Koszykówka kobieca rządzi się swoimi prawami, każdy co trochę dłużej interesuje się sportem powinien o tym wiedzieć, czasami najlepsze
Kolego, to
koszykówka kobieca, jeśli choć trochę interesujesz się sportem powinieneś wiedzieć że w przypadku kobiet jedna kwarta potrafi zmienić wszystko, mecz nadal trwa.
nieprawda
nie
koszykówka kobieca a
koszykówka... każdy kto interesuje się koszykówką, wie że płeć nie ma tu nic do gadania a zasada "dążenia do 50% skuteczności" w przekroju spotkania. Jeden zespół ma 70% do przerwy drugi 30% i już jest taki wynik i z płeć nie ma tu nic do gadania... i patrząc na liczbę punktów zdobywanych w meczach kobiet i mężczyzn, zasady koszykówki (rzuty = punkty) to wi
druga sprawa jest już po meczu, kto nie grał u gospodyń?
Kto nie grał u gości?
Jakie były statystyki końcowe?
Dokładnie o to mi chodzi! Żeby dać prawdziwe info trzeba uzyskać rzetelne informację z obu ekip. A dziś wystarczy że byle chłystek może się tu zalogować, wrzucić jakieś niesprawdzone info. A wielu ludzi się potem nacina! Na początku popełniałem te same błędy. Dlatego zapytałem czy sprawdzone info. Paradoksalnie to forum sprzyja bukmacherom , własne przez możliwość wrzucania tutaj wszystkiego bez żadnego potwierdzenia. Jest tu rapem 4,5 poważanych typerow. A jak sie kończy wrzucacie info bez rzetelnej analizy. Mamy końcówkę drugiej kwarty gospodynie prowadzą 20 punktami i jest już po zawodach. Ciekawie ile osób znów się nacieło?
Gwarantuje Tobie, że doświadczeni typerzy wpier.... ludzi na minę częściej niż niedoświadczone osoby
pewnie tylko ja yieldy ludziom z nudów liczę, bo do mnie nie przemawia reputacja
Też się wyleczyłem z grania tego typu info (drużyna zmierza do bankructwa to chyba
czas przyszły niedokonany ). Kiedyś dawno dawno temu...
była sobie drużyna w 1 lidze siatkówki. Drużyna wygrała ligę, zrobiła sobie skład na ekstraligę a przy zielonym stoliku zadecydowano, że takiego wała jak
Polska cała iż awansujecie do ekstraligi, bo nie podniesiecie jej poziomu przed igrzyskami
kontrakty podpisane, zobowiązania... i co?
Drużyna ze składem na ekstraligę gra w 1 lidze. Tylko że pieniędzy nie ma... drużyna w jednej z kolejek dostaje w wyjazdowym meczu wpiernicz 0-3.... idzie fama, że drużyna bankrutuje... w następnej kolejce wyjazd do lidera i co?
Lider dostał bęcki u siebie 3-0 i nie było co zbierać. Co się okazało? Tak, drużyna miała kłopoty finansowe (zbankrutowała
) ale... dostały 3-0 nie dlatego, że ktoś nie grał tylko dlatego, że w dniu meczu przez całą Polskę jechały autobusem... w następnej kolejce było już je stać na hotel
Na tej drużynie można było 2x zarobić albo 2x przegrać... w zależności od tego jakie kto miał info i jak je interpretował...
Ale ja się z innego powodu wyleczyłem grania takich rzeczy "pod info". Nie gram czegoś czego nie potrafię sam wycenić
Ekstremalny przykład gościa, który pomimo posiadania info i grania najwyższych kursów na rynku nie potrafił wycenić prawidłowo kursów?
boreas04 z BA
(bettingadvice, jego statystyki i analizy chyba wciąż są tam dostępne yield -21% pomimo grania najwyższych kursów pod info
). aaa, gość był promowany przez BA jako jeden z najlepszych typerów i był nawet tam moderatorem przez jakiś czas...
edit: takie pytanie do ludzi znających się na koszykówce. Co to jest szybkie tempo gry w koszykówce europejskiej?
Niewymierne określenie w wymiernej dyscyplinie sportu
To co to jest szybkie tempo gry?
Wie ktoś?