>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Status
Zamknięty.
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
KURT dzisiaj pokaże czerwoną @ 4.2 a co do wyniku spróbuję remis @ 3.6
Jak czerwo to i karny :)
Post automatycznie złączony:

Zawsze słyszę (czytam) tyle dobrego jeśli chodzi o kartki gdy sędziuje AMS, że dziś skusiłem się na ov 5.5 kartki po 2.34 w betfanie
W pierwszym meczu pokazał bodaj 7 żółtek więc widać, że w "formie" od początku sezonu a więc zobaczymy jak będzie dziś

Wynik:
Jak tyle żółtych w planach to i czerwo pasuje...
GL Panowie :)

Otrzymane punkty reputacji: +1928
majekx 934K

majekx

Znawca A-League
Dziś spotkanie, które powinno być hitem... zwycięzca grand final vs zwycięzca pucharu Australii. Jakoś jednak to spotkanie mi na takie nie wygląda. Macarthur zaczęło dobrze sezon - pucha + 4 pkt w 2 meczach... ok - ale przeciwnicy nie byli z najwyższej półki. WU - sezon zaczęty fatalnie - 2 mecze, 0 punktów - 5 bramek straconych i 2 zdobyte - ale przeciwnicy topowi. Może pora na przełamanie?

Jednym słowem jedna wielka niewiadoma. Ja dziś stawiam na bramki z obu stron - ov2,5+btts - @2,08

Powodzenia.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1317
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Melbourne,
Jak schodzili zawodnicy po ht to (i słusznie) gracze Bulls "rzucali się" do Amsa za to jego "sedziowanie". Risdon na "oczach" Amsa skoczył na plecy kolesiowi z Bulls, a Ams nic... Nawet żółtej nie dał. Co do meczu to mistrz jak się nie obudzi, to zaliczy 3 gonga w 3 meczu sezonu. A to już będzie katastrofa...
Edit
2 pol. I 1-1, ooo VAR, ale uznał to Ams. O dziwo moim zdaniem slusznie...
Niestety Filip schodzi z kontuzją...
Edit
Po 1-1 mecz "zgasł", o dziwo Ams nic w 2 pol. nie odwalił, trochę nawet "sprawiedliwy" ten remis...

Ostatnia edycja:
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Słowo się rzekło więc jutro biorę na tapetę mecz Wedrowcow z Roar.
Sportowo, na podst. tego co widziałem uważam , że gospodarze pod wodzą Rudana prezentują się dotychczas lepiej. Jeśli utrzymają dotychczasowy styl gry, to 3 pkt są spokojnie w ich zasięgu. Co do Roar, to zdania nie zmieniam, więc daję za drobne 1 po @ 2,15.
Czemu za drobne? WSW mimo swietnego początku jest klubem, który lubi fixy. "Honorowym" prezesem jest Pan Li. Po drugie Austin z Roar jest mega wk..., że jeszcze nie strzelił gola w A-league. Mam nadzieję, ze jeszcze trochę z tym poczeka. Po trzecie druzyna z Brisbane ma klopoty organizacyjne. Likwidują sekcje młodzików, nawet FFA zażądała wyjaśnień w tej sprawie. To może osłabić morale, ale czasem potrafi wzmocnić zespół. Oby to pierwsze.
I tyle z mojej strony... KTF!
Edit
Ft 1-1, WSW fixiarze zasmarkani no i Austin niestety się przełamał :(

Ostatnia edycja:
jozzy22 710,5K

jozzy22

Użytkownik
A ja standardowo z racji że od początku typowałem go na króla strzelców więc

Maclaren J strzeli @ 2.53.

Betfan

Jamie w gazie więc gramy dalej kursy cały czas wysokie więc trzeba korzystać bo widać że gość w tym sezonie póki co ma moc więc trzeba spro owac na tym skorzystać
Tym razem derby więc tym bardziej okazja zostać lokalnym bohaterem

Wynik:

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1319
majekx 934K

majekx

Znawca A-League
Na jutro... jak powiedziałem tydzień temu tak gram - przeciwko Jets:
Jets - Nixi - 2 - @3,55 (3:1) - może qowalsky6 qowalsky6 miał rację?... no ale ja jestem uparty - jak powiedziałem tak zrobię :)..

WSW - Roar - 1- @2,18 (1:1) - WSW po dwóch spotkaniach z kompletem punktów - minimalne wygrane, ale jednak wygrane. Roar w meczu z City nie mieli za dużo argumentów. W tym spotkaniu myślę, że też nie pokażą za wiele. Jednak miejsce spotkania, i kibice WSW mogą tutaj dużo dać gospodarzą.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +927
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Na jutro... jak powiedziałem tydzień temu tak gram - przeciwko Jets:
Jets - Nixi - 2 - @3,55 - może qowalsky6 qowalsky6 miał rację?... no ale ja jestem uparty - jak powiedziałem tak zrobię :)..
Nie twierdzę że Jets są super, tylko, że w meczu z Perth byli lepsi.
Jak widzisz ten mecz sobie odpuszczam, choć kibicuje Nixom i Talayowi. Uwazam, że on i Rudan to najlepsi trenerzy w lidze. Over w Newcastle do rozważenia jak juz. Pzdr i GL!
Edit
A i zapomniałem, że "smaczkiem" w tej potyczce jest to, że 3 dawnych Nix jest teraz Jets :) będzie się działo... Tym bardziej trudny do typowania mecz...
Edit
Ft 3-1, dawni Nix bohaterami Jets, gole były :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +998
husarz22 104,1K

husarz22

Forum VIP
Na dzisiaj gram , że:
WSW strzeli do HT @1.91
Jets - Nix over 4.5 żółtych kartek @1.93 4 kartki
AKO: 3.69 betfan

Prosta argumentacja. WSW są faworytem i powinni od początku przycisnąć Roar bo jest to ich pierwszy mecz na wyjeździe i mogą mieć kłopot wywieźć jakieś punkty z Sydney.
A w tym drugim meczu to trochę taki typ "na czuja".

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1038
snajp 896,9K

snajp

Użytkownik
Jets - Nix - Pobieram typ majexa , dokładam under karkowy oraz 10 kornerów.
Sędziuje Jonathan Barreiro (w ubiegłm sezonie 53 żółte i tylko 1 czerwona)
W pierwszm meczu między Nix a CCM pokazał 4 w tym tylko jedną dla Nix.
Można spróbować więcej kartek Jets @ 2.29

Wynik - Phoenix win (90 minut) & Punkty za kartki (suma) - Poniżej 49.5 (90 minut) & Rzuty rożne (suma) - Powyżej 9.5 (90 minut) @ 6.54

WSW - Roar - Trudno się nie zgodzić z Qowalem , WSW lubi odpie.... kaszanę ale chyba nie tym razem.

Wynik - Wanderers win (90 minut) & Suma goli - Powyżej 2.5 (90 minut) @ 3.36

GL.

Otrzymane punkty reputacji: +821
grendel 86,5K

grendel

Użytkownik
Moje typy na dzisiejsze dwa pierwsze mecze
Jets - Phoenix
⛔ Kornery Jets over 4.5 w całym meczu +btts+over 2.5 @ 2.63
WSW -Brisbane
⛔WSW wygra +kornery poniżej 7.5 w każdej połowie @ 2.9
Zaczynamy oglądamy , powodzenia .
Wszystko do bani , co jest nie tak , muszę iść pod prąd .

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +612
husarz22 104,1K

husarz22

Forum VIP
Jets - Nix - Pobieram typ majexa , dokładam under karkowy oraz 10 kornerów.
Sędziuje Jonathan Barreiro (w ubiegłm sezonie 53 żółte i tylko 1 czerwona)
W pierwszm meczu między Nix a CCM pokazał 4 w tym tylko jedną dla Nix.
Można spróbować więcej kartek Jets @ 2.29

Wynik - Phoenix win (90 minut) & Punkty za kartki (suma) - Poniżej 49.5 (90 minut) & Rzuty rożne (suma) - Powyżej 9.5 (90 minut) @ 6.54

WSW - Roar - Trudno się nie zgodzić z Qowalem , WSW lubi odpie.... kaszanę ale chyba nie tym razem.

Wynik - Wanderers win (90 minut) & Suma goli - Powyżej 2.5 (90 minut) @ 3.36

GL.
To na flashscore i sofascore jest błąd? W meczu Jest - Nix wpisali, że sędziuje Morgan a nie Barreiro

Ostatnia edycja:
majekx 934K

majekx

Znawca A-League
Live: Jets - Nixi
20' 2:0 - no cóż - ten typ w piach. Jetsi jak na razie są lepszą drużyną. Skoncentrowali, z planem, indywidualnie lepiej wyszkoleni. Nixi bez pomysłu i cami nie wiedzą co zrobić z piłką. Pojedynki indywidualne zdecydowanie na korzyść Jetsów

25' 2:0 - obraz gry - 'podajemy do najbliższego i nie biegamy' - czy to radził trener?... chociaż, Nixi już 2 razy próbowali uruchomić napad dalekim podaniem z okolic środka boiska. Obie piłki padły łupem Weiera

35' 2:0 - podziwiam komentatorów.. MacManus właśnie mówi 'whats a game'.... to chyba jest gdzie indziej, bo na boisku brakuje tylko krzaków, które się turlają przez środek boiska niczym na westernie. Chociaż mokro jest.

39' 2:1 - no tego się nie spodziewałem.. Kraev - ładny strzał z za pola karnego - w odróżnieniu od gola na 2:0 - strzał w krótki słupek po ziemi. Mecz nie za szybki, gole ładne... tutaj może jeszcze się coś zadziać

42' 2:1 - bijooo się!! ;)

43' 3:1 - podręcznikowa kontra Jets... szczupak i gol (Buhagiar)... ładne tutaj te gole

HT 3:1 - 4 gole po pierwszej połowie mogło by świadczyć o jakimś super widowisku.. gole ładne, nie powiem, ale z widowiskiem to tempo jego nie powala. Jednak to Australia i czekam cierpliwie na 2 połowę.

52' 3:1 - obraz gry nie uległ zmianie... chociaż powinno być 4:1... idealne podanie między obrońców, ale napastnik Jets marnuje okazję będąc sam na sam z bramkarzem Nixów

54' 3:1 - Zawada schodzi z boiska - zmiana

74; 3:1 - Nixi częściej przy piłce i bliżej pola karnego Jetsów.. ale gospodarze jak dotąd bezbłędni w obronie. Na ostatni kwadrans dobieram ov4,5 - @2

FT' - 3:1 - Jets byli lepszą drużyną, zarówno taktycznie, jak i indywidualnie. Zasłużone zwycięstwo. Następnym razem muszę się qowalsky6 qowalsky6 słuchać a nie jakieś swoje teorie wymyślać ;)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1319
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Moje typy na dzisiejsze dwa pierwsze mecze
Jets - Phoenix
Kornery Jets over 4.5 w całym meczu +btts+over 2.5 @ 2.63
WSW -Brisbane
WSW wygra +kornery poniżej 7.5 w każdej połowie @ 2.9
Zaczynamy oglądamy , powodzenia .
No kolego, powiedz mi już szybciutko, czy widzimy się na Ironach 14.06.2022
(Edit 2023 ofc somwhere in time :)) w Krakowie? Wczoraj dla mnie i żony bilety już przyszły :)
Post automatycznie złączony:

Live: Jets - Nixi
20' 2:0 - no cóż - ten typ w piach. Jetsi jak na razie są lepszą drużyną. Skoncentrowali, z planem, indywidualnie lepiej wyszkoleni. Nixi bez pomysłu i cami nie wiedzą co zrobić z piłką. Pojedynki indywidualne zdecydowanie na korzyść Jetsów
Dawni Nix to teraz Jets można powiedzieć :) dla mnie niech sobie goli nie żałują... Mecz jeszcze trwa...
Edit
O i już 2-1, strzelajcie, strzelajcie...
I pyk 3-1, mi pasuje...
Edit1
Patrzaj pan, 1 gol i asysty to zawodnicy Nix z tamtego sezonu :)
Edit
Robię live dubla, over 4,5 w Newcastle i over 2,5 w Sydney, @ 4,40 za drobne. Okazje są, w jednym i drugim meczu. GL!
Edit
Nic się nie zmieniło już w obydwu meczach. WSW zawiodło, Austin niestety się przełamał, Pan Li zadowolony. W Newcastle Nix wypunktowane przez swoich starych graczy, ale chociaż sobie postrzelali. Zawada za dużo nie pokazał i szanse mu spadają na regularną grę. Nix problemy ze skutecznością ma ogromne, a Jets pokazuje, ze umie grać w piłkę :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +635
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom