Co chcesz zgłaszac? Zgodnie z regulaminem możesz jeszcze poczekać. Niestety Bestbet czasem akceptuje wyplaty po kilku godzinach, a czasem po kilku dniach. Teraz masz weekend wiec na pewno poczekasz min do poniedziałku. Ja już sobie ich odpuściłem. Na maila juz wspomniałem wcześniej że nie odpisuja.I dodatkowa informacja dla. Osob ktore chca tam wplacac pieniądze
Cash out
Stawka 200 kurs 1.95 solo
Dw 340
Przy kursie 1.01 daja UWAGA 150ZL
ujemny cash gdzie ba przeciwnika jest kurs 22 juz w tej chwili smiech na sali
Ciekawe ile bede czekac na wyplate
Bo supoort nie dziala na @ nie odpisuja
Od wczoraj wyplata jest w fazie oczekiwanie na akceptacje
Gdzie mozna to zglosic??
Od czasu tego wpisu już się tak nie reklamują. Można przesłać wynagrodzenie za analizę prawną, ewentualnie jakieś podziękowania na pm xDWidzę, że Was wkurzają, więc mała refleksja. Zobaczcie ich reklamy, te panienki z cycami na wierzchu, a następnie poczytajcie ustawę hazardową.
Reklamy zakładów bukmacherskich muszą mieć również odpowiednią treść. Nie mogą one sugerować możliwości uzyskania łatwej wygranej ani wiązać obstawiania zakładów ze sprawnością fizyczną, intelektualną czy
Jadą po bandzie.
Co innego Pudzian w Betfan, nawet jak dla kogoś kojarzy się z atrakcyjnością, to jest to informacja o sponsorowaniu i prawnie przejdzie (znana twarz, sportowiec). Tutaj wyświetlają randomowe laski na przypał, więc widocznie mają ciekawe interpretacje przepisów.
Oczywiście pomijam w ogóle sens i merytorykę ustawy hazardowej, która równa się 0, ale wchodząc w bagienko, pouczając klientów, przetrzymując siano i finalnie robiąc takie klopsy to na prawdę jest ich najlepsze podsumowanie. Zapewne się też nie znam, więc to tylko tak w ramach ciekawostek
Na jaką to kwotę było jeśli mogę zapytać, bo ja również czekam na wypłatę i zastanawiam się nad kolejnymi krokami.Dopiero po interwencji Kancelarii Adwokackiej wypłacili moje przetrzymywane od ponad 14 dni pieniądze. Szkoda gadać, omijać szerokim łukiem, brak kontaktu z tym krzakiem już wiele sugeruje.
przeogromne, przerażające Spółkę z licencją na legalne organizowanie zakładów bukmacherskich w Polsce - 7 500 zł. To jest wstyd i żenada, co za głupie ku*wy zepsuły ten rynek w obronie uczestników, haha. Nie mogę tego analizować, bo szlag człowieka trafia. Ponad 10 lat grałem w 365bet, unibet, betway, betsson, betsafe, 1xbet i klony - nigdy, nawet u ruska nie miałem problemu z wypłatą, a tutaj? Brak słów. Za takie akcje powinna być zawieszona licencja i surowa kara.Na jaką to kwotę było jeśli mogę zapytać, bo ja również czekam na wypłatę i zastanawiam się nad kolejnymi krokami.
Ile czekasz na wypłatę ?Na jaką to kwotę było jeśli mogę zapytać, bo ja również czekam na wypłatę i zastanawiam się nad kolejnymi krokami.
Czyli ta cała ustawa hazardowa rozdała sobie licencje kto posmarował nieżle ministerstwu finansów za tą pseudo licencje a nie w imię jakiejs k.. zasady że gra u polskich bedzie bezpieczna legalna itd.. Właśnie po takich komentarzach odrzuca mnie znowu od tych dziadów polskich , niech zmienia ten podatek na ggr i w dupie mam czy będę wpłacał bukowi z Anglii czy jakiemuś polskiemu wynalazkowi który niby sponsoruje polskość...przeogromne, przerażające Spółkę z licencją na legalne organizowanie zakładów bukmacherskich w Polsce - 7 500 zł. To jest wstyd i żenada, co za głupie ku*wy zepsuły ten rynek w obronie uczestników, haha. Nie mogę tego analizować, bo szlag człowieka trafia. Ponad 10 lat grałem w 365bet, unibet, betway, betsson, betsafe, 1xbet i klony - nigdy, nawet u ruska nie miałem problemu z wypłatą, a tutaj? Brak słów. Za takie akcje powinna być zawieszona licencja i surowa kara.