>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

A-League

Status
Zamknięty.
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
.. @ poleciały bo Pan Li może maczał w tym swoje żółte paluchy..
Ft 2-2 :)
Victory w 92 i 96 z 2-0....
Pan Li zarobiony, i telefon od SZP : "Qowal-san, tak to w Darwin robimy :)"
Panie Li: szacun na maxa :)
Post automatycznie złączony:

Dziś O 11.30 czasu polskiego mamy pojedynek o wejście do rundy finałowej Pucharu FFA pomiędzy Newcastle Jets i Melbourne Victory. Mecz odbywa się na neutralnym klepisku w Darwin.
Co o meczu? Jedna wielka niewiadoma, w obu teamach rewolucja kadrowa. Jetsi z nowym na dodatek trenerem. Co zagrać? Nic :) trzeba popatrzeć o co chodzi. Ten etap w Australii to przypadek. Sezon zaczyna się w październiku, tu wszystko może się zdarzyć. Jak ktoś chce hazardu to niech looka na live, czy panowie nie zapomnieli jak się kopie piłkę. Jesli tak to bts ew. mozna dla sportu za drobne rzucić, lecz @ na to "powinien" być na poziomie 2.0.I to jak będą podstawy.
Z kronikarskim pozdrowieniem - sie ma.
Bts zaliczony choć na czysto "powinno byc" 3-0 😉

Otrzymane punkty reputacji: +1648
majekx 927,8K

majekx

Znawca A-League
Chciało by się po wiedzieć.... 'aaaale mecz'.... ale pozostało 'aaaale wynik'... w 90' wyłączyłem i dałem sobie spokój... :|... tylko się cieszę, że nic nie grałem bo pewnie był poległ. Co ciekawe SFC, czy WSW dopiero wraca z wakacji, Perth piknikuje sobie w West Hamem.... a Ci już o stawkę grają... ot - cała Aussie.

Otrzymane punkty reputacji: +689
snajp 887K

snajp

Użytkownik
majekx majekx a już myślałem ,że jesteś na urlopie gdzieś daleko bez neta :)

Jutro Perth vs Byki
Pobieram Byki @ ~ 2.9-3.0
Co myślisz?
Qowal .... tu SZP nie będzie już chyba mieszał skoro zarobiony 🤔

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +475
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League

Jutro Perth vs Byki
Co myślisz?
Poprzednio jak pamietasz Byki na tyle poważnie podeszli do tematu Pucharu FFA, że go zdobyli :)
Teraz, po roku od tego sukcesu walczą w pre eliminacjach aby się dostać do pierwszej rundy... Taka historia. Dla zapominalskich Bulls zaliczyli przygodę od bohatera (puchar 2022) do zera ( wooden spoon 2023). Dno...
Morał : jutro nie mam zamiaru się wygłupiać z wróżeniem i pre nic nie dam... Live dla sportu zostaje. Tak jak przy dzisiejszym meczu obstawianie pre to czysty :) hazard...
Edit
Aaa no i kwestia Pana Li, pamietaj, że jest honorowym i nieoficjalnym prezesem WSW czyli lokalnego wroga Bulls więc 😉
Do tego pamietaj, to jest lis z Szanghaju, czlowiek o 1000 twarzach, mówią o nim, że jego doba wynosi 70 h (wykorzystuje strefowe zmiany czasu). Ba, jednoczesnie był widziany w Szanghaju (Czerwony Lotos), Tokyo i na meczu Wedrowcow w Sydney. Jak on zechce aby Bulls wygrało to i 5-0 zrobią (3 karne, czerwo dla przeciwników i VAR jak będzie trzeba)... Więc wiesz...

Ostatnia edycja:
majekx 927,8K

majekx

Znawca A-League

Jutro Perth vs Byki
Co myślisz?
Na urlopie - tak,
Daleko od neta - jeszcze nie. Taki urlop z pewnym utrudnionym dostępem do neta planuję we wrześniu.

Co do jutrzejszego meczu... wychodzi mi ov / ewentualnie wygrana Perth, ale mecz w Darwin.... ja rozumiem jeszcze Tasmanię.. ale Darwin?... przecież to nikomu po drodze nie jest.

Pobieram z drobne 1+ov2,5 - @2,95

Pogoda? - słonecznie i 32 st.C. Po tym co Perth pokazało w meczu towarzyskim z WH gdzie Fabiański pokazał kilka razy klasę, myślę, że są w dobrej formie. Potrafili stworzyć okazję bramkową i myślę, że w meczu z Macarthur o bramki będzie łatwiej. A Byki? mają coś do udowodnienia, jednak na ich miejscu bardziej bym się zajął ligą niż pucharem.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +939
snajp 887K

snajp

Użytkownik
Poprzednio jak pamietasz Byki na tyle poważnie podeszli do tematu Pucharu FFA, że go zdobyli :)
Teraz, po roku od tego sukcesu walczą w pre eliminacjach aby się dostać do pierwszej rundy... Taka historia. Dla zapominalskich Bulls zaliczyli przygodę od bohatera (puchar 2022) do zera ( wooden spoon 2023). Dno...
Morał : jutro nie mam zamiaru się wygłupiać z wróżeniem i pre nic nie dam... Live dla sportu zostaje. Tak jak przy dzisiejszym meczu obstawianie pre to czysty :) hazard...
Edit
Aaa no i kwestia Pana Li, pamietaj, że jest honorowym i nieoficjalnym prezesem WSW czyli lokalnego wroga Bulls więc 😉
Do tego pamietaj, to jest lis z Szanghaju, czlowiek o 1000 twarzach, mówią o nim, że jego doba wynosi 70 h (wykorzystuje strefowe zmiany czasu). Ba, jednoczesnie był widziany w Szanghaju (Czerwony Lotos), Tokyo i na meczu Wedrowcow w Sydney. Jak on zechce aby Bulls wygrało to i 5-0 zrobią (3 karne, czerwo dla przeciwników i VAR jak będzie trzeba)... Więc wiesz...
Przeczytałem,przemyślałem ; ładnie przypomniana przygoda Bulls , no i ten szczwany Lis

Otrzymane punkty reputacji: +476
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
(...) Jak on zechce aby Bulls wygrało to i 5-0 zrobią (3 karne, czerwo dla przeciwników i VAR jak będzie trzeba)... Więc wiesz...
Live Darwin
Ht 0-3 dla Bulls (samobój już był na 0-1), ot radosna kopanina (Glory też miało szanse) ale sportowo za garść drobnych DW 0-5 po @ 15,00 .
Jak Pan Li powie wchodzę, to kto wie :)
Edit
No niestety 0-4 ale zabawa była :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +725
snajp 887K

snajp

Użytkownik
Ja tam jestem zadowolony z Bulls, nareszcie coś grają. Tylko czemu Filip na ławie ?

Otrzymane punkty reputacji: +690
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Puchar FFA, live
Oakleight vs Melbourne City, niespodzianka bo jest 1-0, a City z niezlym skladem...
No to win City pobieram po @ 2,45 za miedziaka. GL!
Ps
To jeden mecz, nie ma zrewanżu. KTF!
Edit
Doliczony i City win 3-2, super gol Lopane 👍

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1043
snajp 887K

snajp

Użytkownik
Sposób Awansu / CCM po karnych @ 9.50
Myślę,że Sydney wyrówna bo okazji do gola mieli sporo ale nie wykorzystali.
Za miedziaka próbuję.
3:3 :) Ciekawe . Ten WARSZAWSKI godnie zastępuje VUKOVICA w bramce.
No i Warszawski jednak spitolił

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1003
jozzy22 706,1K

jozzy22

Użytkownik
Campbelltown City - MacArthur FC

Typ: 2 Kurs: 1.95

fortuna

Ja nie przepraszam 1.95 na "Arturów"?!
Nie kumam nie znam się ale biorę póki coś takiego wisi. Przed miesiącem pyknęli na spokojnie Perth więc ekipa do gry jest i mieliby nie dać rady takiemu rywalowi?!
No cóż ja biorę i czekam na rezultat

e: betfan ma 2.07 jakby co

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +945
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League

fortuna

Nie kumam nie znam się ale biorę póki coś takiego wisi. Przed miesiącem pyknęli na spokojnie Perth więc ekipa do gry jest i mieliby nie dać rady takiemu rywalowi?!

Campbelltown City to nie ogórki i są w środku sezonu, natomiast Bullsi to obrońcy tytułu ale sezon to oni zaczynają w październiku. Jak bym był Panem Li :) to bym odpierniczył x w czasie regulaminowym no i potem awans Byków :) Niestety, SZP do mnie do tej pory nie zdzwonił więc zostaje mi live... KTF!

snajp 887K

snajp

Użytkownik
Campbelltown City to nie ogórki i są w środku sezonu
Tak to fakt, mają 8 wygranych z rzędu w swojej lidze i są na drugim miejscu. Myślę jednak , że Bulls szybko Ich rozjadą. Tak jak
jozzy22 jozzy22 pobieram win Byków. i to wielki
JETS - ROAR
Tu widzę Jets w następnej rundzie . Jets reg. @2.50 niestety czerwo ustawiło mecz
Adela nie powinna mieć problemów tylko kursy wiadomo . Northcote nie strzeli @ 2.1

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +691
majekx 927,8K

majekx

Znawca A-League
Skład Macarthur na mecz z Campbeltown:

Powinni to ogarnąć - chyba od początku meczy wybiegnie pierwsza jedenastka - pobieram:
2 (edit - ofc awans) - @1,41 - to na taśmie, oraz za mniejszą stawkę, ostrożnie w singlu: 2+ov2,5 - @2,1

edit - i do tego 2 w 90 min - @1,73
Post automatycznie złączony:

fortuna

Tutaj była niewiadoma czy byki wyjdą pierwszym czy drugim składem - takie coś mi się gdzieś na tt przewinęło.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +691
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom