Niestety, nigdy nie spotkałem się z tak jawnym oszustwem ze strony bukmachera, jak spotkało mnie to ze strony
Go+Bet.
Od początku: 22 września o 17:25 zawarłem kupon grając na KFUM Oslo U19 +
tenis Blu Baker (kupon w załączniku).
KFUM Oslo wygrało, a selekcję na Blu Bakera po kursie 6.15 anulowano, dlaczego? Nie mam pojęcia, kursy były w momencie stawiania zakładu jak najbardziej poprawne, na co dowody są na oddsportalu czy oddspedii.
Reklamacja oczywiście odrzucona, powód: błąd kursowy. Na pytanie jaki kurs był o 17:25 aktualny brak odpowiedzi.
Fakt, były w tym meczu spadki (do ok. 2.20 na "mojego"), ale w momencie stawiania zakładu inni bukmacherzy mieli podobne kursy.
Konto rzecz jasna zlimitowane, bo pograć za więcej niż 5 zł mogę jedynie na Ligę Mistrzów czy
Premier League.
Ogólnie żałuję, że tak się zachowali, był to jeden z moich ulubionych buków, niestety podejście do gracza i bezpodstawne okradanie go z wygranych sprawia, że odradzam komukolwiek założenie tam konta, nie wiadomo co, kiedy, komu anulują.
Dodam, że inny bukmacher, w którym zawarłem zakład na Blu Bakera rozliczył kupon uczciwie, a zawierany był po wyższym kursie niż w Go+.
Wrzucam też link z oddspedii, by można było porównać kursy jakie oferowały buki na tenisistę, którego stawiałem.
See Filippo Moroni v Blu Baker match highlights and statistics, pre-match
odds, lineups and new standings after the 0 - 2 outcome. Read the full review for the
ITF Fayetteville 1 game played on 22.09.2022
oddspedia.com