Tak, ale tylko dlatego, że dajesz typy na dzień jutrzejszy ! Jeśli chciałbyś dać na 1 dzień konkursu (czyli od 00:00 jutro do 23:59 jutro) typ, który rozgrywa się dziś o 23:55 - byłby to typ nieważny.Olisadebe7 tak rozumiem. Lecz skoro jest napisane żeby podawać typy na tą noc w pierwszej rundzie, to chociaż u buka jest napisane że rozpoczyna się o 23 a mecz zostanie rozegrany o 3:30 to i tak będzie tej nocy.
Czy to jest dla Ciebie wielki problem, który przeszkadza komuś w udziale w konkursie?Prasa w takim razie po co był zmieniany limit do 256 osób skoro kwalifikacje i tak nie został rozegrane.Sami se tylko więcej roboty narobiliście z tymi kwalifikacjami;].A po za tym 256 osób nie zostało uzyskane.
Jeśli chodzi o AO - problemu nie ma, bo każdy mecz rozgrywany jest po północy naszego czasu.dokladne godziny meczow na stronach bukmacherow sa ustawiane poznym populudniem polskiego czasu, a bynajmniej dzisiaj tak bylo...
co z konkursowymi zakladami postawionymi wczesniej? niezly bajzel sie zrobil...
ale Order of Play na tronie turnieju jest podany z wyprzedzeniem. Więc chyba wiadomo, że buk nie zdąrzył wprowadz godzin. Patrzysz strefę czasową, dodajesz/odejmujesz tyle godzin ile trzeba od czasu podanego w order of play iwiesz którego dnia jest spotkanie i o której godzinie;]dokladne godziny meczow na stronach bukmacherow sa ustawiane poznym populudniem polskiego czasu, a bynajmniej dzisiaj tak bylo...
co z konkursowymi zakladami postawionymi wczesniej? niezly bajzel sie zrobil...
4.Możemy obstawia wszystkie spotkania z oferty Betsson i Bet-at-home, łącznie z dokładnym wynikiem, wynikiem 1 seta oraz handicapami setowymi. Wszystkie kursy muszą pochodzić z Betsson.com lub Bet-at-home. Kupon może się składać z typów z tylko jednego bukmachera!
kupony takie jak ten liczone sa po kursie jeden. Czytajcie regulamin.
do rozpoczęcia pierwszego spotkania.A jeszcze mam pytanie. Do kiedy można podawać typy na jutrzejszy dzień? Do 00:00 dzisiaj czy do rozpoczęcia pierwszego spotkania na kuponie gracza?
jak się zgodzi przeciwnik. Bo jak dla mnie oba typy powinny byc liczone po kursie 1. Jesli grzecznościowo się zgodzi, to ok.Witam,czy jest mozliwosc zmiany dwoch pierwszych typow w moim poscie,gdyz wlasnie doczytalem w regulaminie,ze nie mozna stawiac na tego samego zwyciezce co przeciwnik,mimo,ze typ jest inny.Dlatego prosze o zmiane swojego postu,ktory powinien wygladac w ten sposob.Przepraszam za problem.
Zico1910 - Kulu
1. 27-01-2009 09:30 Dinara Safina - Jelena Dokić typ:[email protected]
2. 27-01-2009 03:00 Fyrstenberg/Matkowski - Kubot/Marach typ:[email protected]
3. 27-01-2009 11:30 Juan Martin del Potro - Roger Federer typ:4 lub więcej setó[email protected]
Bukmacher: BAH
AKO: 5,58
Olisadebe7 wszystko już rozumiem, wiem o co chodzi. Tu ważniejsze jest żeby mecz odbył się w ten sam dzień, a nie chodzi tu o godziny.
A co do zmiany typów. Ja wyrażam zgodę, ale z tego co wiem to znów mój rywal źle typuję:
Możemy obstawiać wszystkie spotkania z oferty Betsson i Bet-at-home, łącznie z dokładnym wynikiem, wynikiem 1 seta oraz handicapami setowymi. Wszystkie kursy muszą pochodzić z Betsson.com lub Bet-at-home.
A mój rywal wszystkie zdarzenia ma ilość granych setów...
Więc Zico1910 przeczytaj uważnie regulamin, zastanów się i dopiero typuj, a nie zawracaj dupy inny cały czas...
Typ na ilośc setów jest ok. Jest neutralny, czyli nie ma róznicy jaki typ podał na to spotkanie przeciwnik.Ale nie pisze w regulaminie że nie można na ilość setów obstawiać. Bo jeśli nie można to i ja mam źle ;/
Możemy obstawiać wszystkie spotkania z oferty Betsson i Bet-at-home, łącznie z dokładnym wynikiem, wynikiem 1 seta oraz handicapami setowymi. Wszystkie kursy muszą pochodzić z Betsson.com lub Bet-at-home.Typ na ilośc setów jest ok. Jest neutralny, czyli nie ma róznicy jaki typ podał na to spotkanie przeciwnik.
Koniecznie jeżeli chcesz uzyskać punkty. Po 2 dniu z rzędu automatycznie przegrywasz.a mam pytanie... jesli konkurs trwa 9tyg. to przez te 9 tyg. KONIECZNIE bede musial podawac typy tak? bo teraz sobie przypomnialem ze od 6 do 13 lutego mnie nie ma wiec chyba nie ma sensu w sumie abym startowal w konkursie...
jak wszystkie to chyba wszystkieMożemy obstawiać wszystkie spotkania z oferty Betsson i Bet-at-home