>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

¡Viva España!

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Malaga - Real Sociedad 0-0HT @2.50 uni 1.5j ⛔ -1.5j

Malaga jeszcze bez gola w lidze po sześciu kolejkach co wiele mówi o ich napastnikach. Natomiast defensywa spisuje się dobrze, bo ledwie 3 stracone gole. Sociedad też skutecznością nie grzeszy, ale postawa w defensywie wygląda nieźle. Dla mnie 0-0HT, może nawet w całym meczu.

Otrzymane punkty reputacji: +4
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Granada - Deportivo X2
Athletic - Valencia 1X
AKO @2.14 bet365 3j ✅ ✅ +3.42j
IMO mocny dubel.
Już dawno nie widziałem tak dobrze zorganizowanego Depor, w którym wszystko funkcjonuje na przyzwoitym poziomie. Granada to wciąż zagadka, ale mają zbyt dużo słabości, by pokonać Los Turcos. Goście mogą tu nawet wygrać.
Athletic w LE, ale Baskowie znowu rezerwowi, więc bez gadki o ten wynik z Holandii.
Valencii zwycięstwo z Lyonem, trochę nieoczekiwane ale zwycięstwo dał Feghouli. Jedyny zawodnik, który IMO jeszcze to jakoś ciągnie od paru lat. To będzie ciężki mecz dla Nietoperzy, którzy na wyjazdach grają nijak. Lyon był jak się okazało jeszcze słabszą drużyną od nich. Aduriz będzie chciał pokonać swój były klub, a ten napastnik jest w mega formie, więc granie na gola mile widziane.

Otrzymane punkty reputacji: +11
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#bonustime
eME2016
Gramy na 4 drużyny, które potrzebują zwycięstw i są dużo lepszymi drużynami niż rywale.
Węgry - Wyspy Owcze.
Węgrzy tak naprawdę jeszcze mają ciche nadzieje na 2 miejsce, ale jeśli się nie uda, to jest jeszcze szansa na bezpośredni awans z 3 pozycji. W tej chwili z 3 miejsc tylko Ukraina jest lepsza pod względem punktów.
Słowenia - Litwa
Słowenia walczy o baraże, bo o 2 miejsce już małe szanse. W cuda nie wierzę, ale Estonia jest blisko, więc żeby uniknąć dramaturgii powinni pokonać słabych Litwinów. Postraszyli trochę Szwajcarów i Anglików. Jednak trochę im jeszcze brakuje. Litwa mega słaba, o czym świadczą też wyniki z San Marino.
Izrael - Cypr
Izrael dość nieoczekiwanie jest nadal w dobrej sytuacji w tabeli wyprzedzając BiH o 2 punkty i ten mecz bardzo przybliży ich do baraży. Cypr na wyjazdach nie błyszczy, a Izrael u siebie potrafi zagrać dobrą piłkę.
Macedonia - Ukraina.
Ukraina prowadzi w tabeli zespołów z 3 miejsc, więc ten mecz jest bardzo ważny. Rywal z którym nie można stracić punktów. Wygrają wszystko do końca i mają spokojny awans. Tyle, że następny mecz mają z Hiszpanami.

AKO @3.95 bwin

Otrzymane punkty reputacji: +23
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#bonustimeXXL
Armenia - Albania 2 @2.50 bwin/2.20 b365
Będzie spadać, to na pewno. Albania przed historycznym wyczynem. Dania już bez meczów, może trzymać tylko kciuki za Armenię. Albania 1 punkt straty i gorszy bilans bezpośrednich spotkań (wszak 2x remis, ale ten bramkowy &quot;lepszy&quot; na wyjeździe miała Dania). Dlatego Albanię interesuje tylko zwycięstwo. Jeśli nie wygrają mają baraże. Wydaje mi się, że zrobią wszystko, by tu ograć rywali, a kurs? Kosmos na ten moment. Oni są dobrym zespołem, zgrani, już nieraz narobili problemów silniejszym rywalom, jak Portugalia, Dania, Francja etc.
Może spać nawet grubo poniżej @2 (myślę, że około 1.75).

Grecja - Węgry 2 @3.20 Rivalo :O / 2.60 b365

Kolejne promo. Węgrzy muszą wygrać za wszelką cenę. Grecy już o nic, nie wiem czy w ogóle kibice przyjdą na to spotkanie. Przegrali te eliminacje kompletnie i zakończą je już oficjalnie na 100% na ostatniej pozycji. Dziś przegrali z osłabioną Irlandią Północną 3-1. Wstyd i hańba. Ich porażki z Wyspami Owczymi przejdą do historii. Węgrzy to solidna paczka, choć trochę zawodzi skuteczność. Niemniej bardzo waleczni i dążą do celu. Mają trzy szanse na awans. Albo bezpośrednio, bowiem Rumuni stracili u siebie punkty z Finami i mają 1 punkt przewagi, a grają z Wyspami Owczymi, którzy już niejednemu utrudnili życie. Druga opcja to awans z 3 miejsca jako najlepsza ekipa, która awansuje bezpośrednio. Tutaj też ważne są spotkania Ukrainy, ale oni zagrają decydujący mecz z Hiszpanami u siebie i to dzień po meczu z Grecją. Trzecia to baraże, których już nikt im nie odbierze. Niemniej Warto postawić po takim kursie na Węgrów. Rivalo odpłynęli, kto może nich tam gra. Reszta grywalnych to otobet 2.65 a bet365 oferuje 2.60. Też ok. O remis nie ma co grać.
IMO spadnie do @2.

Otrzymane punkty reputacji: +3
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Trochę sprostuję mecz Grecja - Węgry.
Ten mecz nie ma znaczenia jeśli Rumunia wygra z Wyspami Owczymi. Niemniej forma Greków i chęć zwycięstwa gości i mam nadzieję, że się uda. Chodzi o to, że nieoczekiwanie Grecja okazała się najgorsza w grupie i jako, że niektóre grupy mają jedną drużynę mniej to nie liczą się spotkania z outsiderami. W tym przypadku tym outsiderem nie są Wyspy Owcze, a Grecja, więc z nimi punktów do tabeli najlepszych 3 miejsc już nie zdobędą. Grecy są załamani i zniszczeni jako zespół. To jednak nadal duże szanse dla Węgrów. Jeśli Rumunia szybko nie ogarnie swojego wyjazdowego spotkania, to Madziarzy będą mieli nadzieję.
Kurs na Rivalo po napisaniu posta spadł do 2.7.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#32 Real Betis - Espanyol / Real Betis o1.5 goals @2.1 b365 2j ⛔ -2j
Na Betis postawię trochę więcej pieniążków. Pewnie będzie potrzeba dwóch bramek, by wygrać to spotkanie, bo choć Espanyol nie gra dobrze na delegacjach to ma Caicedo, który może narobić problemów każdej formacji defensywnej. Poza tym Betis ma dużo więcej atutów, gra na własnym obiekcie też bez wątpienia nim jest. Goście słaba defensywa, więc to szansa dla Rubena Castro, by powiększyć swój dorobek strzelecki.
#33 Valencia - Malaga 0-0HT @2.85 uni 1j ⛔ -1j

Wprawdzie Malaga bez dwóch defensywnych pomocników (Tissone, Recio), którzy będą pauzować za kartki, to wraca Camacho i Valencia może mieć problemy w tym spotkaniu. Malaga potrafi grać z mocnymi zespołami, o czym przekonały się Real i Barcelona. Plus dla Nietoperzy, że mają dość szczelną defensywę i myślę, że jest spora szansa na bezbramkowy remis do przerwy.

Otrzymane punkty reputacji: +4
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#34 El Dubello$
Real Madryt - Levante UD / under 2goals HT *azjan ZWROT
Barcelona - Rayo / Barcelona -1.5 AH ✅
AKO @2.02 3.5j b365 (@1.375) ✅ ✅ +1.3125j

Fajny dubel dla mnie. Real nie powinien urządzić strzelaniny do HT. 2 gole do naprawdę maxior co widzę, ale przy dobrych wiatrach jak szybko by strzelili pierwszą bramę, co dla mnie jest mało prawdopodobne. Dobra defensywa Blancos i Levante z autobusem. Myślę, że na spokoju.
Barcelona z Rayo powinno być dużo goli, szczególnie dla Blaugrany. Suarez i Neymar powinni kręcić obrońcami gości aż miło.

Otrzymane punkty reputacji: +13
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#35 El Dubello$
Atletico - Valencia 1
Sevilla - Getafe 1
AKO@2,33 b365 3j ✅ ✅ +3.99j
Athletic - Sporting Gijon 1
Celta Vigo - Real Madryt / Celta strzeli
AKO @1,99 2j b365 ✅ ✅ +1.98j
Rayo - Espanyol 2 DNB @2.50 1j b365 ⛔ -1j
Granada - Real Betis 2DNB @2.25 uni 1j ZWROT
#bonus time
SJK - Jaro 1
Odd - Sanderfjord 1
Norrkoping - Halmstad 1
@AKO 1,97 uni /2.03 otobet
1 mecz liga fińska. Gospodarze wygrają i mają mistrzostwo, goście już spadli. Raczej nic nie zapowiada by mieli odpuścić ostatni mecz, bo ostatnio mieli cięższy z Inter Turku na wyjeździe i ograli rywala. Nie sądzę, by mieli wtopić tak ważny mecz z ostatnią drużyną, zdegradowaną drużyną.
2 mecz liga norweska. Gospodarze jak i ich kibice z pewnością polubili europejskie puchary. Świetne mecze dla kibiców z Borussią. U siebie grają nieźle, a teraz zagrają ze zdegradowanym, ostatnim zespołem ligi. Wygrana pewna? ;)
Ostatni mecz i najniższy kurs. Liga szwedzka. Gospodarze liderują w lidze. Zagrają z drużyną, która jest przedostatnia w tabeli i są zdegradowani. Wygrana gospodarzy da duży handicap, bo AIK gra z Goteborgiem, więc ktoś straci punkty.
Dla mnie mega AKO.

Otrzymane punkty reputacji: +26
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#bonus time

Nie zatrzymujemy się. Dla fanów coś ekstra ;P

Trzy mordercze typy
IFK Goteborg - Kalmar 1 2-2 ojojoj co odwalili.
Astana FK - Atyrau 1
Tromso - Bodo 1
AKO@ 2.49 b365
Astana już jutro. Ostatnio wygrali mega prestiżowy mecz z Kairatem za 6 punktów. Ten mecz jest zaległy, a mają 2 pkt straty do Kairatu. Ogromna szansa, a sezon się kończy. Trzeba to wygrać. Rywal o nic nie walczy. To grupa mistrzowska, ale to najsłabszy zespół, który nawet nie ma szans na walkę o eLE.
W Szwecji ostatnia kolejka, więc ALERT się włączył. IFK podobnie jak Astana ostatnio wygrali prestiżowy mecz za 6 pktów z AIK na wyjeździe. Teraz sporo w ich rękach. Punkt straty do Norrkoping, ale oni grają ciężki mecz z Malmo na wyjeździe. Tak czy inaczej trzeba to wygrać. Kalmar na wyjazdach tragedia, IFK mega u siebie i do tego goście o nic. W najgorszym przypadku dla kibiców, ale wygrać trzeba. Jednakże sądzę, że zdobędą mistrzostwo. Malmo nie może oddać 4 pozycji, bo może dać eLE jeśli w pucharze Szwecji triumfator będzie w top3, co bardzo prawdopodobne.
Ostatni mecz to Norwegia. Tu z kolei dwie kolejki do końca, ale Tromso nie jest w dobrej sytuacji. Będą dużo spokojniejsi jeśli to wygrają, a jest ku temu dobra szansa. Rywal o nic i na wyjazdach rzadko gra solidnie. Myślę, że gospodarze dopną swego. To bardzo ważny dla nich mecz, jeśli chcą zostać w lidze.

Norwegia 01.11
Szwecja 31.10

Otrzymane punkty reputacji: +1
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#40 Valencia CF - Levante UD X2 @2.90 uni 1j 3-0 ⛔ -1j
#41 X2 HT @1.80 bet365 2j promo ✅ ✅ +1.6j jak promo to promo ;)
Ostatni bet w tym miesiącu i prawdopodobnie z całej kolejki ligi hiszpańskiej. Bardzo ciężkie mecze, ale pod lupę wziąłem derby Walencji. Gospodarzem będą Nietoperze, ale kurs jest zaskakująco niski.
Kluczem dla mnie są absencje. Nie zagrają aż dwaj stoperzy gospodarzy: Abdenour i Mustafi. To bardzo poważne osłabienia. Kontuzji doznał także Rodrigo Moreno, a pod znakiem zapytania staje występ najlepszego gracza ofensywnego - Feghouliego. Myślę, że wejdzie w drugiej połowie. Nuno ma problem, bo drużyna potrzebuje zwycięstw, ale widać że zaczynają się powoli konflikty. Trener nie bierze pod uwagę Vezo i Negredo - ostatnio cały czas na trybunach, dlatego ciekaw jestem kto zagra na stoperze jeśli nie młody Portugalczyk. Pewnie Orban, ale to ryzyko.
Valencia ma pozycję jaką ma i tutaj i tak są za wysoko. Ratuje ich w głównej mierze bramkarz Jaume, który pod nieobecność dwóch podstawowych bramkarzy naprawdę wyprawia rzeczy niemożliwe i bardzo dobrze się pokazuje innym klubom, bo wątpliwe by został.
Levante też bardzo słabo, ale spokojnie. Nowy trener - nowe możliwości. Efekt nowej miotły myślę że realnie mogą zagrozić gospodarzom i taki kurs to dla mnie perełka.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Ilość kuponów: 13
Ilość kuponów wygranych: 6
Zwroty: 1
Ilość kuponów przegranych: 6
Suma stawek: 23.5j
Suma wygranych: ✅ ✅ 6.9025j
Yield: ✅ 29.3% ✅

El Dubello$ stats:
Ilość: 2
Wygranych: 2
Stawki: 6.5j
✅ 5.3025j
Yield: ✅ 81,5% ✅

Viva Espana!

Otrzymane punkty reputacji: +5
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#42 Celta Vigo - Valencia CF / Celta Vigo o1.5 goals @1.90 B365 2j
⛔ -2j 1-5
#43 El Dubello$ Athletic - Espanyol 1 Atletico - Sporting Gijon 1 [email protected] 4j uni
✅ ✅ +4.08j

#bonustime /typ niezatapialny/

Ukraina - Słowenia 1 @1.66 b365
Ukraina -1EH @3.10 rivalo
Awans Ukraina @1.50 b365
Ukraina ma dużo większy potencjał i końcówka eliminacji była dla nich bardzo dobra, ale za późno się obudzili i świetne wyniki Słowaków i Hiszpanów sprawiły, że nasi sąsiedzi będą musieli wywalczyć sobie ten awans w barażach. Ale to tylko formalność, bowiem bardzo dobrze wyglądają jako zespół. Ostatnio z Hiszpanami zdominowali rywala, pomimo porażki i kapitalnej postawy DDG, pozostawili niezłe wrażenie. Konoplyanka w wybornej formie. On sam może wygrywać takie mecze. Z Realem bawił się jak z dziećmi.
Słowenia miała łatwą grupę jeśli chodzi o walkę o pozycję nr 3. Litwa, Estonia, San Marino. W tym przypadku nie było mowy, by nie wejść do baraży, to byłaby katastrofa. Ostatni mecz z San Marino - może ok, zlekceważenie i pewny byt w barażach, ale nie przystoi, by rywal tej rangi kilkakrotnie zagrażał bramkarzowi. Zabrakło im ostatecznie umiejętności i Słowenia wygrała 2-0, ale i tak budzi to niesmak.
Jest tam paru solidnych piłkarzy, ale chyba najlepiej mają obsadzoną bramkę. Oblak lub Handanovic. Są solidni Birsa, Ilicic, Cesar, czy może rezerwowy z Villarreal Jokic, albo nie tak dawny Wiślak Kirm. Nie ma szans, by powstrzymali Ukrainę. Generalnie słabiej też wyglądają jako zespół. Dużo frajerskich bramek straconych w eliminacjach. Najlepsze te ze Szwajcarią 3-2, gdzie w kilka minut potrafili przegrać wygrany mecz.
To jest inny poziom. Ciekawy kurs już w 1 meczu. Jeśli mają awansować @1.50, to w 1 meczu powinni już jakąś zaliczkę ogarnąć, a kurs jeszcze lepszy, więc nie wiem czy nie lepiej pyknąć zwycięstwo w 1 meczu i ewentualnie dołożyć coś jeszcze na drugie, rewanżowe spotkanie. Kursy powinny być znacznie niższe. Spróbuję też z handi.

Otrzymane punkty reputacji: +2
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Granada - Athletic Club 2 @2 b365 2j
Real Madryt - Barcelona o3 @1.75 pinnacle 1.5j
Mecze niemal za 2 tygodnie, ale akurat tu niewiele się zmieni w moim poglądzie. Athletic złapał mega formę, pokazują to co w meczach z Barcą na początku sezonu. Nareszcie wrócił Benat, który kosił w Betisie. Widać, że zaaklimatyzował się już na dobre. Do tego wiadomo świetny Aduriz, oraz Raul Garcia i ostatnio w dobrej dyspozycji strzeleckiej jest też Willams. Powołania do reprezentacji Oscara de Marcosa i San Jose też nie za nic. Ostatni mecz z Espanyolem może trochę przemęczeni, bo mieli ostatnio sporo meczów, ale i tak wybrnęli. Idą ku górze i to cieszy.
Granada ten sezon będzie spadek definitywnie. Nie można o nich napisać niczego dobrego, a nie ma w tym sezonie typowych słabeuszy, którzy mogliby ich uratować przed degradacją. Grają ofensywnie, tracą bardzo głupie bramki, jako zespół nie istnieją, mają problemy z koncentracją i rażą nieskutecznością. Kurs przyjemny IMO i biorę teraz, bo może być tak, że będzie 1.75 do meczu. Chyba jeszcze tak wysoki dlatego, że Los Leones nie są tak wysoko w tabeli i buki ich nie doceniają. Granada póki co lepiej gra na wyjazdach niż u siebie. Terminarz tej drużyny był ostatnio całkiem niezły a wyniki? Fatalne.
Co do Real - Barca to nie mam wątpliwości, że 3 gole powinny wpaść minimum. Już dawno te dwie drużyny tak nie kulały w defensywie. Keylor wróci i będzie lepiej, ale rywal z najwyższej półki i niektórych strzałów nawet on nie będzie potrafił wybronić. Barcelona ostatnio na czysto z przemęczonym Villarreal, którzy grali o pełną pulę w Białorusi w LE i z Getafe. CR ostatnio był w słabszej formie, ale nie jedzie na kadrę, więc na pewno będzie chciał przez ten czas wrócić do swej najwyższej dyspozycji i coś udowodnić i pomóc Królewskim w dogonieniu Katalończyków w tabeli LL.

Otrzymane punkty reputacji: +48
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Getafe - Rayo o2.5 @2,05 1j betsson
Espanyol - Malaga
Caicedo strzeli @3.30 uni 1j ⛔ -1j

Otrzymane punkty reputacji: +3
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Real Madryt - FC Barcelona

#48 0 minut doliczonych w 1 poł @5.50 1j bwin ⛔ -1j 2
#49 1 minuta doliczona w 1 poł @1.85 2.5j bwin ⛔ -2.5j
#50 3 min doliczonych w 2 poł @3.25 1j bwin ⛔ -1j 2
48 i 49 = surebet o ile nie będzie jakieś długiej przerwy w grze - mam nadzieję ;)
Na koniec meczu klasycznie 3 minuty, super kurs. Dlaczego nie?
Ale fail roku ;xx Głupie typy i frajersko przegrana kasa, a myślałem że będzie tak pięknie.
&#39;surebet&#39; ;) heh

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#44 Granada - Athletic Club 2 @2 B365 2j #45 Real Madryt - Barcelona o3 @1.75 Pinnacle 1.5j
#44 ⛔ -2j
#45 ✅ ✅ 1.125j
#46 Getafe - Rayo o2.5 @2,05 1j Betsson
⛔ -1j
Słabiutki miesiąc, ale zobaczymy co się stanie w ostatniej kolejce miesiąca.
Ode mnie typy:

Sevilla + Atletico @ 2,25 2,5j bwin ✅ ✅ 3.125j

Getafe - Villarreal/ Villarreal u1.5 goals +
Eibar - Real Madryt / Real czyste konto - NIE
[email protected] 2j b365 ⛔ -2j Aj ten Real dziś na farcie czysto z tyłu.
Rayo - Athletic Bilbao / Athletic o1.5 goals @2.10 b365 1j ✅ ✅ +1.1j

Otrzymane punkty reputacji: +1
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Ilość kuponów: 12
Ilość kuponów wygranych: 4
Zwroty: 0
Ilość kuponów przegranych: 8
Suma stawek: 21.5j
Suma wygranych: -3.08j
Yield: -14.2%

Załatwiłem się zabawą w minuty doliczone heh. Tak się to zwykle kończy.;)
El Dubello$ był tylko jeden, no i tradycyjnie ✅.
W Grudniu zrobię coś innego. Będzie freestyle, czyli będzie wszystko co gram pre z piłki nożnej. Nie będzie tylko Hiszpanii.

Do góry Bottom