Cabron
Użytkownik
Ja żadnych teorii nie snuje. Sprzedali wiele spółek, a jeszcze więcej zakładów pracy.Jesteś w stanie wskazać, gdzie pisałem o tym, że PO coś chciało zrobić, ale się nie udało ? Bo wydaje mi się, że wymyśliłeś coś kompletnie z dupy i teraz się tego trzymasz. To ty wymieniłeś liste afer rządu PO, w której napisałeś, że :
Dalej nie rozumiesz, albo rozpaczliwie nie chcesz, po co toczę z tobą jakokolwiek dyskusje. Ty piszesz różne teorie, a ja mówie sprawdzam, poproszę o źródła, fakty i dane. I nie ma z twojej strony odpowiedzi, natomiast jest typowa, prymitywna próba odwrócenia dyskusji, w której ja miałbym przedstawiać fakty, na temat, na który nic nie pisałem. Ja sprawdzam twoją wiedzę, a nie ty moją. Ja tu nie snuje teorii, więc nie masz mnie z czego sprawdzać. Robię to, bo gardze dezinformacją i manipulacją faktów oraz używanie skrajnych sformułowań, za którymi często nic się nie kryje, zero dowodów, zero faktów.
To jest absolutny hit. Podstawy ekonomii ci wytłumaczą dlaczego w krajach z rozwiniętymi gospodarkami, prywatyzowanie państwowych spółek jest normą. Ty masz w swojej głowie tylko kradzież i napychanie kieszeni. Możliwe, że u ciebie działa zasada, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ?
Dzięki tej ''mafii europejskiej'' dzisiaj żyjesz w Europejskiej Polsce, w której przeciętnego Kowalskiego stać na więcej niż kiedykolwiek wcześniej. Nie rozumiesz tego też, bo masz zbyt ciasny umysł, żeby pojąć podstawy ekonomii i tego jaki wpływ na dziejszą Polske miało wejście do Unii. Trzeba być kompletnym bezmózgiem, żeby tego nie rozumieć. Chyba, że podobają ci się kraje takie jak Białoruś. To wtedy wiele wyjaśnia.
Niemieckie media o kolejnych zawróconych migrantach. Straż Graniczna chce wyjaśnień. Duda mówi o "skandalu"
Straż Graniczna czeka na wyjaśnienia w sprawie migrantów, których niemiecka policja miała w sobotę przywieźć do Polski przez most łączący Frankfurt nad Odrą i Słubice. - Zdarzenie mogło dotyczyć grupy obywateli Ukrainy - powiedział rzecznik komendanta głównego Straży Granicznej Andrzej Juźwiak...tvn24.plNiemieckie służby przewiozły do Polski rodzinę migrantów. "Przeprosili za to, to był wypadek przy pracy"
Niemcy przyznali się do naruszenia procedur, przeprosili za to, był to wypadek przy pracy - powiedział na antenie Radia Zet, wiceminister MSWiA Maciej Duszczyk. Sprawa dotyczy incydentu, do którego doszło 14 czerwca na granicy polsko-niemieckiej. Niemiecka policja zatrzymała cudzoziemców...tvn24.pli na dokładke ''niemiecki'' OnetNiemiecka policja podrzuciła do Polski cudzoziemców. „Wbrew procedurom”
Rzecznik ministra koordynatora służb specjalnych Jacek Dobrzyński potwierdził w poniedziałek, że niemiecka policja zatrzymała cudzoziemców, których przewiozła na stronę polską i...www.tvp.info
Niemiecka policja podrzuciła Polsce migrantów? Są zdjęcia, Straż Graniczna wyjaśnia sprawę
Niemieccy policjanci przywieźli rodzinę migrantów z Bliskiego Wschodu do przygranicznej miejscowości Osinów Dolny — podał lokalny portal chojna24.pl. Osoby te miały zaczepiać mieszkańców i oddalić się w nieznanym kierunku. — Czekamy na wyjaśnienia ze strony niemieckiej — powiedział portalowi...wiadomosci.onet.pl
Mam nadzieję, że moderatorzy mi wybaczą odbieganie od tematu, ale absolutnie się sprzeciwiam dezinformacji i manipulacji faktami.
Bezrobocie za ich rządów było najwyższe, a zarobki stały w miejscu.
Jeśli chcesz, bardzo proszę. Kopiuje i wklejam, bo nie mam już czasu żeby to wszystko napisać
Według różnych danych może być to przynajmniej 58 mld złotych.
Na co poszły pieniądze z tej rabunkowej wyprzedaży? Bynajmniej nie na budowę dróg czy innej infrastruktury - PO spłacało zobowiązania kredytowe, które samo zaciągnęło.W 2008-2014 władze naszego kraju dokonały wyprzedaży majątku należącego do Skarbu Państwa (m.in. banki, kopalnie czy zakłady produkcyjne) za łączną kwotę 58,615 mld zł.
Gdzie są te pieniądze ? Na co poszły ? Bo do teraz nikt tego nie wie.1 - PGE Polska Grupa Energetyczna S.A.: sprzedaż 17 proc. akcji za 6 mld 543 mln zł
2 - Jastrzębska Spółka Węglowa: sprzedaż 33,1 proc. akcji za 4 mld 830 mln zł
3 - Bank PKO BP S.A.: sprzedaż 9,62 proc. akcji za 3 mld 943 mln zł
4 - Energa S.A.: sprzedaż 34,18 proc. akcji za 2 mld 800 mln zł
5 - KGHM S.A.: sprzedaż 10 proc. akcji za 2 mld zł
6 - PKP Cargo S.A.: sprzedaż 48,29 proc. akcji za 1 mld 420 mln zł
7 - Bank Gospodarki Żywnościowej S.A.: sprzedaż 37,49 proc. akcji za 1 mld 97 mln zł
8 - Zespół Elektrowni "Pątnów-Adamów-Konin" S.A.: sprzedaż 50 proc. akcji za 681,5 mln zł
9 - Zakłady Azotowe w Tarnowie-Mościcach S.A.: sprzedaż 12,13 proc. akcji za 625,5 mln zł
10 - Ciech S.A.: sprzedaż 37,90 proc. akcji za 619,1 mln zł
Post automatycznie złączony:
Afera drogowa z Panem Nowakiem w roli głównej też Ci nic nie mówi ?
Przypominam, że Pan Nowak po tym wszystkim uciekł / zniknął ( jak kto woli to nazywać) na jakiś czas.
To chyba była przez dłuższy czas prawa ręka Donalda Tuska, czy może się mylę ?
Post automatycznie złączony:
Afera drogowa z Panem Nowakiem w roli głównej też Ci nic nie mówi ?
Przypominam, że Pan Nowak po tym wszystkim uciekł / zniknął ( jak kto woli to nazywać) na jakiś czas.
To chyba była przez dłuższy czas prawa ręka Donalda Tuska, czy może się mylę ?
Unia Europejska, to była w czasach kiedy do niej wstąpiliśmy. Obecnie jest to mafia europejska, która nie ma nic wspólnego z ideologią, którą kiedyś głosili.Jesteś w stanie wskazać, gdzie pisałem o tym, że PO coś chciało zrobić, ale się nie udało ? Bo wydaje mi się, że wymyśliłeś coś kompletnie z dupy i teraz się tego trzymasz. To ty wymieniłeś liste afer rządu PO, w której napisałeś, że :
Dalej nie rozumiesz, albo rozpaczliwie nie chcesz, po co toczę z tobą jakokolwiek dyskusje. Ty piszesz różne teorie, a ja mówie sprawdzam, poproszę o źródła, fakty i dane. I nie ma z twojej strony odpowiedzi, natomiast jest typowa, prymitywna próba odwrócenia dyskusji, w której ja miałbym przedstawiać fakty, na temat, na który nic nie pisałem. Ja sprawdzam twoją wiedzę, a nie ty moją. Ja tu nie snuje teorii, więc nie masz mnie z czego sprawdzać. Robię to, bo gardze dezinformacją i manipulacją faktów oraz używanie skrajnych sformułowań, za którymi często nic się nie kryje, zero dowodów, zero faktów.
To jest absolutny hit. Podstawy ekonomii ci wytłumaczą dlaczego w krajach z rozwiniętymi gospodarkami, prywatyzowanie państwowych spółek jest normą. Ty masz w swojej głowie tylko kradzież i napychanie kieszeni. Możliwe, że u ciebie działa zasada, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ?
Dzięki tej ''mafii europejskiej'' dzisiaj żyjesz w Europejskiej Polsce, w której przeciętnego Kowalskiego stać na więcej niż kiedykolwiek wcześniej. Nie rozumiesz tego też, bo masz zbyt ciasny umysł, żeby pojąć podstawy ekonomii i tego jaki wpływ na dziejszą Polske miało wejście do Unii. Trzeba być kompletnym bezmózgiem, żeby tego nie rozumieć. Chyba, że podobają ci się kraje takie jak Białoruś. To wtedy wiele wyjaśnia.
Niemieckie media o kolejnych zawróconych migrantach. Straż Graniczna chce wyjaśnień. Duda mówi o "skandalu"
Straż Graniczna czeka na wyjaśnienia w sprawie migrantów, których niemiecka policja miała w sobotę przywieźć do Polski przez most łączący Frankfurt nad Odrą i Słubice. - Zdarzenie mogło dotyczyć grupy obywateli Ukrainy - powiedział rzecznik komendanta głównego Straży Granicznej Andrzej Juźwiak...tvn24.plNiemieckie służby przewiozły do Polski rodzinę migrantów. "Przeprosili za to, to był wypadek przy pracy"
Niemcy przyznali się do naruszenia procedur, przeprosili za to, był to wypadek przy pracy - powiedział na antenie Radia Zet, wiceminister MSWiA Maciej Duszczyk. Sprawa dotyczy incydentu, do którego doszło 14 czerwca na granicy polsko-niemieckiej. Niemiecka policja zatrzymała cudzoziemców...tvn24.pli na dokładke ''niemiecki'' OnetNiemiecka policja podrzuciła do Polski cudzoziemców. „Wbrew procedurom”
Rzecznik ministra koordynatora służb specjalnych Jacek Dobrzyński potwierdził w poniedziałek, że niemiecka policja zatrzymała cudzoziemców, których przewiozła na stronę polską i...www.tvp.info
Niemiecka policja podrzuciła Polsce migrantów? Są zdjęcia, Straż Graniczna wyjaśnia sprawę
Niemieccy policjanci przywieźli rodzinę migrantów z Bliskiego Wschodu do przygranicznej miejscowości Osinów Dolny — podał lokalny portal chojna24.pl. Osoby te miały zaczepiać mieszkańców i oddalić się w nieznanym kierunku. — Czekamy na wyjaśnienia ze strony niemieckiej — powiedział portalowi...wiadomosci.onet.pl
Mam nadzieję, że moderatorzy mi wybaczą odbieganie od tematu, ale absolutnie się sprzeciwiam dezinformacji i manipulacji faktami.
Obecnie jeśli nie zrobimy tego co chcą, to będą nam blokować środki.
Potem będą wprowadzać powoli zielony ład niszcząc życie zwykłym obywatelom, a sami sobie z miasta do miasta oddalonego o kilkadziesiąt KM latają samolotami.
Potem wychodzą na mównice i krzyczą o ekologii.
To są PODSTAWY HIPOKRYZJI, więc nie nazywaj ich działań ekonomią, bo obecnie dla nich przeciętny Kowalski jest zwykłym śmieciem i za chwilę zabronią mu jeździć tym na co go stać, a później każą żreć robaki, bo mięso szkodzi środowisku
Rolnicy dostali od nich dużo, a teraz każą im kawałek kawałek ziemi zostawiać w niebycie.
Pytam jakim prawem ?
Zielony ład to największe gówno jakie mogli wymyślić, a to tylko początek.
Ostatnia edycja: