Spokojnie, jeden set slabszy ale teraz ich pojada i skonczy sie 1:3Co ten Slepsk gra w 2 secie.... jak w siatce kobiecej...
Spokojnie, jeden set slabszy ale teraz ich pojada i skonczy sie 1:3Co ten Slepsk gra w 2 secie.... jak w siatce kobiecej...
zespoły włoskie są przede wszystkim trzy a nie dwa a Trentino to obecnie poziom wyżej niż Lube które po prostu ogrywa młodych którym stara się pomagać swoją magiczną sypą De Cecco, ale wychodzi to koszmarnie ostatnio a Trentino przejeżdża się po rywalach jak walec nie mówiąc o Perugii bo to już na innej orbicie drużyna po prostu i dla mnie zwycięsca Ligi Mistrzów jeśli nie przeszkodzi Trentino w jakimś ultra dobrym spotkaniu, ale będę inwestował pieniądze w Perugię do konca sezonu bo są po prostu niebywale mocni i warto to robić nawet na handicapy w lidze, ostatnio nie pokryta średnia linia ale tylko przez dekoncentracje i zlekceważenie zmiażdżonego rywala z 24:17 na 24:21 to im się zdarza takie coś może raz na 3 sezonie zrobić i uwalić handi hahahaJuż bym tak nie przesadzał bo generalnie to nie wydaje mi się że nasza liga jest słabsza niz za tamtych czasów. A wręcz przeciwnie myślę, że możliwe ze nawet mocniejsza. Skra jest w dołku ale mamy trzy zespoły które są moim zdaniem na ten moment topowymi a juz na pewno personalnie (Resovia , Zaksa , Jastrzębski). Mamy też czwarte Zawiercie które także jest czymś więcej niż Europejskim średniakiem. Nie ma kursow na win w LM (a przynajmniej ja nie widzę) ale składowo to ja mocniej widzę tylko Perugie i Lube Civitanova (i moze Trentino ale dla mnie Zaksa i Jastrzebski sa mniej wiecej na poziomie Trentino i szkoda że Resovii nie ma bo też by się do topki zaliczała). Z tym że te dwa włoskie kluby które są personalnie mocniejsze to nie są mocniejsze na tyle że byłbym w jakimś ciężkim szoku jakby z nami przegrali. Myślę że kursowo nikt nie bedzie wiecej mocniejszy. Oczywiscie wojna trochę w tym pomogła ale jesteśmy z pewnością 2 ligą świata a od zespolu top 1 na swiecie myślę że dzieli nas mniej niż za czasów tej "wielkiej" Skry. Uważam też że problemy Skry przeminą niebawem (Resovia też jeszcze niedawno borykała się z problemami).
Mamy 3 zespoł typowe już teraz , mocnego średniaka + zespol ktory pewnie problemy niedlugo pokona i wroci do topu.
Z tym Barkomem bym też za bardzo nie tragizował bo są na 12 miejscu na 16 drużyn...
Poza tym dwa lata z rzędu nasz klub wygrywał LM.
Czasy wielkiej skry to moim zdaniem gorsze czasy polskiej siatkowki niz obecnie
Bd 3:2 dla SlepskaSpokojnie, jeden set slabszy ale teraz ich pojada i skonczy sie 1:3
3:1Bd 3:2 dla Slepska
O ile mnie pamięć nie myli to na sypie w Lublinie nadal gra Komenda.Tylko, że Lublin to dzisiaj nie grał.Tak to jest jak sie podaje fake newsy na tematy kadrowe danego zespolu. Zmylilo mnie ze Lublin nie ma rozgrywajacego i niestety wtopa...
Dopóki nie zobaczę oficjalki na stronie klubu/Facebooku lub w systemie zawodników to nie uwierzę, bo sam się ostatnio przejechałem na Gałkowskiej odchodzącej z Bydgoszczy Bieniek to już miał grać w Chinach, teraz 99% Zawiercie od nowego sezonu a jescze za 2 msc bd zmiana..komentatorzy powiedzili ze ten rozgrywający idzie do Olsztyna ale po tym meczu powinne być minusowe punkty reputacji za wprowadzanie wbłąd, no ale wiadomo każdy sam decyduje, co nie zmienia faktu, ze oglądało się trochę to jak damską siatkówke, wroty akcji serie pkt po 8 itd... przecież to istne jaja jednak trzeba samemu weryfikować dogłebniej , bo kurs śmieszny a nawet blisko nie było
W pełni się zgadzam ale dziś Suwałki dla mnie tym meczem pożegnały się z play off Biorąc pod uwagę wczorajsze stratę pkt przez skre i ze zostało już chyba 7/8 kolejek te 2 pkt stracone mogą okazać się kluczowe .Nawet przy zalozeniu ze nikt nie odszedl z zespolu to i tak nie dalo sie przewidzieć tego co sie dzisiaj stalo ... oglądałem wiele meczy obu zespolow a w szczególności dwa ostatnie Lubina w calosci gdzie grali katastrofe... to jest sport i rozne rzeczy się zdarzają... bywa
Zobacz jakie sety potrafi robić Bielsko Biala... ostatnio do 16,15 i 12 z Lukiem Lublin OMG ludzie to już zakrawa o śmieszność ta drużyna, aczkolwiek kibicuje Ci, żeby typ wszedł ale na moje lepiej było zagrać niskiej handi na Zawiercie które jest w lekkim dołku ale czas się z tego dołka wyciągać i kompromitować z BB nie można jak chce się cokolwiek ugrywać czy to w naszej mocnej lidze czy to w LM, które też jest celem przecież tego zespołuBielsko - Zawiercie (19,5) 1 1,52 STS
Spory handicap na gospodarzy, którzy podejmują będącą w lekkim dołku Wartę. Zawiercie gra w ostatnim czasie bardzo dużo, co odbija się na dyspozycji fizycznej. Do tego dochodzi nie do końca sprawny Uros, bez którego ten zespół sporo traci. Bielsko musi walczyć w każdym meczu o punkty, żeby myśleć o prześcignięciu beznadziejnego Radomia i utrzymaniu w PlusLidze. Spodziewam się bardziej wyrównanego spotkania niż sugeruje to podany handicap.
Była liga włoska na Polsacie Sport, ale janusze siatkówki nie oglądają nic poza polskimi dramaciarzami typu katowice jakieś czy bielsko biała o której aż żal sie wypowiadaćZgadzam się, że 16 drużyn to przegięcie. Przecież liga włoska która jest o ile bogatsza sobie na to nie pozwala. Spowodowane jest to tylko i wyłącznie tym, że Polsat chce czymś zapychać swój program i tak wtedy mogą truć dzień w dzień jakimiś meczami typu Katowice vs Suwałki i to nie raz w tygodniu o 21 gdzie na trybunach jest wtedy 100osob a ile razy się człowiek wkurzy jak zamiast puścić jakiś topowy mecz ligi włoskiej widzisz mecz typu Bielsko Biała vs Stal Nysa nie ubliżając nikomu.