>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania i niezgodności

P 0

phoneix115

Użytkownik
No bym prasa nie powiedział ze jeżeli się 256 osób nie zebrało to muszą być wolne losy.Przecież jeżeli liczba osób biorących udział w konkursie była by parzysta dajmy na to 244 osoby to po co wolne losy ... ;]

tbm 642

tbm

Forum VIP
Pewnie po to aby najpierw była 1/128, kolejnie 1/64 itd. Na zasadzie turnieju. Przy 244 osobach potem masz 122 i następnie 61. I co wtedy wolne losy ? lepiej na początku niż później takie moje zdanie.

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
podbijam pytanie ;P
ale wydaje mi sie ze to powinno byc liczone tak jak rozliczylby to bukmacher... czyli po kursie 1,00, jezeli ktos mial na Djokovicia to buki pewnie to rozlicza jako nie trafiony zaklad... ale to tylko moje zdanie ;)

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Arsenal_5 vs FC_BARCELONA ⛔
27-01-09 11:30 Juan Martin Del Potro - Roger Federer | Typ: powyżej 37.0 gemów | Kurs: 1.85 betsson
27.01.2009 9:35 Safina D. - Dokic J. | Typ: 2:0 | Kurs: 1.55 betsson
QUOTE]
Ja zagrałem też typ z safina . Byłem pierwszy . A jest to mój rywal , więc pisze. Pozdrawiam .
PS : Można podawać już typy na następną noc i dzień ?
Po 1 podał 2 typy, więc ma minus z góry za swoje typy. Po 2 mozna dawac już na jutro.
No bym prasa nie powiedział ze jeżeli się 256 osób nie zebrało to muszą być wolne losy.Przecież jeżeli liczba osób biorących udział w konkursie była by parzysta dajmy na to 244 osoby to po co wolne losy ... ;]
TBM dobrz wytłumaczył. Jak nie rozumiesz to już Twój problem;]
a jak mam krecz a dalem typ 4 lub wiecej setow i byl krecz w czwartym secie? to jest zaliczone?
W tym przypadku typ zaliczony. Wszelkie linie z cyferkami (o/u 22.5 gema itp, HCP ), to zwroty. To samo DW.

arjus 0

arjus

Użytkownik
Prosze Administratora o edytowanie mojego posta ktory znajduje sie na pierwszej stronie w cwiartce IV w polowie strony a mianowicie dodanie &quot;Prof&#39; Betsson&quot; AKO 9,58 bo zapomnialem tego dodac z gory dziekuje i przepraszam za klopot(Typy są baaardzo dobre i szkoda by było abym stracił punkt przez przeoczenie)sam tego błędu poprawić nie mogę bo edytowanie zabronione
Przepraszam i pozdrawiam

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Prosze Administratora o edytowanie mojego posta ktory znajduje sie na pierwszej stronie w cwiartce IV w polowie strony a mianowicie dodanie &quot;Prof&#39; Betsson&quot; AKO 9,58 bo zapomnialem tego dodac z gory dziekuje i przepraszam za klopot(Typy są baaardzo dobre i szkoda by było abym stracił punkt przez przeoczenie)sam tego błędu poprawić nie mogę bo edytowanie zabronione
Przepraszam i pozdrawiam
troszke za późno. Spotkania się odbyły, a już korekty tylko przed rozpoczęciem. Dbajcie o wasze sprawy.
Powodzenia w dalszej walce o awans;]

arjus 0

arjus

Użytkownik
Wiem ze pojedynki już się odbyły(trzeci trwa) ale ja przecież nie chcę zmieniać typów tylko proszę o dopisanie AKO i Bukmachera.

uszkoo 0

uszkoo

Użytkownik
a ja mam pytanie takie:
czy można typować inne Turnieje które teraz trwają Heilbronn, Carson, Bucaramanga ?
wprawdzie są to Challengery a turniej jest z serii Masters więc wole zapytac ? ????

win1988 164

win1988

Użytkownik
Hmm. Zagralem typ Roddick-Djokovic, ze beda grane 4 lub wiecej setow, i typ zostal policzony jako ⛔ W sumie to oni zaczeli ten 4 set, a gdyby nie krecz Novaka to pewnie i by 5 byl. ???? Widze, ze rozliczacie to jako ✅, wiec prosze o poprawienie. II cwiartka.

Pozdrawiam.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Mozna podawac typy na kolejne dni czy to w ktore dni gramy bedzie za kazdym razem podawane?
gramy codziennie do 3 zwycięstw w tygodniu, do 4 zwycięstw w od rozgrywek grupowych
pytanie: czy typy na kolejne dni mamy podawac w tym samym temacie czy beda zakladane nowe tematy dla kazdej rundy?
w tych samych, na kolejne rundy, tzn na nowy tydzień, będzie nowy temat

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Wiem ze pojedynki już się odbyły(trzeci trwa) ale ja przecież nie chcę zmieniać typów tylko proszę o dopisanie AKO i Bukmachera.
Wiem o co prosisz, wiem że zapomniałeś, ale po to jest regulamin, żeby go przestrzegac. Niestety.

arjus 0

arjus

Użytkownik
no trudno to tylko zabawa i nie będę się pienił moje przeoczenie mój błąd trafione ako ponad 9 i niezaliczone przez przeoczenie
Ale mam jeszcze jedną spawę mój przeciwnik zatypował takie zdarzenie:
27/01/2009 5:05 Andy Roddick - Novak Djoković (1,5:0) 1 2,09 ✅
Mecz zakończył się kreczem przy wyniku 2:1 wszyscy bukmacherzy przy tym zakładzie policzyli go po kursie 1.0
Dla mnie to ważne po jeśli ten wynik będzie policzony po kursie 1.0 to będzie remis a nie porażka
Chyba ze moderatorom pomagają..........nawet ściany ;-)
jeszcze raz pozdrawiam

D 1,3K

dz1916

Użytkownik
Typy na 2 kolejke muszą byc z dnia 28.01 (jutro), czy moga byc też na wieczorne mecze czelendzerów z 27.01 (czyli dzis)? Pytam bo na dzis juz były podawane typy (na noc) a miała byc kolejka na jeden dzien, ale niektorzy podają na 2 kolejke mecze z dzisiaj więc nie wiem, mam nadzieje że wiadomo o co chodzi ????

Do góry Bottom