Wszystko jest okMozecie sie normalnie zalogoeac?
Tak jest.Mozecie sie normalnie zalogoeac?
Zrob sobie wirtualna kartę na skrill i jeśli masz revolut to tam nia zasil konto. Bedziesz mial kase ze skrilla w sekundeMam pytanie . Ponieważ nie opłaciłem do grudnia opłaty za kartę Skrill i została ona zablokowana teraz muszę wyrobić nową by korzystać . A zależy mi na szybkiej wypłacie kasy z skrill. Raczej do piątku mi nowa karta nie dojdzie a więc mam pytanie czy mogę całkiem śmiało wypłacić pieniądze na konto bankowe chodzi o kwotę typu 2tys. Kasa na skrill pochodzi od buka ruskiego. Czy mogą być problemy czy lepiej czekać na tą kartę i dopiero potem w bankomacie ?
Na eco chyba też wplacisz. Taka karta wirtualna to ja nawet na forbet wplacalemZnaczy się kase na skrillu mam z zagranicznego buka którą chce wypłacić . Wiem że sam Skrill to portfel. Tylko czy odgórnie już banki nie blokują przelewów z skrill?
Nie mam właśnie revoluta trochę jestem w kropce bo tą kasę potrzebuje do piątku nawet gdybym chciał wyrobić nową kartę Skrill zapewne nie dojdzie w tydzień. Tylko pytam czy mogę bez problemu wypłacić te pieniądze z skrill na swoje konto w banku
Post automatycznie złączony:
A z tą wirtualną kartą to działa jedynie na revoluta? bo ecopayz posiadam czy też to tam zadziała czy tylko revolut?
Pewnie. Nie widze problemudziękuję za odpowiedź. Zaraz spróbuję a jeśli chodzi o przelew z skrill na konto to myślisz że śmiało można?
Witaj Krzysztof, |
|
Popełniliśmy błąd. Oto, co się stało: Nasze zasady i warunki korzystania ze Skrill nie wyjaśniały wystarczająco jasno, w jaki sposób ustalamy kurs wymiany walut, dlatego Twoje koszty były wyższe niż powinny. W zasadach i warunkach podawano kurs Reutersa jako kurs, który stosowaliśmy do przewalutowania, a zamiast tego stosowaliśmy referencyjny kurs wymiany ustalany przez nas. Zaktualizowaliśmy nasze zasady i warunki, aby potwierdzić, jak ustalane są nasze kursy wymiany. Chcemy to naprawić. Zwracamy Ci pieniądze. Aby naprawić sytuację, uzgodniliśmy, że 0,5% wszystkich transakcji wymiany walut zostanie Ci zwrócone. Dodaliśmy również 8% rocznie odsetek prostych od kwoty transakcji przewalutowania zwracanej od daty każdej transakcji. Dzięki temu znajdziesz się w takiej sytuacji, w której byś był(a), gdyby nasze kursy wymiany zostały ustalone w sposób opisany wcześniej w naszych zasadach i warunkach. PLN 90.68 plus stosowne odsetki zostaną przelane na Twoje konto. Zwrot pieniędzy znajdzie się na Twoim koncie Skrill w ciągu 10 dni. W międzyczasie możesz korzystać ze Skrill jak zwykle. A kiedy już otrzymasz swój zwrot, możesz go użyć do przeprowadzenia transakcji z akceptantami, wysłania do innych klientów lub zapłacenia kartą przedpłaconą (jeśli dotyczy). Przez okres 90 dni od daty zaksięgowania kwoty na koncie możesz również wypłacić zwróconą kwotę przy następnej wypłacie bez żadnych opłat za wypłatę. Wszystkie inne nasze zasady i warunki będą nadal obowiązywały w odniesieniu do salda na Twoim koncie i wszelkich dokonywanych przez Ciebie transakcji. Jeśli masz jakieś pytania, zapoznaj się z naszą Strona FAQ lub skontaktuj się z nami. Z wyrazami szacunku, Zespół Skrill |
No tego nie napisali po prostu nie ma jak zmienić waluty a wiem że kiedyś były w PLN dlatego pytamChyba napisali jasno, nie da sie
Skrill na swojej stronie ma takie infoNo tego nie napisali po prostu nie ma jak zmienić waluty a wiem że kiedyś były w PLN dlatego pytam