>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Wybory prezydenckie 2025

G 10,3K

gabry5

Użytkownik
Rozumiem że Trump wygrał co niesie konsekwencje u nas. Możliwe że już znamy też kandydata na prezydenta w Polsce i będzie to @D_Tarczynski ? 🤔 Koto jak kto ale on ma teraz najlepsze plecy z białym domu.
Dominik chyba się wypisał z kandydata na kandydata. Nie stawiajcie na niego, bo nie będzie. A jak jednak prezes go wybierze to przynajmniej będzie śmiesznie, ale szans PiS nie będzie miało żadnych na zwycięstwo.
1731008503379.png

Sikorski zresztą też nie będzie za jego karykaturalne i obraźliwe wpisy na X na Trumpa, ale chłopina bardzo by chciał i nadal walczy.

Otrzymane punkty reputacji: +644
R 92,8K

roykeane2.0

Użytkownik
Dominik chyba się wypisał z kandydata na kandydata. Nie stawiajcie na niego, bo nie będzie. A jak jednak prezes go wybierze to przynajmniej będzie śmiesznie, ale szans PiS nie będzie miało żadnych na zwycięstwo.
Jego dziadek był szmalcownikiem, więc Dominik donoszenie ma w genach.

A poza tym Polska kupuje i zamierza w dalszym ciągu kupować amerykańskie uzbrojenie, więc Trump, który sam dobrze wie, jak to jest w kampanii mówić różne rzeczy, będzie miał te donosy w głębokim poważaniu. Jego naczelną zasadą będzie "Business as usual."

G 10,3K

gabry5

Użytkownik
Rafał stara się walczy o kandydaturę w amerykańskim stylu. Mam nadzieję, że tą kampanię robi za pieniądze warszawiaków, a nie państwowe. A jak bym mieszkał w Warszawie to bym był wkurzony, że za moje jeździ sobie po Polsce. Ciekawostka dzisiaj chciałem postawić w sts solo na Trzaskowskiego jako kandydat za 500 zł kurs 1,6 i mi nie przyjęło, potem za 300zł i też nie, a po chwili kurs zjechał do 1,4.

A 40,1K

ar0nek

Użytkownik
Rafał stara się walczy o kandydaturę w amerykańskim stylu. Mam nadzieję, że tą kampanię robi za pieniądze warszawiaków, a nie państwowe. A jak bym mieszkał w Warszawie to bym był wkurzony, że za moje jeździ sobie po Polsce. Ciekawostka dzisiaj chciałem postawić w sts solo na Trzaskowskiego jako kandydat za 500 zł kurs 1,6 i mi nie przyjęło, potem za 300zł i też nie, a po chwili kurs zjechał do 1,4.
W sts to juz norma. Najlepiej rozbić na kilkadziesiąt kuponow po np.50zl w opcji Multiwin

Otrzymane punkty reputacji: +62
Cabron 77,6K

Cabron

Użytkownik
Kursy na to, że Trzaskowski będzie kandydatem wydają się być w tej chwili mocną promocja, bo zwycięstwo Trumpa powinno pogrążyć Sikorskiego. Jeśli jakimś cudem Tusk wpadłby na pomysł, żeby nominować Sikorskiego, to PiS miałby pełne kieszenie amunicji, która mogliby strzelać w swojego przeciwnika podczas kampanii, bo na pewno stosunki Polsko - Amerykanie, będą częścią kampanii PiSu.

Cabron 77,6K

Cabron

Użytkownik

Premier znowu ma amnezję.
Ponad 40 milionowy kraj i na premiera drugi raz wybieramy patologicznego klamce i oszusta, którego regularnie dopada amnezja.

W sumie śmieszne jest też to, że na X wypomina mu to Morawiecki, który też ma swoje kłamstewka za uszami.

tedddy2060 11,2K

tedddy2060

Użytkownik

Premier znowu ma amnezję.
Ponad 40 milionowy kraj i na premiera drugi raz wybieramy patologicznego klamce i oszusta, którego regularnie dopada amnezja.

W sumie śmieszne jest też to, że na X wypomina mu to Morawiecki, który też ma swoje kłamstewka za uszami.
Tutaj się nie ma co dziwić że oboje są kłamcami,skoro Morawiecki to były doradca Tuska.

Cabron 77,6K

Cabron

Użytkownik

Czy to jest propaganda i możemy już zacząć porównywać obecnego TVP do TVPis, czy nadal to za mało ?
Pytam tych zagorzałych fanów koalicji, bo ktoś mi tutaj ostatnio próbował wmówić, że nie ma porównania.
Nawet sam się z tym zgodziłem, ale powoli zaczynam się wycofywać z tej "zgody"
Może jednak uznajemy, że Kaczyński sterujący niewiarygodnym Kanalem zero zmontował to i wcale nie było takiej sytuacji ?

H 0

hahahahauser

Użytkownik

Mysle, ze Dominik Tarczyński z PiS to obecnie najlepsza opcja dla tej partii. Może za kilka tygodni okazać się, że zostanie wytypowany. Oceniam prawdopodobienstwo na 50%, trzeba natomiast szukac buka z dobrym kursem, bo zaczynaja mu zanizac

G 10,3K

gabry5

Użytkownik
Ja dawałby 5% szans Tarczyńskiemu, a nie 50%. To już lepiej postawić na Czarnka albo po lepszych kursach Płażyńskiego czy Magierowskiego, a nie tracić kasę na Tarczyńskiego. W PiS jest tolerowany dlatego, że mówi płynnie po angielsku i nie ma żenady go wystawić do wywiadu na żywo dla zagranicznej stacji. Do tego mówi się, że nie trzyma ciśnienia i ma niepewny życiorys dziadka który kablował co można wyciągnąć w kampanii. A to opinia prezesa z dzisiejszego artykułu wprost o Dominiku.
1731426909508.png

Otrzymane punkty reputacji: +50
G 7,3K

gumazi

Użytkownik
Przecież Tarczyn ma ogromny negatywny elektorat na drugiej stronie , a bez tego nie wygra nikt z pisu , Trzaskowski prawie wygrał z Dudą wiec ja obecnie nie widze nikogo kto wygra z Trzaskowskim chyba tylko Mariusz pudzianowski . według mnie Trzask wygra z Sikorskim .

Cabron 77,6K

Cabron

Użytkownik
Tarczyński nie będzie kandydatem. Byłby pewnie dobrym wyborem, ale nie dla Kaczora. On nigdy w życiu nie wybierze kogoś kim nie będzie mógł sterować, bo wtedy dla niego bez różnicy, czy wygrają oni, tęczowy Rafał, czy klamczuszek Sikorski

Cabron 77,6K

Cabron

Użytkownik
Przecież Tarczyn ma ogromny negatywny elektorat na drugiej stronie , a bez tego nie wygra nikt z pisu , Trzaskowski prawie wygrał z Dudą wiec ja obecnie nie widze nikogo kto wygra z Trzaskowskim chyba tylko Mariusz pudzianowski . według mnie Trzask wygra z Sikorskim .
Trzaskowski prawie wygrał z Duda, bo nikt go nie znał. Od tamtego czasu trochę sobie szamba w Warsaw wylał i ludzie już nie patrzą na niego z sympatią. Gdyby był tak dobrym kandydatem, to Tusk by się 5 min nie zastanawiał, bo Sikorski jest lekko mówiąc "spalony" w stosunkach z Amerykanami.
Dodatkowo Trzaskowski ma opinię lenia, który lubi długo pospać i najważniejsze sprawy odkładać na później.
Nie wyobrażam sobie by ktoś taki rządził Polska, w sytuacji kiedy za naszą granicą Rosja zajmuje połowę Ukrainy i my jesteśmy zagrożeni.

G 7,3K

gumazi

Użytkownik
Duda przez 10 lat nie nauczył się angielskiego myślę że to większy problem ,a Sikorski i trzask gadają jak nauczyciele po angielsku za czarnkiem jest syf z Villa plus a Tarczyn donosił na kraj to xd

Cabron 77,6K

Cabron

Użytkownik
Tarczyński tylko pokazał Amerykanom jaką mamy władze. Dodatkowo jeśli już mówimy o donosach, to koalicja obywatelska regularnie w europarlamencie donosiła na dawny rząd, czyli PiS.
Jeśli Sikorski i Trzaskowski mówią jak nauczyciele, to Tarczyński jak profesor, bo jego angielski jest na wybitnym poziomie.

Cabron 77,6K

Cabron

Użytkownik
Rafał Trzaskowski zapytany dziś w „Faktach po Faktach” w TVN24 o to, jaka byłaby jego pierwsza decyzja jako prezydenta RP, odparł, że odebrałby Order Orła Białego Antoniemu Macierewiczowi.

No cóż, jeśli taka decyzja jako pierwsza przychodzi do głowy "faworytowi" do fotela prezydenckiego ( niedługo się to zacznie zmieniać) to mi już zaczynają ręce opadać.
Potwierdził tą wypowiedzią, że jest zwykłym debilem i marionetką.

Macierewicz został odznaczony Orderem Orła Białego za założenie Komitetu Obrony Robotników w 1976 roku. Dupiarz miał w wtedy cztery latka.

I tak dalej będziemy kręcić się Polskim bagnie, bo ludzie myślą, że wybranie uśmiechniętej kolacji coś zmieniło.
Tkwimy w tym co było, ale topimy się i upadamy co raz niżej.

Mam wrażenie, że wszystkie takie wypowiedzi działają mocno na jego nie korzyść.

Do góry Bottom