>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wybory prezydenckie 2025

Na kogo oddasz głos w 2 turze wyborów prezydenckich?

• 1. Trzaskowski Rafał

Głosy: 52 28,4%
  • 2. Nawrocki Karol

Głosy: 107 58,5%
  • 3. Nie idę głosować

Głosy: 24 13,1%

• Wszyscy głosujący
    183
  • Poll closed .
Status
Zamknięty.
G 20,2K

gabry5

Użytkownik
Rozumiem że Trump wygrał co niesie konsekwencje u nas. Możliwe że już znamy też kandydata na prezydenta w Polsce i będzie to @D_Tarczynski ? 🤔 Koto jak kto ale on ma teraz najlepsze plecy z białym domu.
Dominik chyba się wypisał z kandydata na kandydata. Nie stawiajcie na niego, bo nie będzie. A jak jednak prezes go wybierze to przynajmniej będzie śmiesznie, ale szans PiS nie będzie miało żadnych na zwycięstwo.
1731008503379.png

Sikorski zresztą też nie będzie za jego karykaturalne i obraźliwe wpisy na X na Trumpa, ale chłopina bardzo by chciał i nadal walczy.

Otrzymane punkty reputacji: +644
R 172,8K

roykeane2.0

Użytkownik
Dominik chyba się wypisał z kandydata na kandydata. Nie stawiajcie na niego, bo nie będzie. A jak jednak prezes go wybierze to przynajmniej będzie śmiesznie, ale szans PiS nie będzie miało żadnych na zwycięstwo.
Jego dziadek był szmalcownikiem, więc Dominik donoszenie ma w genach.

A poza tym Polska kupuje i zamierza w dalszym ciągu kupować amerykańskie uzbrojenie, więc Trump, który sam dobrze wie, jak to jest w kampanii mówić różne rzeczy, będzie miał te donosy w głębokim poważaniu. Jego naczelną zasadą będzie "Business as usual."

G 20,2K

gabry5

Użytkownik
Rafał stara się walczy o kandydaturę w amerykańskim stylu. Mam nadzieję, że tą kampanię robi za pieniądze warszawiaków, a nie państwowe. A jak bym mieszkał w Warszawie to bym był wkurzony, że za moje jeździ sobie po Polsce. Ciekawostka dzisiaj chciałem postawić w sts solo na Trzaskowskiego jako kandydat za 500 zł kurs 1,6 i mi nie przyjęło, potem za 300zł i też nie, a po chwili kurs zjechał do 1,4.

A 48,5K

ar0nek

Użytkownik
Rafał stara się walczy o kandydaturę w amerykańskim stylu. Mam nadzieję, że tą kampanię robi za pieniądze warszawiaków, a nie państwowe. A jak bym mieszkał w Warszawie to bym był wkurzony, że za moje jeździ sobie po Polsce. Ciekawostka dzisiaj chciałem postawić w sts solo na Trzaskowskiego jako kandydat za 500 zł kurs 1,6 i mi nie przyjęło, potem za 300zł i też nie, a po chwili kurs zjechał do 1,4.
W sts to juz norma. Najlepiej rozbić na kilkadziesiąt kuponow po np.50zl w opcji Multiwin

Otrzymane punkty reputacji: +62
Cabron 140,8K

Cabron

Znawca - Polityka
Kursy na to, że Trzaskowski będzie kandydatem wydają się być w tej chwili mocną promocja, bo zwycięstwo Trumpa powinno pogrążyć Sikorskiego. Jeśli jakimś cudem Tusk wpadłby na pomysł, żeby nominować Sikorskiego, to PiS miałby pełne kieszenie amunicji, która mogliby strzelać w swojego przeciwnika podczas kampanii, bo na pewno stosunki Polsko - Amerykanie, będą częścią kampanii PiSu.

Cabron 140,8K

Cabron

Znawca - Polityka

Premier znowu ma amnezję.
Ponad 40 milionowy kraj i na premiera drugi raz wybieramy patologicznego klamce i oszusta, którego regularnie dopada amnezja.

W sumie śmieszne jest też to, że na X wypomina mu to Morawiecki, który też ma swoje kłamstewka za uszami.

tedddy2060 14,3K

tedddy2060

Użytkownik

Premier znowu ma amnezję.
Ponad 40 milionowy kraj i na premiera drugi raz wybieramy patologicznego klamce i oszusta, którego regularnie dopada amnezja.

W sumie śmieszne jest też to, że na X wypomina mu to Morawiecki, który też ma swoje kłamstewka za uszami.
Tutaj się nie ma co dziwić że oboje są kłamcami,skoro Morawiecki to były doradca Tuska.

Cabron 140,8K

Cabron

Znawca - Polityka

Czy to jest propaganda i możemy już zacząć porównywać obecnego TVP do TVPis, czy nadal to za mało ?
Pytam tych zagorzałych fanów koalicji, bo ktoś mi tutaj ostatnio próbował wmówić, że nie ma porównania.
Nawet sam się z tym zgodziłem, ale powoli zaczynam się wycofywać z tej "zgody"
Może jednak uznajemy, że Kaczyński sterujący niewiarygodnym Kanalem zero zmontował to i wcale nie było takiej sytuacji ?

H 0

hahahahauser

Użytkownik

Mysle, ze Dominik Tarczyński z PiS to obecnie najlepsza opcja dla tej partii. Może za kilka tygodni okazać się, że zostanie wytypowany. Oceniam prawdopodobienstwo na 50%, trzeba natomiast szukac buka z dobrym kursem, bo zaczynaja mu zanizac

G 20,2K

gabry5

Użytkownik
Ja dawałby 5% szans Tarczyńskiemu, a nie 50%. To już lepiej postawić na Czarnka albo po lepszych kursach Płażyńskiego czy Magierowskiego, a nie tracić kasę na Tarczyńskiego. W PiS jest tolerowany dlatego, że mówi płynnie po angielsku i nie ma żenady go wystawić do wywiadu na żywo dla zagranicznej stacji. Do tego mówi się, że nie trzyma ciśnienia i ma niepewny życiorys dziadka który kablował co można wyciągnąć w kampanii. A to opinia prezesa z dzisiejszego artykułu wprost o Dominiku.
1731426909508.png

Otrzymane punkty reputacji: +50
G 9,2K

gumazi

Użytkownik
Przecież Tarczyn ma ogromny negatywny elektorat na drugiej stronie , a bez tego nie wygra nikt z pisu , Trzaskowski prawie wygrał z Dudą wiec ja obecnie nie widze nikogo kto wygra z Trzaskowskim chyba tylko Mariusz pudzianowski . według mnie Trzask wygra z Sikorskim .

Cabron 140,8K

Cabron

Znawca - Polityka
Tarczyński nie będzie kandydatem. Byłby pewnie dobrym wyborem, ale nie dla Kaczora. On nigdy w życiu nie wybierze kogoś kim nie będzie mógł sterować, bo wtedy dla niego bez różnicy, czy wygrają oni, tęczowy Rafał, czy klamczuszek Sikorski

Cabron 140,8K

Cabron

Znawca - Polityka
Przecież Tarczyn ma ogromny negatywny elektorat na drugiej stronie , a bez tego nie wygra nikt z pisu , Trzaskowski prawie wygrał z Dudą wiec ja obecnie nie widze nikogo kto wygra z Trzaskowskim chyba tylko Mariusz pudzianowski . według mnie Trzask wygra z Sikorskim .
Trzaskowski prawie wygrał z Duda, bo nikt go nie znał. Od tamtego czasu trochę sobie szamba w Warsaw wylał i ludzie już nie patrzą na niego z sympatią. Gdyby był tak dobrym kandydatem, to Tusk by się 5 min nie zastanawiał, bo Sikorski jest lekko mówiąc "spalony" w stosunkach z Amerykanami.
Dodatkowo Trzaskowski ma opinię lenia, który lubi długo pospać i najważniejsze sprawy odkładać na później.
Nie wyobrażam sobie by ktoś taki rządził Polska, w sytuacji kiedy za naszą granicą Rosja zajmuje połowę Ukrainy i my jesteśmy zagrożeni.

G 9,2K

gumazi

Użytkownik
Duda przez 10 lat nie nauczył się angielskiego myślę że to większy problem ,a Sikorski i trzask gadają jak nauczyciele po angielsku za czarnkiem jest syf z Villa plus a Tarczyn donosił na kraj to xd

Cabron 140,8K

Cabron

Znawca - Polityka
Tarczyński tylko pokazał Amerykanom jaką mamy władze. Dodatkowo jeśli już mówimy o donosach, to koalicja obywatelska regularnie w europarlamencie donosiła na dawny rząd, czyli PiS.
Jeśli Sikorski i Trzaskowski mówią jak nauczyciele, to Tarczyński jak profesor, bo jego angielski jest na wybitnym poziomie.

Cabron 140,8K

Cabron

Znawca - Polityka
Rafał Trzaskowski zapytany dziś w „Faktach po Faktach” w TVN24 o to, jaka byłaby jego pierwsza decyzja jako prezydenta RP, odparł, że odebrałby Order Orła Białego Antoniemu Macierewiczowi.

No cóż, jeśli taka decyzja jako pierwsza przychodzi do głowy "faworytowi" do fotela prezydenckiego ( niedługo się to zacznie zmieniać) to mi już zaczynają ręce opadać.
Potwierdził tą wypowiedzią, że jest zwykłym debilem i marionetką.

Macierewicz został odznaczony Orderem Orła Białego za założenie Komitetu Obrony Robotników w 1976 roku. Dupiarz miał w wtedy cztery latka.

I tak dalej będziemy kręcić się Polskim bagnie, bo ludzie myślą, że wybranie uśmiechniętej kolacji coś zmieniło.
Tkwimy w tym co było, ale topimy się i upadamy co raz niżej.

Mam wrażenie, że wszystkie takie wypowiedzi działają mocno na jego nie korzyść.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom