Dziś bardzo udany dzień dlatego próbujemy już pomyśleć na jutrzejszy dzień.
Bułgaria - Kuba
2:3
Mecz drużyn, które na ten moment pokazują się z tej "gorszej" strony. O ile Bułgaria to drużyna dla mnie jeszcze nie do końca poukładana i widać, że tam często gra tylko Nikolov - bez niego było by jeszcze gorzej. Jeśli chodzi o Kubę to tam już jest kilka zawodników, którzy mogą pociągnąć mecz - oczywiście częściej jest tak, że żaden siatkarz nie ciągnie zespołu - straszny chaos. Potencjał jest jednak daleko do poukładania drużyny mentalnie.
Kursy są wystawione po równo dlatego jeśli mamy takie kursy to ja idę w stronę Kuby - mam nadzieję, że tym razem intuicja mnie nie zawiedzie. Uważam, że są Oni faworytem w tym meczu i liczę, że ten tydzień Kuba zamknie podobnym meczem do tego, który zamknęli poprzedni tydzień wygrywając z Brazylią 3:2.
Kuba 1,90
Holandia -
Serbia 2:3
Holandia osiąga świetne wyniki jak dla nich, w ciągu dalszym zaskakują in plus. Dziś po ciężkim meczu wygrali z Iranem 3:2 natomiast
Serbia wczoraj przegrała 0:3 z Włochami po beznadziejnym meczu jeśli chodzi o styl Serbów. Jedno jest ale -
Serbia w tym meczu wyszła zupełnie rezerwami dlatego liczę, że już w tym meczu skład będzie wyglądał zupełnie inaczej i moim zdaniem kurs na Serbów jeszcze do meczu spadnie - warto pobrać już dziś/teraz.
Mimo wszystko
Serbia jeśli wyjdzie podstawowym składem z Luburiciem/Atanasijević, Ivović, Kujundzić, Krsmanović to
Serbia powinna wygrać.
Serbia 1,85
Włochy -
Polska 1:3
No dziś Polacy "zgodnie z planem" niestety - zagrali bardzo słabo z
USA i porażka 0:3 bez żadnych dyskusji. Jutro kolejny bardzo ciężki mecz z Włochami. Włosi faworytem? Wydaje mi się, że słusznym. Pytanie teraz czy Polacy zagrają kolejny mecz tak słaby? Ciężko stwierdzić ale widać ewidentnie, że nie jest to Nasz czas jeszcze nie teraz.
Na pewno jeśli kursy są wyrównane warto pójść w stronę Włochów po 1,75. Jednak uważam, że z Włochami będzie dłuższy mecz niż ten z
USA gdzie było szybkie 3 sety.
Włochy 1,75
Brazylia -
Francja 3:1
Ogólnie jutro bardzo ciekawe spotkania i mega wyrównane dlatego można także skorzystać z bardzo fajnych kursów.
Tutaj również mamy bardzo wyrównane kursy. Francuzi u siebie ale ich gra jest daleka od tej formy co pokazywali m.in na IO. Widać, że bez N'gapetha wygląda to średnio.
Co prawda jest Clevenot ale już czy to Tillie czy Louati to nie ten poziom. W Brazylii również brakuje Leala.
Jeśli miałbym wskazać faworyta to lekkim faworytem dla mnie w tym momencie jest
Brazylia.
Brazylia 1,80