donald-young
Użytkownik
Napisałem jeszcze maila do TMT Investments, czyli grupy, która jest właścicielem całego bubla. Zobaczymy jak to się skończy.
Przed ostatnimi wyborami parlamentarnymi zgłaszałem ustawę tzn. zgłaszałem nieprawidłowości w ustawie hazardowej do jednego z kandydatów na posła (przed wyborami łatwiej o kontakt z takimi osobami) i dowiedziałem się tylko, że wszędzie się znajdą się lobbyści był to poseł konfederacji babka z SLD napisała mi, że zajmie się sprawą ale to publicznie napisałem na jej profilu jak była kandydatką i w sumie miała to w zadniej części ale tak czy siak zachęcam do nagłaśniania tych spraw i najlepiej do kandydatów ze swoich okręgów wyborczych to zgłaszajcie może będzie interwencja poselska a jak Wam nie odpowiedzą przez kilka miesięcy to zawsze może to być na nich jakiś hak przed wyborami i możecie pokazać wyborcom jak Was olaliCzyli ta cała ustawa hazardowa rozdała sobie licencje kto posmarował nieżle ministerstwu finansów za tą pseudo licencje a nie w imię jakiejs k.. zasady że gra u polskich bedzie bezpieczna legalna itd.. Właśnie po takich komentarzach odrzuca mnie znowu od tych dziadów polskich , niech zmienia ten podatek na ggr i w dupie mam czy będę wpłacał bukowi z Anglii czy jakiemuś polskiemu wynalazkowi który niby sponsoruje polskość...
ostateczność to ministerstwo Finansów i właściwy minister.Też mam problem z nimi,błędnie rozliczyli kupon.Kupon poprawili,ale salda na koncie nie.Dramat jakiś.Jak ktoś orientuje sie gdzie tego pseudobuka,jest jakiś organ kontrolujący buka czy tylko sąd zostaje
Oczywiście, że tak jest - zrobili to dla siebie, dla własnych korzyści - tylko i wyłącznie. Nie dla bezpieczeństwa ludzi, którzy korzystają z tego typu rozrywki. Pamiętam te kampanie - "w trosce o Polaków, o bezpieczeństwo ich środków" brzmi teraz śmiesznie. Od początku 2017 roku pojawiło się pełno podmiotów, nie z każdym jest problem - ale nie może być tak, że jakiś bestbet24 robi takie numery.Czyli ta cała ustawa hazardowa rozdała sobie licencje kto posmarował nieżle ministerstwu finansów za tą pseudo licencje a nie w imię jakiejs k.. zasady że gra u polskich bedzie bezpieczna legalna itd.. Właśnie po takich komentarzach odrzuca mnie znowu od tych dziadów polskich , niech zmienia ten podatek na ggr i w dupie mam czy będę wpłacał bukowi z Anglii czy jakiemuś polskiemu wynalazkowi który niby sponsoruje polskość...
Wiem, ale on pytał o organ kontrolujący a duża liczba skarg do ministerstwa finansów może coś zmienić, nie musi, ale może... nie znam się na prawie, ale może warto zgłaszać skargi do ministerstwa i zrobić to co napisałeś czyli wysyłać wezwanie do zapłaty.Oczywiście, że tak jest - zrobili to dla siebie, dla własnych korzyści - tylko i wyłącznie. Nie dla bezpieczeństwa ludzi, którzy korzystają z tego typu rozrywki. Pamiętam te kampanie - "w trosce o Polaków, o bezpieczeństwo ich środków" brzmi teraz śmiesznie. Od początku 2017 roku pojawiło się pełno podmiotów, nie z każdym jest problem - ale nie może być tak, że jakiś bestbet24 robi takie numery.
P przestrzalninja, MF i właściwy minister nie zwróci Ci pieniędzy. Wiesz ile będziesz czekał na jego odpowiedź? Normalnie najłatwiej wezwać ich do zapłaty, powołać się na art. 187 § 1 k.p.c. i pozwać.
Obawiam się, że takie skargi to oni mają w pompce. Najważniejsze, żeby odzyskać pieniądze.Wiem, ale on pytał o organ kontrolujący a duża liczba skarg do ministerstwa finansów może coś zmienić, nie musi, ale może... nie znam się na prawie, ale może warto zgłaszać skargi do ministerstwa i zrobić to co napisałeś czyli wysyłać wezwanie do zapłaty.
Mam to samo wszystkim puścili to samo z automatu. |
Może czekają aż trochę kasy im wpadnie i za dwa trzy dni wyślą, ja jednak czekać nie będę wyśle pismo z przedsadowym wezwaniem do zapłaty. Bo szkoda mi tej legalnie wygranej kasy.Czyli grają na zwłokę, zobaczymy co będzie dalej.
To jest nadzieja ze i nam wypłaca, a jakie kwoty wypłacałem jeśli można wiedzieć?Mi dzisiaj wypłacili jedną wypłatę z niedzieli, druga puszczoną 3 h później nadal wisi...
Wypłacałem u nich wiele razy i pierwszy raz zdarzyło się, że czekam dłużej niż kilka godzin...
Dzień dobry,
Informacja została przekazana do Działu Promocji.
Jeżeli wszystko jest zgodnie z regulaminem Bonus zostanie dodany.
Pozdrawiam serdecznie, Best Regards, Mit freundlichen Grüßen,
Dział Obsługi Klienta
U mnie to samo, bez zmian.Niestety, ale ten wczorajszy mail to chyba ściema, bo u mnie nadal wypłaty nie zostały przetworzone. Wczoraj dodatkowo napisali W razie dodatkowych pytań dotyczących wypłaty środków zapraszamy do kontaktu na adres: [email protected] , a na ten e-mail nie da się nawet wysłać żadnego maila, bo wyskakuje błąd.
A e-mail rzeczywiście nie działa.U mnie to samo, bez zmian.
Jaka kwota jeżeli możesz zdradzić?Pierwszą wypłatę zaakceptowali, stanowiła ona 3/4 całości, dostałem maila od przelewów o rejestracji transakcji. Dam edit posta jak pieniądze wpłyną na konto.
Edit. Pieniądze na koncie po 4 dniach