Q
723
qrchuck1983
Użytkownik
Hej o co chodzi z tą kartą muchbetter miała być virtualna a muszę czekać na pocztę, napisz na priv jak coś.Ja od dwóch lat do wpłat/wypłat używam MuchBetter i nie płacę za przewalutowanie
Hej o co chodzi z tą kartą muchbetter miała być virtualna a muszę czekać na pocztę, napisz na priv jak coś.Ja od dwóch lat do wpłat/wypłat używam MuchBetter i nie płacę za przewalutowanie
Ostatnio wplacałem przez AstroPay bo jakiś bonus dawali i wszystko ładnie śmigało,a na trustpilot przeczytałem dużo negatywnych opinii.To skad tak pelno negatywnych opinii o astropay?
Jak to? Ja wpłacam za ich pomocą, a wypłacam na kartę Revolut i w ten sposób omijam przewalutowanie. Więc chyba lepiej tak, niż wpłacać kartą i płacić prowizję za przewalutowanieNo to juz pomijajac, ze na astropay z unibet nie mozna wyplacic.
To z astropay tez nie da sie wyplacic srodkow, jest mozliwosc tylko wykorzystac srodki u ich partnerow handlowych.
Podsumowujac, do momentu gdy nie wprowadzili obowiazkowej weryfikacji przy wplacie do unibet jako POSREDNIK, to byla to fajna opcja zeby ominac te 3% przewalutowania przy wplacie karta, a teraz ta firma krzak juz kompletnie do niczego sie nie przyda.
Napewno nie wpłacisz na nowym koncie kartą Revolut? Przecież to zwykła karta, jak bankowa Visa, czy MasterCard. Jak dasz wpłatę kartą i wpiszesz dane tej karty z Revoluta, to płatność nie przejdzie?No tak, ale wyplacac na karty revolut mozna tylko na starych kontach zalozonych przed pazdziernikiem 2022,
jak ktos tych kont ma wiecej i dostaje dosc szybko limity, to na obecnych kontach na karte revolut wyplaty sa juz niedostepne.
Tylko jak na nie wypłacić skoro Revolut odrzuca przelewy…Od kilku dni wplaty wirtualnymi w tym revolutem smigaja juz bez zadnych prowizji i przewalutowan jbc.
potwierdzam, mam ten sam problem, nie mogę zlecić wypłaty bo revolut odrzuca przelewy... świetnieTylko jak na nie wypłacić skoro Revolut odrzuca przelewy…