>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Luźna dyskusja Siatkarski chat

pinio1111 179K

pinio1111

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
W pierwszym secie Olsztyn kontynuuje piękną grę z poprzednich meczy🤣
Tervaporti to by w drugiej lidze na ławie siedział, a tu znowu wychodzi i wrzuca wszystkich w siatkę🤣
Post automatycznie złączony:

Karlitzek dostosował się do poziomu całego zespołu.
Tegoroczny Olsztyn to dramat.

Ty Stilonek, ja Leona wczoraj u siebie podziwiałem także PlusLiga pełna gębą 😅
Barkom wczoraj fajnie zagrał, ale znów bez punktu.
Niestety Kovalov zagrał najsłabszy mecz w tym sezonie, a ja akurat jego sobie upatrzyłem i popłynąłem🤣

paga 48,8K

paga

Użytkownik
To jest poziom gimnazjum. Nie ma szans, by nawet średnia drużyna zapominała jak się gra przechodząc na drugą stronę boiska.

Jak już Drzyzga spuszczający się za każdym razem nad tą ligą mówi, że to gówno to jest dno.

T 20,7K

tadzin

Użytkownik
szerszen by siadl.

To jest poziom gimnazjum. Nie ma szans, by nawet średnia drużyna zapominała jak się gra przechodząc na drugą stronę boiska.

Jak już Drzyzga spuszczający się za każdym razem nad tą ligą mówi, że to gówno to jest dno.
ogladales jakikolwiek wczorajszy/przedwczorajszy mecz a1? jestem pewny ze zadnego, w takim lube-padwa to piekne akcje rodem z cyrku mialy miejsce w ilosciach hurtowych.

a jak juz chcesz cyrk na najwyzszym poziomie to polcam wczorajsze lsk kalisz-chemik

olsztyn zagral trzeci mecz pod rzad antysiatkowke na pelnej tak w skrocie,aktualni prezentuja podobny poziom co bedzin czy katowice czyli samo dno

Otrzymane punkty reputacji: +475
pinio1111 179K

pinio1111

Użytkownik
Myślę że warto under Kaczmarka zagrać. Z leszczami coś tam nabił, ale już w meczach z mocniejszymi cienizna. Dziś myślę że dostanie kilka czap i zjedzie do bazy.

T 20,7K

tadzin

Użytkownik
to co dzisiaj gra jw w obronie to jest po prostu nienormalne, rzadko sie ogalda cos takiego, chory poziom absolutny kosmos

o kur jaka teraz akcja :O :O :O szczena mi opadla

Ostatnia edycja:
K 1,3K

KubaGdz

Użytkownik
To prawda, cały zespół z MVP meczu Kuba Popiwczakiem na czele, nie dali wbić w pomarańczowe zbyt wielu pilek. Nawet Kaczmarek zagrał dobry mecz ;)

T 20,7K

tadzin

Użytkownik
jak na niego to dobrze zagral, staty z tego mecuz malo mowia bo byla masa powtrarzania akcji, a na dodaatek jak popatrzyc tylko na cyferki wawki to boladz juz totalna katastrofa 9/26 4 auty 3 czapy, weber 6/17 2 auty 1 czapa. brand to hit 2/18 2 czapy 2 auty 11% skutecznosci

no i kaczmarek w obronie/bloku/wystawie gra 10x lepiej od boladzia i tym ratuje/usprawiedliwia mocno sens swojego przebywania na boisku

O 6,2K

oranje

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Sklad wegla i papy z Katowic w kolejnym meczu zaskoczyl w 1 secie.
Ciekawe czy stac ich na cos wiecej cxy znowu 3x do 17 w kolejnych setach

Zawiercie 3:1 @ 1.95

Do góry Bottom