z chlopa niz juz nie bedzie, nic nie wskazuje na to zeby przekroczyl taka linie, zarowno on jak i berger to ciulaja te pare punktow i to tyle co maja do powiedzenia. potrzeba by jakiejs wyzszej interwencji albo dnia koniaA Domagała poniżej 11,5 co myślicie? Wydaje się też do wzięcia....
on to a pewnym momencie w wawce zaczal wygladac jakby z niego zycie wyssalo, po przyjsciu do zaweircia czasem cos tam pogral ze widac bylo ochote, szczegolnie w playoffach w zeszlym seoznie tam byla moc, a tak to wyglada jakby mu sie nie chcialo i gral sobie w trybie energooszczednymAle Kwolo od momentu przyjścia Russella to pogubiony całkowicie, no nie ma gościa
No Stilonek z perspektywy trybun widziałem i fajnie to wyglądało.nie bralem karliczka pod uwage wiec nie wiem. ale nie widzi mi sie zeby po przerwie mial od razu na start zrobic jakies show.
w teorii olsztyn normlanym skaldem a zaksa jesli dalej bez kurka to "w teorii" to dla nich szansa jakas, ale w teorii bo na ich gre to sie nie dalo za bardzo patrzec. a na zakse tak, choc wiadomo poczatek sezonu sporo niewiadomych, cuprum np zaskoczylo i gralo juz siatkowke, moze pora na olsztyn zeby cos tam zafukncjonowalo? chociaz ci srodkowi tragedia, tervaporti z duza liczba pomylek na sypie spoor problemow tam jest i to ciezkich do rozwiazania w krotkim czasie
Ty Stilonek, ja Leona wczoraj u siebie podziwiałem także PlusLiga pełna gębąNo Stilonek z perspektywy trybun widziałem i fajnie to wyglądało.
Nawet fotkę z Chizo sobie strzeliłem
Ja dziś odpuszczam typowanie bo nie widzę za bardzo czegoś w miarę pewnego.