aha jakiś kolejny lennik a jako seniora sobie wybral republikanow z US.
te nasze tepaki sa zbyt dziecinne zeby umiec sie zoreintowac na samych siebie, albo maja gen niewolnikow po prostu.
aha jakiś kolejny lennik a jako seniora sobie wybral republikanow z US.
Dominik chyba się wypisał z kandydata na kandydata. Nie stawiajcie na niego, bo nie będzie. A jak jednak prezes go wybierze to przynajmniej będzie śmiesznie, ale szans PiS nie będzie miało żadnych na zwycięstwo.Rozumiem że Trump wygrał co niesie konsekwencje u nas. Możliwe że już znamy też kandydata na prezydenta w Polsce i będzie to @D_Tarczynski ? Koto jak kto ale on ma teraz najlepsze plecy z białym domu.
Jego dziadek był szmalcownikiem, więc Dominik donoszenie ma w genach.Dominik chyba się wypisał z kandydata na kandydata. Nie stawiajcie na niego, bo nie będzie. A jak jednak prezes go wybierze to przynajmniej będzie śmiesznie, ale szans PiS nie będzie miało żadnych na zwycięstwo.
W sts to juz norma. Najlepiej rozbić na kilkadziesiąt kuponow po np.50zl w opcji MultiwinRafał stara się walczy o kandydaturę w amerykańskim stylu. Mam nadzieję, że tą kampanię robi za pieniądze warszawiaków, a nie państwowe. A jak bym mieszkał w Warszawie to bym był wkurzony, że za moje jeździ sobie po Polsce. Ciekawostka dzisiaj chciałem postawić w sts solo na Trzaskowskiego jako kandydat za 500 zł kurs 1,6 i mi nie przyjęło, potem za 300zł i też nie, a po chwili kurs zjechał do 1,4.
Polityka.....Nie mam na to czasu teraz, ale łatwo znajdziesz w internecie wypowiedzi Hołowni jak zakładał partie i wchodził do polityki.
On co drugi dzień głośno krzyczał, że nigdy nie będzie współpracował z Kaczyńskim i Tuskiem
Tutaj się nie ma co dziwić że oboje są kłamcami,skoro Morawiecki to były doradca Tuska.Tusk zaprzeczył swoim słowom. "Ten człowiek jest patologicznym kłamcą"
Dominik Tarczyński powiedział, że może ujawnić, że sztab Donalda Trumpa otrzymał wszystkie materiały z negatywnymi wypowiedziami na jego temat. O te słowa w programie "Tłit" WP został zapytany Radosławwiadomosci.wp.pl
Premier znowu ma amnezję.
Ponad 40 milionowy kraj i na premiera drugi raz wybieramy patologicznego klamce i oszusta, którego regularnie dopada amnezja.
W sumie śmieszne jest też to, że na X wypomina mu to Morawiecki, który też ma swoje kłamstewka za uszami.
Magierowski stanowczo twierdzi, że nie będzie kandydował.To już lepiej postawić na Czarnka albo po lepszych kursach Płażyńskiego czy Magierowskiego,
Trzaskowski prawie wygrał z Duda, bo nikt go nie znał. Od tamtego czasu trochę sobie szamba w Warsaw wylał i ludzie już nie patrzą na niego z sympatią. Gdyby był tak dobrym kandydatem, to Tusk by się 5 min nie zastanawiał, bo Sikorski jest lekko mówiąc "spalony" w stosunkach z Amerykanami.Przecież Tarczyn ma ogromny negatywny elektorat na drugiej stronie , a bez tego nie wygra nikt z pisu , Trzaskowski prawie wygrał z Dudą wiec ja obecnie nie widze nikogo kto wygra z Trzaskowskim chyba tylko Mariusz pudzianowski . według mnie Trzask wygra z Sikorskim .