>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wybory prezydenckie 2025

T 11,3K

termii

Użytkownik
Czarnek jedynie co może wygrać w 2025 roku to kolejną edycję Dzbana roku, która ostatnio systematycznie wygrywa co 2 lata tj. 2021 i 2023.

M 8,8K

mcz

Użytkownik
Nie wierzę, że będzie choćby 2% wyborców konfederacji, którzy nie pójdą na PiS w II turze.
Te bezmyślne rzucenie tak absurdalną liczbą dobitnie świadczy o tym, że nawet nie ogarniasz proporcji w przepływach elektoratów. Od dawna wiadomo ze PiS i Konfederacja działają ramię w ramię a ich elektoraty są prawie tożsame, w końcu to dzięki głosom wyborców Konfederacji Duda wygrał wybory w 2020, dostając według exit polla ponad 50% głosów od wyborców Bosaka. W następnym roku obstawiam, że procentowo głosów od Mentzena na kandydata z PiSu będzie jeszcze więcej.

Tylko, że nawet mając cały aparat państwa za sobą, nieograniczone środki na kampanię, dosłowne rzyganie na opozycyjnego kandydata 24/7 w telewizji publicznej oraz większość głosów wyborców Bosaka, Duda wygrał minimalną przewagą 400 tys głosów gdzie obaj kandydaci przekroczyli próg 10mln głosów. Przyszłoroczne wybory będą zupełnie inne, Dudy już nie będzie, a to on swoją rozpoznawalnością i osobowością ciągnał im ten wyborczy wózek w 2020 roku.

Capture.JPG

Otrzymane punkty reputacji: +61
Cabron 76,6K

Cabron

Użytkownik
Ta rozmowa nie ma sensu. Ja pozostaje przy swoim , Ty przy swoim. Ale skoro dla Ciebie język nie ma znaczenia na arenie międzynarodowej to szkoda naszego czasu na dyskusję. Skoro Ty uważasz , że Rafał nie grzeszy inteligencją , to Dudę przy nim to śmiało można nazwać "debilem"
Ja nigdzie nie nazwałem Dudy inteligentnym.
Chciałbym tylko, tak totalnie bez ofensywy dowiedzieć się, czy widziałeś chociażby jeden dłuższy monolog Trzaskowskiego, który stosunkowo ma sens i mówi coś na co wpadł sam, a nie co przed chwilą przeczytał ?
Post automatycznie złączony:

Chłop chce prezydenta Czarnka jednocześnie narzekając na Trzaskowskiego. Mocne XDDD
Wystarczy mi rozmowa z Czarnkiem w KZ w której zaorał i Mazurka i Stanowiskiego, którzy usilnie próbowali go skompromitować. Gość jest bardzo inteligentny, tylko niestety dotychczas każdy chciał go skompromitować.

po co dyskutujecie z typem co kandydata na prezydenta nazywa "tęczowym rafałkiem"?
Z Tobą nawet nie podejmuje dyskusji, bo jesteś kretynem i nie jednokrotnie już na czacie zostałeś podsumowany przez wielu użytkowników.

Te bezmyślne rzucenie tak absurdalną liczbą dobitnie świadczy o tym, że nawet nie ogarniasz proporcji w przepływach elektoratów. Od dawna wiadomo ze PiS i Konfederacja działają ramię w ramię a ich elektoraty są prawie tożsame, w końcu to dzięki głosom wyborców Konfederacji Duda wygrał wybory w 2020, dostając według exit polla ponad 50% głosów od wyborców Bosaka. W następnym roku obstawiam, że procentowo głosów od Mentzena na kandydata z PiSu będzie jeszcze więcej.

Tylko, że nawet mając cały aparat państwa za sobą, nieograniczone środki na kampanię, dosłowne rzyganie na opozycyjnego kandydata 24/7 w telewizji publicznej oraz większość głosów wyborców Bosaka, Duda wygrał minimalną przewagą 400 tys głosów gdzie obaj kandydaci przekroczyli próg 10mln głosów. Przyszłoroczne wybory będą zupełnie inne, Dudy już nie będzie, a to on swoją rozpoznawalnością i osobowością ciągnał im ten wyborczy wózek w 2020 roku.

Pokaż załącznik 47301
Dobra, niech stracę. Raz odpisze na Twój wywód.

Po pierwsze, to na poprzednich stronach ja broniłem zadania, które wypowiedziałem wcześniej, czyli, że prawie całą konfederacja pójdzie w II turze na PiS, bo ktoś uważał inaczej.
Po drugie przytaczanie statystyk z poprzednich wyborów mija się z celem, ponieważ:
- nie wiadomo jaka kartą zagra PiS
- Trzaskowski wtedy uchodził za przystojnego miłego Pana, który chce dobra dla kobiet, które w Polsce "przeżywają piekło" 😂
- kogoś, kto poprze projekty lewicy, ale też Katolika, który nie jest fanatykiem religijnym, dzięki czemu zyskał trochę głosów z prawej i lewej strony barykady
- nie miał za sobą tyłu afer i dziwnych decyzji, które rok po roku od tamtego czasu są mu wyciągane w Warszawie jako prezydentowi miasta

Właśnie dlatego jego poparcie nie wzrośnie, a jedynie spadnie. Pozostanie przy nim lewica, bo to ich jedyna nadzieja, ale też nie wszyscy, bo jest tam trochę mocno "anty" nastawionych wyborców przez to, że zablokowano im kluczowy projekt po wejściu w koalicję.
Ludzie będący po prawej stronie, nawet nie spojrzą w stronę Trzaskowskiego, bo okropnie im zalazł za skórę i każdy tak jak w roku 2020 wybierze "mniejsze zło" jakim był i będzie PiS.

Ostatnia edycja:
tarki_16 274,8K

tarki_16

Moderator
Członek Załogi
Wychodzi na to , że po tylu aferach wykrytych w Warszawie, Trzaskowskiego , który nie jest już tak młody i przystojny, zostanie jedynie stały elektorat KO, a część Lewicy , cały PSL, nie wspominając o Konfederacji zagłosują na nowego męża stanu Przemka Czarnka, który zdobywając 51% głosów zostanie nowym Prezydentem Polski.
Tak , jego poparcie spadnie , głównie w samej Warszawie , gdzie pewnie w 1 turze jego wynik będzie bliski 50% 😂
Pis 4 lata temu miał wszystko , kasę , media , teraz nie ma już Dudy, nie ma kasy , jest jedynie tv republika , której przekaz nie odbiega od tv publicznej za czasów Kurskiego , powiem więcej skierowana jest do elektoratu wiejskiego i z wykształceniem podstawowym. Nie chcę nikogo obrażać , ale dla mnie ludzie oglądający tv Republika to są " debile".
Chłopie , zejdź na ziemię , bo w sondaże nie wierzysz , bo są nic nie warte , tylko podajesz jakieś swoje dziwne przemyślenia , bo rozmawiałeś pewnie z paroma kolegami przy piwku i oni Ci obiecali , że nie zaglosują na Trzaskowskiego, bo ich zawiódł 😂

Ostatnia edycja:
C 7,5K

cichybob

Użytkownik
Chłopie , zejdź na ziemię , bo w sondaże nie wierzysz , bo są nic nie warte , tylko podajesz jakieś swoje dziwne przemyślenia , bo rozmawiałeś pewnie z paroma kolegami przy piwku i oni Ci obiecali , że nie zaglosują na Trzaskowskiego,
Przecież pisał na poprzedniej stronie. Opinie bierze z komentarzy na youtubie. Ja mam tylko nadzieje, że mu za to płacą, bo trzeba być strasznie zamkniętym człowiekiem o wyjątkowo ciasnym umyśle, zeby pisać, że PiS to ''mniejsze zło''.

A 897

andon

Użytkownik
Tak z ciekawości dopytam. Które dokładnie działania rządu z ostatniego roku sprawiły, że nastąpiły wzrosty poparcia dla KO? No wiecie, ktoś nie miał zdania rok temu, a teraz myśli "Nie no, ale przez ten rok się poprawiło. Byłem głupi, ze na KO nie głosowałem." Za spadkiem wymyślić nietrudno - brak realizacji większości obietnic wyborczych.

Skoro sondaże są takie istotne to tu jest ciekawy: "W badaniu Ipsos dla OKO.press i TOK FM rozczarowanie działaniami rządu deklaruje 36 proc. sympatyków Lewicy i 32 proc. zwolenników Trzeciej Drogi." Co trzeci rozczarowany. Jest szansa, że jednemu czy drugiemu przyjdzie do głowy pomysł, że skoro mi się wasz rząd nie podoba to albo zagłosuję przeciw, albo nie pójdę na wybory? Pewnie jest.

Jakby to było wszystko takie pewne to KO ogłosiłaby kandydata jeszcze przed Mencenem. Przecież jak mamy wspaniałego kandydata to dawaj go od razu do ludu, niech głosi dobrą nowinę, na co tu czekać? A oni się kitrają i kitrają. To kitranie się jest oznaką siły i pewności?

Otrzymane punkty reputacji: +108
5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Jakby to było wszystko takie pewne to KO ogłosiłaby kandydata jeszcze przed Mencenem. Przecież jak mamy wspaniałego kandydata to dawaj go od razu do ludu, niech głosi dobrą nowinę, na co tu czekać? A oni się kitrają i kitrają. To kitranie się jest oznaką siły i pewności?
Prezydentura Trzaskowskiego to jest praktycznie pewniak, ale wiadomo, że w KO nie jest on jedynym chętnym, bo Sikorski ma mega parcie na start w wyborach, więc od razu nie mogą zgłosić Trzaskowskiego, muszą mu dawać jakieś złudne nadzieje.

Jeśli ktoś jest przekonany, że Trzaskowski nie wygra, to polecam obstawić to mocno u jakiegoś bukmachera, jeśli będą na to kursy, które pewnie będą bardzo wysokie. Ja zupełnie nie widzę szans dla kandydata PiS, bo po prostu nie ma żadnej dobrej opcji. Przecież Czarnek czy Błaszczak są nielubiani w kraju, a jak PiS wystawi jakiegoś mniej znanego kandydata, to też będzie bez szans. Do tego wszystkiego notowania PiS spadają, ciągle ujawniane są nowe afery, więc ja nie wiem jak ktoś z tej partii może zostać prezydentem.

Jedyną szansą na to, żeby Trzaskowski nie został prezydentem jest jakaś grubsza afera, ale na nią się nie zanosi. Jak dla mnie to wybory prezydenckie w naszym kraju to będzie formalność, zero emocji, może nawet wszystko się zakończy już w pierwszej turze.

Cabron 76,6K

Cabron

Użytkownik
Wychodzi na to , że po tylu aferach wykrytych w Warszawie, Trzaskowskiego , który nie jest już tak młody i przystojny, zostanie jedynie stały elektorat KO, a część Lewicy , cały PSL, nie wspominając o Konfederacji zagłosują na nowego męża stanu Przemka Czarnka, który zdobywając 51% głosów zostanie nowym Prezydentem Polski.
Tak , jego poparcie spadnie , głównie w samej Warszawie , gdzie pewnie w 1 turze jego wynik będzie bliski 50% 😂
Pis 4 lata temu miał wszystko , kasę , media , teraz nie ma już Dudy, nie ma kasy , jest jedynie tv republika , której przekaz nie odbiega od tv publicznej za czasów Kurskiego , powiem więcej skierowana jest do elektoratu wiejskiego i z wykształceniem podstawowym. Nie chcę nikogo obrażać , ale dla mnie ludzie oglądający tv Republika to są " debile".
Chłopie , zejdź na ziemię , bo w sondaże nie wierzysz , bo są nic nie warte , tylko podajesz jakieś swoje dziwne przemyślenia , bo rozmawiałeś pewnie z paroma kolegami przy piwku i oni Ci obiecali , że nie zaglosują na Trzaskowskiego, bo ich zawiódł 😂
Nie widziałem żadnego programu na tv Republika, ale skoro już jesteśmy przy temacie mediów, to TVN i TVP to według Ciebie są niezależne media w obecnej chwili ? Jest to samo co było za rządów PiSu , tylko w drugą stronę.
Ja nie napisałem, że Czarnek to idealny kandydat, tylko jest mądrzejszy od Trzaskowskiego, który skacze tam gdzie wiatr zawieje.
Idealny przykład to była decyzja o świeckiej Warszawie i ściąganiu krzyży z urzędów.
Zaplusował tym u lewicy, ale jak się okazało, że prawa strona dostała piany po tej decyzji, to jednak krzyże są spoko i jak ktoś musi to jak najbardziej dajemy przyzwolenie na znak wiary przy swoim stanowisku pracy.
Tak będzie że wszystkim co ten ćwierć mózg wymyśli.
Jakiekolwiek argumenty " bo on zna języki" można sobie między buty wsadzić, bo to nie świadczy o tym, ze będzie dobrym prezydentem. W każdym kraju rozmawia się w języku Angielskim, więc jakikolwiek inny język nie zrobi z niego lepszego kandydata.
Chętnie się tutaj wrócę w okolicach wyborów w przyszłym roku i podyskutujemy sobie jak kursy na PiS będą lecieć w dół. Tuskowi się pali dupa, tak jak paliła się PiSowi w zeszłorocznych wyborach i łatwo to wywnioskować po tym co mówi, czy wypisuje na X.

Tak swoją drogą, skoro rok przed wyborami jesteście pewni zwycięzcy, to może ktoś powinien przypomnieć co wielu tutaj pisało po aferach, które zaczęły wypływać na Trumpa po przegranych wyborach ? Nawet złamanego grosza nikt nie chciał postawić, że on jeszcze wróci do prezydentury, a obecnie jesteśmy w sytuacji w której od dłuższego czasu jest zdecydowanym faworytem.

G 7,3K

gumazi

Użytkownik
Pan Cabron udaje eksperta ,a pojecie znikome ? Serio dzieje się w TVP to samo co rok temu chłopie ,obejrzyj sobie od rana do nocy wychwalanie PiSu jechanie po Tusku a teraz wszystkie konferencje wydarzenia PiSu pokazuje TVP ,sprawa jest prosta Trzaskowski niema rywala ,czarnek czy tam Błaszczak mają mega duży elektorat negatywny a nowy kandydat typu Nawrocki no name z czystą karta nikt go nie zna , wiadomo że PiS ma duży elektorat więc te 30% dostanie ,a druga tura to formalność jak z Duda prawie wygrał trzask o piczny włos

Cabron 76,6K

Cabron

Użytkownik
Pan Cabron udaje eksperta ,a pojecie znikome ? Serio dzieje się w TVP to samo co rok temu chłopie ,obejrzyj sobie od rana do nocy wychwalanie PiSu jechanie po Tusku a teraz wszystkie konferencje wydarzenia PiSu pokazuje TVP ,sprawa jest prosta Trzaskowski niema rywala ,czarnek czy tam Błaszczak mają mega duży elektorat negatywny a nowy kandydat typu Nawrocki no name z czystą karta nikt go nie zna , wiadomo że PiS ma duży elektorat więc te 30% dostanie ,a druga tura to formalność jak z Duda prawie wygrał trzask o piczny włos
Żadna z afer obecnej władzy, żadne kłamstwo wypowiedziane przez premiera i żadne negatywnego słowo na temat tego co się dzieje wokół CPK nie zostało wypowiedziane w TVP. Wystarczy obejrzeć niezależne media w internecie żeby o tym usłyszeć.
Ty naprawdę myślisz, że dla wyborców prawicy ma znaczenie kogo PiS wybierze na kandydata ? Myślisz, że elektorat PiSu i konfederacji będzie patrzył kogo PiS wystawił ? Pójdą głosować na prawice i nie będą się zastanawiać.
Dodatkowo jak ktoś wyżej podkreślił wielu wyborców TD nie jest zadowolone z tego co się dzieje i znajdzie się spora grupa, która albo nie pójdzie, albo pójdzie na Pis.

tarki_16 274,8K

tarki_16

Moderator
Członek Załogi
Staram się nie oglądać telewizji, a na pewno nie TVN czy TVP Info, jak już to włączę sobie Polsat, ale oni teraz też troszkę skręcili w lewo z wiadomych względów, TVN 24 to tylko szkło kontaktowe, nic więcej. Jednak mimo wszystko obecna telewizja publiczna jest o niebo lepsza od tej szczujni za czasów PiS i chyba każdy to przyzna. Wiadomo, że wielu krytyk na temat rządu nie usłyszymy , no , ale też chamskich pasków atakujących opozycję nie ma, są słowne docinki, ale bez jakiejkolwiek agresji. Wszystko teraz przeniosło się do Republiki, którzy przechodzą samych siebie.
Wielu wyborców Konfederacji to dzieci, które ukończyły ledwo 18 lat i idą pierwszy raz zagłosować. W 1 turze oczywiście pójdzie głos na Mentzena, ale w 2 turze większość z nich nawet nie pójdzie zagłosować, bo będą mieli wywalone, bo ich Polityka nie interesuje. Za duża jest różnica między PIS a Konfederacją, żeby tyle osób poszło zagłosować w 2 turze. Oczywiście 8% Mentzena może przejdzie na kandydata PiS, ale nie więcej i suma sumarum zabraknie w ostatecznym rozrachunku.

C 7,5K

cichybob

Użytkownik
Żadna z afer obecnej władzy, żadne kłamstwo wypowiedziane przez premiera i żadne negatywnego słowo na temat tego co się dzieje wokół CPK nie zostało wypowiedziane w TVP. Wystarczy obejrzeć niezależne media w internecie żeby o tym usłyszeć.
Mógłbys podać jakie to są te niezależne media w Polsce?

Cabron 76,6K

Cabron

Użytkownik
NO jakie pewnie napisze, że Kanał Zero. XD
Ty to pewnie z tych, którzy krzyczą głośno, że Kanał Zero opłaca Kaczyński?

Mazurek regularnie w RMF jechał z PiSem, ale teraz u władzy jest dawna opozycja, więc chyba logiczne, że obecnie będą jechać z Tuskiem, Hołownia i reszta bandy z koalicji, bo to oni są u koryta i oni podejmują dotychczasowe katastrofalne decyzje.

Czasami słuchając ludzi, którzy chcą lub głosowali na Donalda Tuska mam wrażenie, że dopadła Was amnezja, bo to jakim bagnem byliśmy za czasów prezydentury Komorowskiego do teraz nie mieści mi się w głowie. Każdy kradł ile mógł i zapychał kieszenie, a dodatkowo był to najgorszy prezydent w historii, który wraz z pierwszą damą kompromitowali Nas na każdym kroku.

PiS kradł tyle samo, albo i więcej, ale coś obywatelom potrafili dać i nie dochodziło do sprzedaży majątku narodowego.
Obajtek przy przekrętach Orlenu zarobił fortune, ale jaką Orlen był potęga, to nikt nie wspomni. Notowania na giełdzie Orlenu w pewnym momencie stały tak dobrze, że to był darmowy pieniądz do zarobienia.

Nawet nie chce mi się tego wszystkiego tutaj pisać, bo po prostu nie ma to najmniejszego sensu.

Zadam tylko jedno pytanie : Co dobrego zrobiła dla nas Platforma obywatelska, ile dała Polakom jakichkolwiek korzyści i ile podjęli dobrych decyzji w czasach poprzednich i obecnych rządów ?

Otrzymane punkty reputacji: +258
P 839

.parafara88.

Użytkownik
Ty to pewnie z tych, którzy krzyczą głośno, że Kanał Zero opłaca Kaczyński?

Mazurek regularnie w RMF jechał z PiSem, ale teraz u władzy jest dawna opozycja, więc chyba logiczne, że obecnie będą jechać z Tuskiem, Hołownia i reszta bandy z koalicji, bo to oni są u koryta i oni podejmują dotychczasowe katastrofalne decyzje.

Czasami słuchając ludzi, którzy chcą lub głosowali na Donalda Tuska mam wrażenie, że dopadła Was amnezja, bo to jakim bagnem byliśmy za czasów prezydentury Komorowskiego do teraz nie mieści mi się w głowie. Każdy kradł ile mógł i zapychał kieszenie, a dodatkowo był to najgorszy prezydent w historii, który wraz z pierwszą damą kompromitowali Nas na każdym kroku.

PiS kradł tyle samo, albo i więcej, ale coś obywatelom potrafili dać i nie dochodziło do sprzedaży majątku narodowego.
Obajtek przy przekrętach Orlenu zarobił fortune, ale jaką Orlen był potęga, to nikt nie wspomni. Notowania na giełdzie Orlenu w pewnym momencie stały tak dobrze, że to był darmowy pieniądz do zarobienia.

Nawet nie chce mi się tego wszystkiego tutaj pisać, bo po prostu nie ma to najmniejszego sensu.

Zadam tylko jedno pytanie : Co dobrego zrobiła dla nas Platforma obywatelska, ile dała Polakom jakichkolwiek korzyści i ile podjęli dobrych decyzji w czasach poprzednich i obecnych rządów ?
Dokładnie zgadzam się amnezja totalna,a prezydentura szoguna z pierwszą damą niestety reprezentowali się jak janusze...Teraz znowu zaczyna się prywatyzacja,piniędzy nie ma ,nic się nie opłaca,wpływy z VAT spadają mafię vatowskie znowu będą miały eldorado niestety

Otrzymane punkty reputacji: +373
Cabron 76,6K

Cabron

Użytkownik
Dokładnie zgadzam się amnezja totalna,a prezydentura szoguna z pierwszą damą niestety reprezentowali się jak janusze...Teraz znowu zaczyna się prywatyzacja,piniędzy nie ma ,nic się nie opłaca,wpływy z VAT spadają mafię vatowskie znowu będą miały eldorado niestety
O tych mafiach Vatowskich to nawet mi się wspominać nie chciało, bo tutaj nie którzy mają duże problemy z odczytaniem rzeczywistości.
Już kiedyś przytoczyłem tutaj przykład ojczyma mojego kumpla, który na lewych firmach, i słupach zarabiał kosmiczne pieniądze na przekrętach z Vatu to on przynosił raz w miesiącu pliki kasy i nie musiał robić nic więcej. Nikt się nim nie zainteresował, a odsiedzieć swoje poszedł w 3 roku rządów PiSu, bo się wtedy zaczęli dobierać do dupy wszystkim takim cwaniakom.
Obecnie chyba nie ma osoby, która by nie usłyszała o aresztowaniu YouTubera Buddy.
Niestety mało kto jest w stanie logicznie połączyć to wszystko w całość.
Gość robił legalna loterie, gdzie publicznie przyznawał się, że będzie płacił mniejszy VAT, bo jest na to sposób i prawda jest taka, że zrobił to "teoretycznie legalnie" obecnie robi, robiło to mnóstwo tzw mafii Vatowskich na różne sposoby, ale im się do dupy nikt nie dobierze, bo z tego nie będzie rozgłosu, ale jak sobie przymkniemy Budde, to będzie o tym mówić cała Polska i wtedy pokażemy, że na takie numery u nas nie ma miejsca....
Niestety zamknęli gościa dla rozgłosu, a nawet nie są w stanie mu postawić zarzutów nie do obalenia i teraz się kręcą na karuzeli, żeby z tego wybrnąć i za coś go wsadzić na kilka lat.
W tym czasie tysiące innych spółek, okrada sobie skarb państwa na dużo większe pieniądze, ale o tym już będzie cichutko, tak jak było kiedyś.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +150
P 839

.parafara88.

Użytkownik
O tych mafiach Vatowskich to nawet mi się wspominać nie chciało, bo tutaj nie którzy mają duże problemy z odczytaniem rzeczywistości.
Już kiedyś przytoczyłem tutaj przykład ojczyma mojego kumpla, który na lewych firmach, i słupach zarabiał kosmiczne pieniądze na przekrętach z Vatu to on przynosił raz w miesiącu pliki kasy i nie musiał robić nic więcej. Nikt się nim nie zainteresował, a odsiedzieć swoje poszedł w 3 roku rządów PiSu, bo się wtedy zaczęli dobierać do dupy wszystkim takim cwaniakom.
Obecnie chyba nie ma osoby, która by nie usłyszała o aresztowaniu YouTubera Buddy.
Niestety mało kto jest w stanie logicznie połączyć to wszystko w całość.
Gość robił legalna loterie, gdzie publicznie przyznawał się, że będzie płacił mniejszy VAT, bo jest na to sposób i prawda jest taka, że zrobił to "teoretycznie legalnie" obecnie robi, robiło to mnóstwo tze mafii Vatowskich na różne sposoby, ale im się du dupy nikt nie dobrze, bo z tego nie będzie rozgłosu, ale jak sobie przymkniemy Budde, to będzie o tym mówić cała Polska i wtedy pokażemy, że na takie numery u nas nie ma miejsca....
Niestety zamknęli gościa dla rozgłosu, a nawet nie są w stanie mu postawić zarzutów nie do obalenia i teraz się kręcą na karuzeli, żeby z tego wybrnąć i za coś go wsadzić na kilka lat.
W tym czasie tysiące innych spółek, okrada sobie skarb państwa na dużo większe pieniądze, ale o tym już będzie cichutko, tak jak było kiedyś.
Dokładnie trafiłeś w punkt,zamknąć kogoś znanego dla rozgłosu paragraf oczywiście się znajdzie...taki sam cyrk jest teraz z komisją o ruskich wpływach jeszcze premier zabiera w tej sprawie głos jak to on jako pierwszy powinien przed nią stanąć za reset z Rosją i inne decyzja.nie da się zrobić żadnej niezależnej komisji w Pl bo każda strona i tak wie swoje.A co sądzicie o wyborach w USA ? Pewnie na Kremlu i w chinach mają niezły ubaw jak widzą ten cały cyrk kampanijny

Do góry Bottom