa zagrywka Marcelino. Dzisiaj na ligę wrócą najmocniejszym zestawieniem i według mnie pokonają Athletic.
Las Palmas pokazał, że jest duży potencjał w tej drużynie. Odblokowali się w ofensywie i załadowali w &#39;10&#39; 3 gole Celcie na wyjeździe. Teraz dostają Rayo i to dla nich szansa na pierwsze zwycięstwo w lidze. Wyglądają w tym sezonie dużo lepiej niż zespół z Madrytu, którzy po prostu póki co dostają z każdym rywalem. Wyjątkiem była Valencia, ale tam też mogli dostać, a po drugie Nietoperze wcale nie są jakimś bardzo wymagającym rywalem na wyjeździe.
Myślę, że Las Palmas może mieć problemy z drużynami posiadającymi solidne defensywy, lub grające bardzo ograniczony futbol, ale z ofensywnymi jak Celta czy teraz Rayo powinni czuć się jak ryba w wodzie.
0-0 ht widzę w Depor - Gijon. Obie drużyny grają w tym sezonie z myślą o solidnej defensywie. Póki co w lepszej sytuacji Deportivo, bo Sporting nie potrafi strzelać goli. Gospodarze dziś nie ułatwią im tego zadania, bo sami bardzo mało tracą bramek.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#18 Villarreal - Athletic
Villarreal/Villarreal HT/FT @2,62 bet365 1,5j ✅ ✅ 1-0/3-0 +2.43j
Za chwilę meczyk.
Athletic mocno zrotowany. Aduriz, Susaeta, Benat, Raul Garcia odpoczywają na ławce. Villarreal full opcja, bo w LE się oszczędzali. Dużo młodych w pomocy, mogą nie udźwignąć poziomu meczu. Wszystko w nogach gospodarzy.

Otrzymane punkty reputacji: +18
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
El Dubello$
#19 Atletico Madryt - Getafe 1
Sevilla - Rayo 1
AKO @1,80 uni 5j

Uwaga - Dubel kończy się w następny weekend. Mamy w tygodniu dwie kolejki. Sevilla z Rayo zagra w weekend.
ps. staty zrobię na koniec miecha.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Malaga - Villarreal 0-0ht @2.55 1j uni ✅ +1.55j
Villarreal u1.5 goals + Rayo Vallecano u1.5 goals @2.33 2j bet365 ⛔ -2j
Levante - Eibar 0-0ht @2.33 1j uni ⛔ -1j
Trochę info w dziale.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Sevilla + Valencia @2.25 bwin 4j ✅ ✅ +5j
Dokładam na takiego dubla. Sevilla i Valencia w słabszej dyspozycji, szukają formy, ale teraz rywali mają jak znalazł i do tego obie drużyny rzecz jasna grają u siebie.
Sevilla z Rayo. Valencia z Granadą.
Nietoperze testowali na treningu ofensywną taktykę 4-4-2 z Paco i Negredo w ataku. W końcu może coś się ruszy, a Granada to dobry rywal na przerwanie złej formy. W meczu z Espanyolem trener Nuno z premedytacją przegrał spotkanie, bo skład jaki wystawił to nie było innej możliwości. Tym razem wracają ważne ogniwa.
El Dubello$ #19 Atletico Madryt - Getafe 1 Sevilla - Rayo 1 AKO @1,80 uni 5j
✅ ✅ Cały El Dubello$. ;) +4j

Otrzymane punkty reputacji: +11
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#24 Getafe - Levante 1 @1.95 bet365 1j 3-0 ✅ ✅ +0.95j
#25 Deportivo - Espanyol 1 @2,05 bet365 1j ✅ ✅ +1.05j 3-0

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#26 Real Sociedad - Athletic
Illarramendi dostanie kartkę TAK @2.80 uni 1j ✅ ✅ +1.8j ale szybko. ;)

Illarramendi musi odbudować zaufanie swoich fanów i po powrocie dawać z siebie więcej niż wszystko. W meczu z Athletic będzie ciężko, pewnie dużo napinek ze strony Aduriza i Raula Garcii. Być może będzie miał koło siebie Rubena Pardo za partnera w pomocy, a on nie jest wybitny w defensywie, więc Aier będzie musiał się tym zająć.
Też sporo łapie, bo w 4 meczach 2 razy dostał kartkę, gdy mecz był wyrównany. Z Granadą gdzie wygrali 3-0 nie dostał i z Betisem, bo nie miał jak jeśli Verdiblancos się mega mocno cofnęli, a po czerwonej kartce oddali całkowicie inicjatywę. Tu będzie dużo walki w/w zawodnik będzie miał z pewnością szanse na złapanie kartonika. ;)

Otrzymane punkty reputacji: +7
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Sierpień/Wrzesień statystyki:

Ilość kuponów: 28*
Ilość kuponów wygranych: 13
Ilość kuponów przegranych: 15
Suma stawek: 56.5j
Suma wygranych: 10.02j
Yield: ✅ +17.7% ✅

* Kupony 6 i 7 powtórzone. Ale gapa ze mnie.
El Dubello$ stats:
Ilość: 4
Wygrane: 3
Przegrane: 1
Postawione: 18j
Zysk: 8.08j
Yield: ✅ +44,8% ✅
El Dubello$ rzadko się myli, ale jeśli już to 1 kolejka to najlepszy moment na taką wpadkę, gdy takowe się często zdarzają. Potem z górki.

Otrzymane punkty reputacji: +5
Do góry Bottom