>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania i niezgodności

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Typy na 2 kolejke muszą byc z dnia 28.01 (jutro), czy moga byc też na wieczorne mecze czelendzerów z 27.01 (czyli dzis)? Pytam bo na dzis juz były podawane typy (na noc) a miała byc kolejka na jeden dzien, ale niektorzy podają na 2 kolejke mecze z dzisiaj więc nie wiem, mam nadzieje że wiadomo o co chodzi ????
Tylko typy na środę...kolega już o tym wie i zaraz poprawi. Jeden wyjatek dopuszczamy, mógł nie zrozumiec;]

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
no trudno to tylko zabawa i nie będę się pienił moje przeoczenie mój błąd trafione ako ponad 9 i niezaliczone przez przeoczenie
Ale mam jeszcze jedną spawę mój przeciwnik zatypował takie zdarzenie:
27/01/2009 5:05 Andy Roddick - Novak Djoković (1,5:0) 1 2,09 ✅
Mecz zakończył się kreczem przy wyniku 2:1 wszyscy bukmacherzy przy tym zakładzie policzyli go po kursie 1.0
Dla mnie to ważne po jeśli ten wynik będzie policzony po kursie 1.0 to będzie remis a nie porażka
Chyba ze moderatorom pomagają..........nawet ściany ;-)
jeszcze raz pozdrawiam
Poczytaj regulamin. Roddick wyrobił handi. Na ✅ policzone jest to każdemu. Nie ualaj się nad sobą tylko nastepnym razem podaj prawidłowo typy.

olisadebe7 36

olisadebe7

Forum VIP
Osoby, które miały typy rozliczone jako zwrot mają prawo dać typ zastępczy do końca pierwszej kolejki (czyli musi być rozegrany dziś).

win1988 164

win1988

Użytkownik
Policzono mi mecz Djokovic-Roddick jako ⛔. Mialem postawione, ze w meczu beda 4 lub wiecej setow. Chyba wiekszosci liczyliscie jako ✅, wiec fajnie by bylo jakby i mi zostal ten typ uznany.

olisadebe7 36

olisadebe7

Forum VIP
Policzono mi mecz Djokovic-Roddick jako ⛔. Mialem postawione, ze w meczu beda 4 lub wiecej setow. Chyba wiekszosci liczyliscie jako ✅, wiec fajnie by bylo jakby i mi zostal ten typ uznany.

Zobacz jak wygląda typ. Czy ja mam siedzieć z ofertą i analizować czy to 4 sety, czy 5 czy 8, czy po takim kursie, czy po innym?

Uszkoo vs Win1988

27-01-09 00:05 Andy Roddick - Novak Djokovic wiecej niz 4 sety 1.4 ⛔

n3r0 632

n3r0

Użytkownik
Jak wyżej!

pawlikn – n3r0
2. wtorek 2009-01-27 05:05 Andy Roddick - Novak Djokovic Powyżej 39.5 Gemów 1.76 ⛔
pawlikn – n3r0
1.) 2009-01-27 05:05 Roddick, A - Djokovic, Novak typ: (Całkowita liczba wygranych setów) +1.5 1 kurs: 2.00 ✅
Buk: BAH
Pytanie odnośnie mojego pojedynku z pawlikn. Nie wiem jakimi zasadami się kierujecie, ale czy w przypadku kreczu nie powinny zostać typy odwołane (anulowane). Mecz nie został dokończony i co prawda Roddick wygrał już dwa sety, ale w moim typie również prawdopodobne że gdyby mecz został dokończony wszystko byłoby ok i ugraliby powyżej 39.5 gema. Co prawda istniałaby szansa, że w ostatnim secie byłoby 6-0, ale jest to mało prawdopodobne. Ogólnie chciałbym aby zostały jasno określone reguły. W przypadku kreczu mecz powinien zostać anulowany, jak jest to u większości buków. A nie, że zaczynają się gdybania, że taki rodzaj typu zaliczamy, a taki nie. Tak samo byłoby wiele kontrowersji przy typie +2.5 jeśli spotkanie na przykład pomiędzy innymi graczami skończyło się w tym samym momencie co to. I co wtedy? Prosze o sprostowanie tej sprawy i jasne określenie reguł z tymi kreczami. Bo mam wątpliwości, czy zostało to sprawiedliwie rozstrzygnięte. Bez urazy dla kogokolwiek. Pozdrawiam.
I PROSZĘ O SKASOWANIE MOJEGO POSTA W TEMACIE Z TYPAMI. PRZEZ PRZYPADEK GO TAM DODAŁEM. Sorki za zamieszanie.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Dobra. Ostateczna zmiana. Zgadzam sie że to jednak bez sensu. Dlatego krecz obowiązuje jako W/L tylko w przypadku grania na zwycięzcę meczu. w Pozostałych przypadkach należy podac typ zastępczy lub będzie minus.

n3r0 632

n3r0

Użytkownik
Sorki za zaśmiecanie ponownie, w razie czego do skasowania:
Odnośnie jeszcze powyższego posta. Dopiero teraz zauważyłem wzmiankę w regulaminie, ale tam również nie jest jasno napisane. Wyczytałem, że zwrot jest przy ilości gemów, handicapach gemowych i UWAGA I Tym podobne. Może i marudze, ale nie powinny zostać jasno określone jakie typy to zwrot a jakie nie. Na przykład nie ma nic o handicapach setowych +1.5 seta / +2.5 seta. Wywnioskowałem, że w tym przypadku również zwrot, a więc pawlikn i ja powinniśmy podać jeszcze dzisiaj po typie w ramach zwrotu (jeśli w ogóle jakiś mecz się jeszcze odbywa).
Szkoda, że nie można edytować postów w tym temacie. W razie czego do skasowania! Akurat pisałem posta jak Prasa wrzucił poprzedniego. I teraz zasady są jasno określone i gra muzyka!

T 0

ttom

Użytkownik
w pierwszym dniu nie podałem godzin rozpoczęcia meczu , niestety zapomniałem . czy z tego względy mój kupon jest nieważny ? Mam nadzieję że nie bo wszystkie mecze były rozgrywane 27.010 !!!Oczywiście popełniłem błąd i mam nadzieję że już mi się to nie przytrafi,ale jeśli jednak moje typy nie zostaną zaliczone to co w przypadku jeśli mój przeciwnik - Piotrurycz - wogóle nie podał typów ? Czy moje typy będą liczone po kursie jeden i tym samym to ja zostanę zwycięzcą 1 dnia ?? Proszę o odpowiedz i z góry dzięki. Pozdrawiam

T 31

tmkksc

Użytkownik
niedałem rady typować na kolejke dzisiejszą w nocy, ale to mnie nie wyklucza z dalszej rywalizacji prawda ? kolejna sprawa to mój rywal podał w tej pierwszej kolejce 2 z 3 typów na mecze które będa tej nocy tzn w środe mianowicie nadala 3-0 i verdasco, czy miał do tego prawo ? tzn podał w 1 dniu mecze na środe ? i jesli postąpił nie zgodnie z regulaminem to czy teraz ja mam prawo typować w sposób taki sam jak on tylko że juz odpowiednio na dzisiejszą kolejke ? tzn chodzi o to czy moge podać typy które on pewnie omyłkowo dał na 1 dzien w tej samej formie tak samo typowane, troche zamotałem ale licze ze ktos zrozumiał i wyjasni, pozdrawiam ????

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
niedałem rady typować na kolejke dzisiejszą w nocy, ale to mnie nie wyklucza z dalszej rywalizacji prawda ? kolejna sprawa to mój rywal podał w tej pierwszej kolejce 2 z 3 typów na mecze które będa tej nocy tzn w środe mianowicie nadala 3-0 i verdasco, czy miał do tego prawo ? tzn podał w 1 dniu mecze na środe ? i jesli postąpił nie zgodnie z regulaminem to czy teraz ja mam prawo typować w sposób taki sam jak on tylko że juz odpowiednio na dzisiejszą kolejke ? tzn chodzi o to czy moge podać typy które on pewnie omyłkowo dał na 1 dzien w tej samej formie tak samo typowane, troche zamotałem ale licze ze ktos zrozumiał i wyjasni, pozdrawiam ????
na dzisiejszą koljkę moższ da typy juz teraz. A przciwnik podał zł typy, czyli jak będzie Mod Twojej cwiartki do postawi mu przy tych typach dwa minusy.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
w pierwszym dniu nie podałem godzin rozpoczęcia meczu , niestety zapomniałem . czy z tego względy mój kupon jest nieważny ? Mam nadzieję że nie bo wszystkie mecze były rozgrywane 27.010 !!!Oczywiście popełniłem błąd i mam nadzieję że już mi się to nie przytrafi,ale jeśli jednak moje typy nie zostaną zaliczone to co w przypadku jeśli mój przeciwnik - Piotrurycz - wogóle nie podał typów ? Czy moje typy będą liczone po kursie jeden i tym samym to ja zostanę zwycięzcą 1 dnia ?? Proszę o odpowiedz i z góry dzięki. Pozdrawiam
Jak on nie podał typów to Ty jesteś zwycięzcą dnia nawet bez tych dat;] Jakby podał i trafił, to on by wygrał dzień nawet s kursem 1.01. Prosiliśmy, żeby pamiętac o godzinach, datach i buku:p

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Mam takie pytanie jeśli podalem typ na zwyiestwo Tsongi, to moj rywal moze dac typ na zwyciestwo Tsongi w 1 secie ??
Jeśli podał, to = się z tym, że nie czytał regulaminu. Czyli ma minusa. Bo od dziś edycji postów nie ma.

P 0

phoneix115

Użytkownik
Mam jedno pytanie to typ który został zaliczony dal RPG który jest u mnie w parze otrzymał on zwrot mogę wiedzieć z jakiej racji oto jego typ.05:05 Andy Roddick( +1.5 seta) - Novak Djokovic Typ 2 1.63 zwrot.Co oznacza ze Andy ma +1set na starcie a Djokovic mimo to wygra.Wiec z jakiej paki dostał zwrot skoro Djokovic 1 seta wygrał 7:6 a dwa pozostałe sety przegrał w stosunku 6:4,6:2. Wiec typ RPG i tak nie miał szans powodzenia.Wiec uważam ze typ ten powinien być rozliczony jako nietrafiony.To że Djokovic skreczował w 5 secie nie powinno mieć znaczenie bo typ ten i tak był nietrafiony kiedy Andy wygrał 2 set bo miał już +1,5 seta na staracie.

Do góry Bottom