qowalsky6
Znawca A-League
Nawet by mi przez głowę to nie przeszło
A tak nie ma żadnych podstaw do jakiś gow... zagrywek, czy ch... podjazdów.
Poza tym ja,

Stare dziady (czyli ja) tak mają.... Pzdr..
Nawet by mi przez głowę to nie przeszło
FAKT ..... ale nie w naszejnawet nie wiesz jacy potrafią być niektórzy (na szczęście pojedyncze egzemplarze) userzy na forumku. Nie dałbyś wiary co ludzie potrafią odj...
Wielkie dzięki, dla wszystkich aktywnych uczestników ja też postaram się ich docenić niezależnie od miejsca, które zajęli, bo to trudny minikonkurs był... Jeszcze raz graty dla wszystkich i pozdrawiamqowalsky6 jak na Znawcę ligi przystało zasłużenie wygrywa
swoją nagrodę przekazuję dalej, więc po 2k dla
jozzy22 i
tenis_de_mesa którzy zdobyli tyle punktów co ja, extra reputacja dla podium ode mnie również przekazana, tu także punkty przypadły wcześniej wymienionym osobom. Dziękuję wszystkim za udział i pozdrawiam fanów A-League.
Ale kursy poleciały w dół na Jets @ ~ 1.9 a ja dalej nie wiem kto z gwizdkiem bo kusi mnie czerwo i wapno w meczu.Troche kasy klada na Newcastle - tak czysto informacyjnie
Z gwizdkiem Morgan... @ poleciały bo Pan Li może maczał w tym swoje żółte paluchy..Ale kursy poleciały w dół na Jets @ ~ 1.9 a ja dalej nie wiem kto z gwizdkiem bo kusi mnie czerwo i wapno w meczu.
Miałem zrobić scrina Popvica ale mi uciekłZ gwizdkiem Morgan... @ poleciały bo Pan Li może maczał w tym swoje żółte paluchy..
Obraz gry w Darwin:
1. Jetsi prowadzą grę i zasłużenie 1-0 ht.
2. Victory - tylko obrona i gra z kontry, Popovic chowa twarz w dłoniach...
3. Poziom masakra jakby kto pytał...