>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Rozgrywki kobiece

B 37,3K

bartezgambler

Użytkownik
Dokładnie o to mi chodzi! Żeby dać prawdziwe info trzeba uzyskać rzetelne informację z obu ekip. A dziś wystarczy że byle chłystek może się tu zalogować, wrzucić jakieś niesprawdzone info. A wielu ludzi się potem nacina! Na początku popełniałem te same błędy. Dlatego zapytałem czy sprawdzone info. Paradoksalnie to forum sprzyja bukmacherom , własne przez możliwość wrzucania tutaj wszystkiego bez żadnego potwierdzenia. Jest tu rapem 4,5 poważanych typerow. A jak sie kończy wrzucacie info bez rzetelnej analizy. Mamy końcówkę drugiej kwarty gospodynie prowadzą 20 punktami i jest już po zawodach. Ciekawie ile osób znów się nacieło?

P 102,3K

przestrzalninja

Użytkownik
Koszykówka kobieca rządzi się swoimi prawami, każdy co trochę dłużej interesuje się sportem powinien o tym wiedzieć, czasami najlepsze

Kolego, to koszykówka kobieca, jeśli choć trochę interesujesz się sportem powinieneś wiedzieć że w przypadku kobiet jedna kwarta potrafi zmienić wszystko, mecz nadal trwa.
:) nieprawda ;) nie koszykówka kobieca a koszykówka... każdy kto interesuje się koszykówką, wie że płeć nie ma tu nic do gadania a zasada "dążenia do 50% skuteczności" w przekroju spotkania. Jeden zespół ma 70% do przerwy drugi 30% i już jest taki wynik i z płeć nie ma tu nic do gadania... i patrząc na liczbę punktów zdobywanych w meczach kobiet i mężczyzn, zasady koszykówki (rzuty = punkty) to wi

druga sprawa jest już po meczu, kto nie grał u gospodyń? :unsure: Kto nie grał u gości?:unsure: Jakie były statystyki końcowe?:unsure:

Dokładnie o to mi chodzi! Żeby dać prawdziwe info trzeba uzyskać rzetelne informację z obu ekip. A dziś wystarczy że byle chłystek może się tu zalogować, wrzucić jakieś niesprawdzone info. A wielu ludzi się potem nacina! Na początku popełniałem te same błędy. Dlatego zapytałem czy sprawdzone info. Paradoksalnie to forum sprzyja bukmacherom , własne przez możliwość wrzucania tutaj wszystkiego bez żadnego potwierdzenia. Jest tu rapem 4,5 poważanych typerow. A jak sie kończy wrzucacie info bez rzetelnej analizy. Mamy końcówkę drugiej kwarty gospodynie prowadzą 20 punktami i jest już po zawodach. Ciekawie ile osób znów się nacieło?
Gwarantuje Tobie, że doświadczeni typerzy wpier.... ludzi na minę częściej niż niedoświadczone osoby ;) pewnie tylko ja yieldy ludziom z nudów liczę, bo do mnie nie przemawia reputacja 🙃

Też się wyleczyłem z grania tego typu info (drużyna zmierza do bankructwa to chyba czas przyszły niedokonany ;) ). Kiedyś dawno dawno temu... ;) była sobie drużyna w 1 lidze siatkówki. Drużyna wygrała ligę, zrobiła sobie skład na ekstraligę a przy zielonym stoliku zadecydowano, że takiego wała jak Polska cała iż awansujecie do ekstraligi, bo nie podniesiecie jej poziomu przed igrzyskami :) kontrakty podpisane, zobowiązania... i co? :) Drużyna ze składem na ekstraligę gra w 1 lidze. Tylko że pieniędzy nie ma... drużyna w jednej z kolejek dostaje w wyjazdowym meczu wpiernicz 0-3.... idzie fama, że drużyna bankrutuje... w następnej kolejce wyjazd do lidera i co? :) Lider dostał bęcki u siebie 3-0 i nie było co zbierać. Co się okazało? Tak, drużyna miała kłopoty finansowe (zbankrutowała :( ) ale... dostały 3-0 nie dlatego, że ktoś nie grał tylko dlatego, że w dniu meczu przez całą Polskę jechały autobusem... w następnej kolejce było już je stać na hotel 🤷‍♂️ Na tej drużynie można było 2x zarobić albo 2x przegrać... w zależności od tego jakie kto miał info i jak je interpretował...

Ale ja się z innego powodu wyleczyłem grania takich rzeczy "pod info". Nie gram czegoś czego nie potrafię sam wycenić 🤷‍♂️ Ekstremalny przykład gościa, który pomimo posiadania info i grania najwyższych kursów na rynku nie potrafił wycenić prawidłowo kursów? :) boreas04 z BA ;) (bettingadvice, jego statystyki i analizy chyba wciąż są tam dostępne yield -21% pomimo grania najwyższych kursów pod info ;)). aaa, gość był promowany przez BA jako jeden z najlepszych typerów i był nawet tam moderatorem przez jakiś czas...

edit: takie pytanie do ludzi znających się na koszykówce. Co to jest szybkie tempo gry w koszykówce europejskiej? :) Niewymierne określenie w wymiernej dyscyplinie sportu ;) To co to jest szybkie tempo gry? :) Wie ktoś? :)

Ostatnia edycja:
snaxi 165,4K

snaxi

Znawca - Koszykówka
Dyscyplina:Koszykówka kobiety ME
Godzina: 19:00
Spotkanie: Niemcy K - Belgia K
Typ: Belgia K - 10.5 44-69
Kurs: 1.65
Bukmacher:Fortuna

Zacznę od tego że od początku pewniakiem do zajęcia pierwszego miesjca w tej grupie jest Belgia, jest to jedna z najlepszych kobiecych drużyn w Europie, i nie wyobrażam sobie żeby dziś miały jakieś problemy w meczu z Niemkami, które mają tyle samo pkt. w tabeli co Belgijki ale gorszą różnicę punktową, celem Niemek jest zajęcie drugiego miejsca a o nie zagrają z Bośnia już 12.02. Belgijki w meczu domowym przeciwko Niemkom dosłownie przejechały się po przeciwniczkach 84-55, i nie wydaje mi się żeby atut własnej hali był w stanie zniwelować aż taką różnicę w poziomie między obiema drużynami, jakość jest zdecydowanie po stronie Belgijek które grają w bardzo dobrych europejskich drużynach, z drugiej strony liga niemiecka kobiet jest słabiutka co musi świadczyć o poziomie zawodniczek.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +997
M 83,1K

mazinho87

Użytkownik
Dyscyplina:Koszykówka Basket Liga Kobiet 15.02
Godzina: 19:00 (w sts jest podana błędna godzina - 17 i do tego czasu trzeba to wysłać)
Spotkanie: Basket 25 Bydgoszcz - Katarzynki Toruń
Typ: - 29.5 Toruń
Kurs: 2.00
Bukmacher:STS

Zdecydowanie najlepszy typ kobiecego basketu w ostatnim czasie. Mający olbrzymie długi - Basket 25 zwolnił 3 miesiące temu wszystkie zagraniczne zawodniczki + z klubu odeszły dwie w miarę ograne Polski - Pyka i Zasada. W drużynie została tylko jedna klasowa zawodniczka - Karina Michałek (nomen omen jedna z dwóch zawodniczek w kadrze powyżej 23 roku życia). Na barkach Kariny Michałek była cała gra ofensywna bardzo młodej i niedoświadczonej drużyny. Wystarczy spojrzeć na 3 ostatnie mecze:

Sosnowiec - Bydgoszcz 97:70 - 29 punktów Michałek (37 minut na parkiecie)
Gorzów - Bydgoszcz 85:55 - 17 punktów Michałek (34 minuty)
Pruszków - Bydgoszcz 86:75 - 29 punktów Michałek (39 minut na parkiecie)

Bydgoszcz bez Michałek, gdy miała kontuzję:
Gdynia - Bydgoszcz 107:32
Bydgoszcz - Lublin 44:96
Wrocław - Bydgoszcz 97:44

JAk widać wpływ jedynej klasowej zawodniczki w kadrze - Michałek na gre ofensywną Basketu25 jest ogromny. Buki nie wiedzą, że Michałek dziś nie wystąpi, dlatego linie wystawione są zdecydowanie za niskie. Powinny być o 12-14 punktów więcej. Tym bardziej, że bez Michałek Bydgoszcz ma problem ze skutecznością i zdobyciem 50 punktów.
Toruń jest kadrowo dwie klasy lepszy i ma dobre zagraniczne zawodniczki. Jedyną zawodniczką jest Stankiewicz, która nie zagra. Ale ona w ostatnich 3 meczach miałą niewielki wpływ na gre/punkty swojej drużyny.
Handicap ujemny na Torun w takiej sytuacji jest bardzo dobrą opcją. Dodatkowo jak ktoś się bawi w undery/overy to powinien być tu under (ze względu brak Michałek, chyba, że Torun się rozrzuca i rzuci ponad 100). JEdnak bezpieczniej chyba pójsc w jakikolwiek handicap na Toruń (do -40 punktów)

Powodzenia!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +220
P 102,3K

przestrzalninja

Użytkownik
uberlucky ma 32,5 i alternatywne linie jakby co
Post automatycznie złączony:

-11 mają po 1,46 bo linie przed chwilą na handicapy wywalili

edit: a nie to pierwsza kwarta jest lol handicap mieli na mecz -32,5 a na 1 kwarte -11 po 1,46 heh

H 115,9K

hagi84

Użytkownik
w pinie spokojnie do gry, raz graja w jedna, raz w druga strone
Potwierdzone info, ze Michałek nie gra?

P 102,3K

przestrzalninja

Użytkownik
Marathonbet miał o 11 -22 wczoraj, więc chyba taka była prawidłowa linia z Michalak na otwarcie :unsure:

edit: pinnacle też -22 na otwarcie

Ostatnia edycja:
P 102,3K

przestrzalninja

Użytkownik
To, że przegrały to przegrały... one mogły wcześniej mecz zamknąć, bo 2 wolnych Sobiech nie trafiła w końcówce. Mecz wyrównany, może dziewczyny z Bydgoszczy będą miały częściej przestrzelone handicapy, bo po statystykach to mecz 50/50 🤷‍♂️ Kto wie, już 3 miesące grają tym składem i może zdobywają doświadczenie z meczu na mecz :unsure:

Dobra sam sobie odpowiedziałem...

https://www.betexplorer.com/basketball/team/basket-25-bydgoszcz/AFhPpGG0/

Wszystkie handicapy na nie były przestrzelone ;) oprócz meczu z Sosnowcem gdzie Handicap był prawidłowy tak to linie o kilkanaście lub kilkadziesiąt punktów za wysokie lol Z Gorzowem -30 a handicap -55, z Pruszkowem -11 a handicap -23,5... Z Polkowicami -24 handicap -60 :oops: buki przestrzelają handicapy na Bydgoszcz w drugą stronę...

edit: w tym roku na 5 meczów 4 handicapy na Bydgoszcz przestrzelone... Może to taki etap sezonu, gdzie inne drużyny nie będą się zabijać w meczach z nimi, bo po co skoro zostało kilka kolejek?

P 102,3K

przestrzalninja

Użytkownik
cytując klasyka xd "derby rządzą się swoimi prawami" xd po pierwszej kwarcie już śmierdziało kiedy Bydgoszcz oddał18 rzutów a Toruń tylko skutecznością (>60%) się ratował. A potem tylko równał w dół a Bydgoszcz w górę. Tylko nie widać w statystykach różnicy w umiejętnościach 🤷‍♂️ Nie wiem czy Toruń nie bronił czy co🤷‍♂️ 5 przechwytów Torunia i 9 Bydgoszczy... Specjalnie to przegrały?

Jak na takie handicapy to tutaj powinna być widoczna różnica w liczbie rzutów patrząc na umiejętności 🤷‍♂️ przynajmniej tak jest w "small countries european championship" gdzie od razu widać kto jest kim.

edit: patrząc na inne mecze to tutaj handicap powinien być -10,5 na Toruń i wtedy ich przegrana już tak nie dziwi

edit2: czy tylko ja jestem zły na siebie, że nie zauważyłem jak buki przestrzelają Bydgoszcz? Nie tylko w tym meczu, ale w tym roku.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +101
G 0

gubernator_nh

Gość
Nieprecyzyjna analiza, nie były wzięte pod uwagę przestrzelone handicapy. Ja nie grałem tego, na czacie pisalem, że cos za duzy ren handi. I nikt na to nie wpadł, aby to rozkmnić.

Y 45,2K

yaz

Użytkownik
Townsville Fire - Bendigo Spirit under 165.5 1.62 sts
88-62FT

Benki caly czas walczą o PO wiec jest co bronic.Fire ostatnio pokonaly Boomers po 2x ot, ale w reg czasie mielismy ledwo 152 punkty.Jak dla mnie linia dosc sporawa tym bardziej ze Fire nadal bedzie walczyc o utrzymanie lidera rozgrywek.Benki maja na nie jakis sposob w ostatnim czasie, dzieki wlasnie twardemu D.W ich ostatnich spotkaniach górą byly Spirit,malo tego trudno bylo upatrzec w tamtych meczach lini powyzej 150 oczek.Kupię z gumką
Mecz o 10.30

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +473
snaxi 165,4K

snaxi

Znawca - Koszykówka
Marburg K - Osnabruck K
Osnabruck -6.5
Kurs: 1.75

Dla BC Pharmaserv Marburg (bilans 2:14, 10. miejsce) zbliża się ostatni mecz u siebie w tym fatalnym sezonie. Spadek i play-offy nie są już możliwe dla Hesji. Z drugiej strony przeciwnik wciąż ma ambicje i opcje Panthers Osnabrück (9:7, 5. miejsce). Ponieważ żadna inna drużyna nie spadła na początku roku z powodu wycofania się niewypłacalnego Rheinland Lions, jedyna pierwszoligowa drużyna Hesji pozostanie w takim stanie w nadchodzącym sezonie. Aby uniknąć ostatniego miejsca trzeba złapać MBC z Halle (3:13, 9. miejsce), ale będzie o to bardzo ciężko. Pantery z Onsbaruck mają olbrzymią motywację w tym meczu, aktualnie zajmują 5 miejsce w tabeli, ale chcą zaatakować 4 ponieważ daje im to przewagę gospodarzy w pierwszej rundzie playoff. Ponadto nie mogą wygrać mniej w swoich dwóch pozostałych meczach niż Herner TC, który jest obecnie czwarty ale nadal ma trzy mecze do rozegrania, jeśli więc Pantery odpuszczą sobie spotkanie i nie udałoby im się wygrać w pozostałych 2 meczach istnieje ryzyko spadku na 7 miejsce i granie w ćwierćfinale z Keltern lub Hanowerem. Sytuacja kadrowa w Osnabruck wygląda bardzo dobrze, do gry wróciła Jenny Strozyk która zagrała już w ostatnim meczu przeciwko Halle zdobywając 6pkt w 16min. W statystykach Panter wyróżniają się: Paisley Harding (średnia 13,7 punktu i 3,1 zbiórki), Frieda Bühner (12,4 / 6,7), Noortje Driessen (9,6 / 3,9) oraz Marie Reichert (9,3 / 7,9). Marburg ma problemy kadrowe, występ Marie Bertholdt, Esther Fokke i India Pagán nie są pewne i decyzje mają zapaść przed meczem.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom