piotrex007
Użytkownik
My tu piszemy o wypłacie, nie o wpłacie.
a czym to się różni od muchbetter?a próbowaliscie przez astropay ? generalnie spoko przez Blika można itd
Też gadałem z angielskim supportem. Poprostu poszła blokada ze względu na restrykcje w naszym kraju i nie wypłacisz na kartę. Więc Revolut teraz jak każdy polski bank...U mnie również odrzucał Revolut przelewy na wirtualną kartę MasterCard. Pisałem na chacie Revoluta o tym problemie, że nagle podejrzane źródło i odrzucony przelew, a przecież z tego źródła otrzymywałem przelewu w ostatnich miesiącach i wszystko było ok, to pani zaproponowała założenie wirtualnej karty Visa i spróbowanie. Spróbowałem więc, ale po depozycie się okazało, że i tak nie mogę na nią wypłacić, bo po wpłacie Visa na Unibet trzeba wypłacić na konto bankowe więc już nie miałem wyjścia i tak zrobiłem, to przy wypłacie 1130zł przyszło 1088zł, więc na tych przewalutowaniach trochę straty jest
Ja dziś spróbowałem na konto bankowe Revolut - po 3h kasa na koncieśmieszna sytuacja, wypłaty revolut nie działają, w inny sposób nie mogę przelać kasy bo mi ciągle anulują i żądają wypłacenia tą samą metodą co była wpłata, chyba czas sobie odpuścić grę tutaj, coś czuję że będą schody z odzyskaniem kasy
nie wiem do końca bo nie korzystałem, myślę ze podobnie, ale 50 zł dawali jak się wpłąciło min 50 zł na Unibeta czym to się różni od muchbetter?
Jeśli ktoś nie boi się przelewów z niemieckiego rachunku na koncie, to wypłata na konto walutowe w euro jest najkorzystniejszą opcją wypłacenia pieniędzy. Przychodzi cała deklarowana przez unibet kwota i ponosimy jedynie koszty wymiany waluty w bankowym kantorze. I tak, da się wypłacić przelewem obojętnie czego używa się do wpłaty.Czy jeśli wpłacę Muchbetter to wypłatę mogę zlecić na konto walutowe w banku?
Wątpię. Ja mam cały czas problem bo mi anulują wypłaty i sami się gubią jak mam wypłacić.Czy jeśli wpłacę Muchbetter to wypłatę mogę zlecić na konto walutowe w banku?
Odpuść bezpośrednio na kartę tak jak przy wpłatach bo revo już blokuje takie wpływy i kasa wraca na unibet, tak jak kolega wyżej napisał jak chcesz wypłatę revo to tylko przelewem bankowym "tradycyjnym" .Witajcie,
Czy ktoś wypłacał ostatnio z unibeta na revolut? Na kartę odrzuca, jak to ominąć, tudzież gdzie wysłać środki żeby transakcja przeszła ? Może ktoś, coś doradzić ?