Rabona jest klonem 1xBet (tak jak 22bet). Spróbuj może w tamtych nowe konta pozakładać, chociaż tam też mieliby cię na widelcu...Niestety po wypłaceniu jakiś 20k zł dostałem limity. Jakiego buka polecacie o podobnej ofercie? Głównie gram tenis na żywo.
Robona nie jest klonem 1xbet. Inny soft, licencja itd.Rabona jest klonem 1xBet (tak jak 22bet). Spróbuj może w tamtych nowe konta pozakładać, chociaż tam też mieliby cię na widelcu...
A jakie to zakłady? 1 2? Czy wymyślne? Dla mnie zawsze alternatywą był broker, ale ja preferuję proste zakłady 1X2, ML...
Na pewnoNapewno nie jest? W pewnym meczu takie same kursy pokazuje OddsPortal i apka co do minuty razem z 1xBetem.
Co ciekawe OP dla Totolotka pokazywał kursy powyżej 1.70 cały czas, podczas gdy na stronie Toto miał tak jak wszyscy 1.45, ktoś wie dlaczego tak?
Pomyliłeś bukmacherów oddsportal nie ma rabony. Oddsportal śpi z kursami... nie zawsze aktualizuje i ma często błędy. Często pokazuje za wysokie kursy np. z unibetu i ich nie aktualizuje, bo po prostu bierze kursy z innego zdarzenia... dlatego screeny z oddsportalu są warte jako dowód, że ktoś zagrałNapewno nie jest? W pewnym meczu takie same kursy pokazuje OddsPortal i apka co do minuty razem z 1xBetem.
Co ciekawe OP dla Totolotka pokazywał kursy powyżej 1.70 cały czas, podczas gdy na stronie Toto miał tak jak wszyscy 1.45, ktoś wie dlaczego tak?
99zł, ale ja zlimitowany jestemJakie macie limity na Pudziana w 22bet?
1x2 ale wszystko na żywo, u którego brokera można pograć tenis live?Rabona jest klonem 1xBet (tak jak 22bet). Spróbuj może w tamtych nowe konta pozakładać, chociaż tam też mieliby cię na widelcu...
A jakie to zakłady? 1 2? Czy wymyślne? Dla mnie zawsze alternatywą był broker, ale ja preferuję proste zakłady 1X2, ML...
a daly ci ruskie to wyplacic ? bo ugrac to ugrac a wyplacic to inna para kaloszyNiestety po wypłaceniu jakiś 20k zł dostałem limity. Jakiego buka polecacie o podobnej ofercie? Głównie gram tenis na żywo.
Nie jest to klon xbet też szukam dzis na czacie napisali mi, że nie maja z xbet nic wspólnego.Witam, czy ktoś kiedyś grał lub gra lub słyszał cos o bukmachere 22bet.com ? Jest to klon 1xbet
Będę wdzięczny za każde info
w swietego mikolaja tez wierzysz?Nie jest to klon xbet też szukam dzis na czacie napisali mi, że nie maja z xbet nic wspólnego.
Z czym masz problem napisałem jaką dostałem odpowiedź a co wiem i w co wierze na rynku bukmacherki to nie masz pojęcia. Przeczytaj raz jeszcze bo edytowalem później.w swietego mikolaja tez wierzysz?
ofc ze klon, tak jak i 888starz - limity przechodza po kilku godzinach.
jak nie grasz 9 lig bialorusi to najlepszy buk na rynku.