30.10.22 | PWSZ Gorzow Wlkp. W - CCC Polkowice W | 72:69 (15:22, 19:23, 23:15, 15:9) |
U mnie podstawowym typem na dziś jest +7.5 Gorzów (sts) 1.70Polkowice - Gorzów 3.15 sts
Moze moj krajan sie jeszcze wypowie ale na chwile obecna granie po 1.34 Polkowic dla mnie mija sie z celem.
Wystarczy czytać forum i grać odwrotnie!!! 95% jest na +++ zastanawiam się czy analitycy buchmacherscy czytajàcy fora wiedzą już że wszyscy wtopià???a tak kursy leciały na Gorzów w handi!!!!U mnie podstawowym typem na dziś jest +7.5 Gorzów (sts) 1.70
Tak jak kolega pisał powyżej - gorzowianki są w doskonałej formie. Wewnątrz drużyny jest tzw. "chemia" i zawodniczki wiedzą, że mogą w tym sezonie dokonać czegoś wielkiego. Oczywiście w drużynie są świetne zawodniczki jak rozgrywająca Allen czy grająca na pozycji "4" - Allana Smith. Te dwie zawodniczki wspomagane są przez Senurek (środkowa dobrze też rzuca "za 3" , czy gracz obwodowy Wadoux. Tak dobrej drużyny w Gorzowie nie było od dawna.
Polkowice ostatnio ma problemy z kontuzjami. Co ciekawe Polkowice u siebie wygrało z Gorzowem...9 ostatnich meczów ligowych z rzędu. Ostatnia wygrana miała miejsce...równo 5 lat temu - 14.01.2018 roku. Mecz na pewno będzie wyrównany, Gorzów do tego meczu podejscie ambicjonalnie, trener MAciejewski bardzo chce wygrać w Polkowicach. Ja idę w bezpieczniejszą opcję z handicapem +7.5.
Już wycofaneGorzów- Polonia +21.5 1.80 betclic
Buzuje sie w bukach i handi pewnie pojdzie w dol.W Gorzowie kontuzjowana jest nasza 1 strzelba,jeszcze wczoraj Alanna Smith byla na zabiegu tlenoterapi w komorze hiperbarycznej.Polonia ma bilans 7-7 ale dziewczyny wcale zle nie graja.Gorzow po wtopie w Izraelu w Eurocupie 1 lutego ma rewanz.Przewaga Izraelek raczej nie do odrobienia wiec trzeba sie skupic na lidze a raczej juz na playoffach.Bez Alanny mysle ten mecz nie bedzie bułka z masłem dla na szych a Polonia na pewno sie postawi bo sa jeszcze w grze o PO.W ostatniej kolejce dziewczyny u siebia dały rade ograć Arke ktora na moje w tym sezonie jest mega przereklamowana - co dobitnie pokazal wczoraj mecz ze Śleża.Na moje w tym naszym meczu handi powinno oscylowac na max linie 14.5 albo i nizej wiec wg mnie mamy niezly prezent od buka.Zawsze mozna poczekac na sklady bo mecz bd live bankowo ale wg mnie Maciejewski w jakim stanie by nie byla Allany dzisiaj nie wystawi i zakladam ze w rewanzu z Izraelem rowniez.
Pokaż załącznik 26389
w 888 też jest,kursy lecą,pozwolili zagrać tylkopinnacle +20,5 i wiele wiele innych bukow ma takie linie
Allania zagrała z Izraelkami 9 pkt 9 zb,najsłabszy mecz w sezonie, choć to przyjezdne były mocnePruszków- Gorzów under 152.5.1.81 betclic
under 155.5 sts 1.60
Linia dosc wysoka i bralbym handi ale linie spadly z 37 na 34.Gorzowianki w 1 meczu wygraly 87-41 tyle ze w Gorzowie wtedy 19 pkt rzucila Alanna Smith.Tak jak przewidzialem w rewanzu z Izraelem Allana nie grala i trudno powiedziec czy zagra,ale z racji tego ze dzisiaj mamy ostatni mecz przed przerwa a jak mowi sam trener GW ostatni okres byl dla naszych bardzo trudny i meczacy,to watpie by ja dzisiaj wystawial i forsował dziewczyny na maksa.Pruszkow to cienizna,Polkowice stuknely im -71 ale dziewczyny stawialy sie np takim ekipom jak Ślęża.Dla naszych mecz bedzie raczej spacerkiem ale nie sadze zeby Maciejewski dokręcał tu śrubę od 1 do ostatniej minuty.Podobnie bylo w meczu z Polonia.Do ht dziewczyny zalatwily sprawe a potem byla zabawa.Osobiscie czaje sie na ten mecz live i jesli Gorzów do ht sieknie sporą przewage sprobujemy zlapac moze jakies wyzsze handi.90 pkt dla Gorzowa bardzo mozliwe ale nie sadze by Pruszków wyszedł tu z progu 60 pkt
Fakt moje niedopatrzenie..Z braku czasu po wyniku patrzac zalozylem ze nie grała.Nie zmienia to faktu ze przy tym co reprezentuje Pruszków linia wg mnie i tak jest wysoka, a i wcale nie wiadomo czy jej uraz stawu skokowego jest na 100% wyleczonyAllania zagrała z Izraelkami 9 pkt 9 zb,najsłabszy mecz w sezonie, choć to przyjezdne były mocne
Czy to jest pewne info podparte jakimiś konkretnymi absencjami? Czy jak bardzo często tu bywa,wrzutka z d.... ?Esperides Kallitheas [K] - PAOK Thessaloniki [K]
PAOK +4.5 1.66
PAOK 2 2.28
Esperides ma problemy kadrowe oraz finansowe gdyż nie otrzymali dotacji przez problemy związane z rejestracją, bankructwo zaczyna poważnie zagrażać. PAOK jest bardzo doświadczoną drużyną, i nie wyobrażam sobie żeby nie wykorzystali szansy na wygraną.
Czy umiesz czytać ze zrozumieniem? Chodziło mi ile jest absencji u gospodyń? Problemy finansowe to jedno a braki kadrowe to drugie!informacje w necie nie kosztuja to ciezko cokolwiek poszukac na ten temat?
minuta szukania i wiele stron informuje:
"Big financial problems are coming for the team. All teams will receive a subsidy of 72.000 euros from the taxation of the bet in Greece until Monday. The home team will not receive this money because there was a problem with the team's registry!! Bankruptcy is coming.."
W meczu z Hesperides Kallithea Chrysa Kilazidou napisał na oficjalnej stronie Stowarzyszenia, acpaok.gr:Czy to jest pewne info podparte jakimiś konkretnymi absencjami? Czy jak bardzo często tu bywa,wrzutka z d.... ?
Koszykówka kobieca rządzi się swoimi prawami, każdy co trochę dłużej interesuje się sportem powinien o tym wiedzieć, czasami najlepszeCzy umiesz czytać ze zrozumieniem? Chodziło mi ile jest absencji u gospodyń? Problemy finansowe to jedno a braki kadrowe to drugie!
22-9... dla gospodyń,to właśnie są takie info z dupy ...
Kolego, to koszykówka kobieca, jeśli choć trochę interesujesz się sportem powinieneś wiedzieć że w przypadku kobiet jedna kwarta potrafi zmienić wszystko, mecz nadal trwa.Czy umiesz czytać ze zrozumieniem? Chodziło mi ile jest absencji u gospodyń? Problemy finansowe to jedno a braki kadrowe to drugie!
22-9... dla gospodyń,to właśnie są takie info z dupy ...