>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PlusLiga 2024/2025

A 819

albatross

Użytkownik
Jeśli Resovia wyjdzie z Bednorzem i Boyerem to można się pochylić na zwycięstwem w złotym secie gdzie kurs wynosi aktualnie 8.0, ciężki temat co pokazał Projket u siebie wygrywając pewnie 3 sety z Halbankiem a złoty set toczy się swoimi prawami, ale z tak nieobliczalną Zaksa to jest do zrobienia.

pinio1111 306,8K

pinio1111

Użytkownik
Ja juz z rana pograłem under Kurka bo moim zdaniem przez 3 pierwsze partie ZAKSA u siebie powinna dwie wygrać, więc w trzech setach nie tak łatwo będzie mu te 20pkt ugrać.
Reska w pierwszym meczu dała wyraźny sygnał że tą rywalizację o 5 miejsce ma bardzo głęboko....

barti2000 763,2K

barti2000

Znawca - Siatkówka
słuchaj cfaniaku...własnie po to jest AI żeby to szybko sprawdzić. Sportowefakty, siatka.org...kazdy pisze artykuł o meczu , a nie podaje zasad.
wklej zasady jakie znasz i i tyle. Po co te złośliwe komentarze.
Rywalizacja o piąte miejsce toczy się w systemie mecz-rewanż. W przypadku takiej samej liczby punktów po dwóch spotkaniach, do wyłonienia zwycięzcy potrzebny będzie złoty set.

P 947

paskal

Użytkownik
To jak to w końcu jest? W obliczu zasad typ na under Kurka ma sens, bo mogą wprowadzić potem rezerwę? Pytam jak całkowity świeżak bo nie znam się na siatkówce a uwagę przyciągnął mi ten post
Ja juz z rana pograłem under Kurka bo moim zdaniem przez 3 pierwsze partie ZAKSA u siebie powinna dwie wygrać, więc w trzech setach nie tak łatwo będzie mu te 20pkt ugrać.
Reska w pierwszym meczu dała wyraźny sygnał że tą rywalizację o 5 miejsce ma bardzo głęboko....

unicaja 60,2K

unicaja

Użytkownik
skoro zakladasz ze bedzie 2-0 dla zaksy to nie lepiej po prostu zagrac ze wygraja pierwsze 2 sety? kurs wyjdzie wyzszy niz na undery kurkow
inna sprawa ze najpierw to musi znowu nie byc bednorza i bojlera, a po meczach polfinalowych gdzie jeden psychiatryk goni drugi i przebija poprzedni to co za problem zeby nagle mialby zagrac bednorz z bojlerem ot tak bez zadnego racjonalnego wytlumaczenia.
Teoretycznie tak ale może być też tak że Zaksa osiągnie te dwa wygrane sety po trzeciej partii i wtedy zjazd Bartka a w 3 może nie nastukac tych 20 pkt

zibi16 1,7M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
No i macie odpowiedz - Bednorz, Boyer grają :) Reska do gry po kursie 3 myślę, że warto spróbować

Do góry Bottom