supermario
Użytkownik
Cóż za blamaż, nie mecz. Dobrze, że odpuściłem, bo pewnie poszedłbym w wygraną miastowch ufff
Wydarzyć się miała 6 kartka dla mnie - miałem pograne za kafla na 3 kafle. I kto wie, czy jakby nie doliczył normalnie + za celebrację w doliczonym, to by nie było. Albo trzeba było wyciągnąć przy pierwszym karnym i nie byłoby gadania i mojego rozwścieczenia. Pewnie jakbym postawił na over 2.5 + obie strzelą, to byłoby 1-0 albo 2-0 kogoś i kartek z 10I znowu Australia pokazała, że faworyt bukmacherów to sobie może.... Szkoda, że kartek było tak mało... IgaŚwiątek - tu masz rację... w porównaniu z 5 minutami w pierwszej połowie te 3 po 90 minucie to jakaś pomyłka. Z drugiej strony - tutaj już nic by się nie wydarzyło, no może kolejne bramki CCM, bo City już od 4:1 przestało grać. Zawiódł przede wszystkim Tilio i sztab szkoleniowy obywateli. To drugi finał bez zwycięstwa, gdzie w sezonie byli po za konkurencją - jak na razie rysuje nam się drużyna gdzie faza pucharowa to ich achillesowa pięta.
CCM - to był ich mecz. Po 10 latach znowu top 1.
Polecam sobie obejrzeć, mecz naprawdę fajny.. jak nie finał. A nazwa, rozbitków?... cóż.. raz na 10 lat mistrzowie... pozostałe 9 lat? rozbitkowieNie oglądałem bo w robocie byłem, nie pisałem bo nie miałem w ogóle pomysłu na ten mecz , liczyłem na dogrywkę . Czas zamienić tytuł '' ROZBITKÓW'' .... na ? .... Propozycje jakieś ?
City normalnie uśpione,bez słów.Up
Jako, że był to finał uznałem, iż warto pokazać miłośnikom soccera 7 goli z tego widowiska
Enjoy!
A-Leagues Alumni
Welcome to the new A-Leagues Alumni section, which will allow fans to continue reading about the best stories involving the products who have come through the A-Leagues and are now flying the flag on the global stage.keepup.com.au
Podsumowanie zamieszczę do końca czerwca, tajemnicą nie jest to, że większość stawiała na mistrza City, jak widać niesłusznie.A faktycznie konkurs był na starcie dla fanatyków ja to nic chyba nie trafiłem ale to nic, najważniejsza jest zaprawa i O. Zawada. To tak podsumowując sezon z polskiej strony
QowalSan ma na privA gdzie te typy podawaliśmy, bo to tak dawno było ktoś coś?