>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga Szwedzka 2022

Status
Zamknięty.
power30 18K

power30

Forum VIP
I dzieki takim jak tym juz jest pewny zwrot za ten zakład. Ludzie myślcie czasem chociaż
Uważasz, że by zwrotu nie było gdyby ktoś nie wrzucił tego na forum? Jeśli neutralny nie pomylił się z linią, to jest ewidentny błąd bukmachera i tak by zrobił zwrot, bo tu nie ma opcji by ktoś zrobił 16 pkt w 5 startach :) Wczoraj ewinner machnął się w 1. lidze na Karczewskim i jakoś zwrotu nie było. Po prostu część buków potrafi przyjąć na klatę swoje błędy, tak jak. np. fortuna czy betclic.

neutralny 586,5K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
S speedwaymaster Ty piszesz poważnie? Uważasz, że stawiając taki zakład ktoś rozliczyłby Ci to na plus?

power30 power30 wiem, że nie jest możliwe. Ten post był napisany ironicznie, nie spodziewałem się, że będę się musiał z niego tłumaczyć. 🙂

slomiany400 48,3K

slomiany400

Użytkownik
Ewinner jako sponsor żużlowy swoje błędy zawsze rozlicza na plus, czy np ostatnio zmianę wyniki meczu Leszna. Teraz linia na Lindgrena jest 11.5 ale to aż dziwne, że wystawiliby 15.5 jeszcze zrozumiałbym 14.5 ktoś musiał być wczorajszy jak to wystawiał :D

S 32,3K

snickers69

Użytkownik
Bartosz Smektała&Paweł Przedpełski obydwaj zawodnicy zdobędą co najmniej 8 punktów @1,50 betclic ✅ ✅
Daniel Bewley&Piotr Pawlicki obydwaj zawodnicy zdobędą co najmniej 10 punktów @1,95 betclic ❌ Pawlicki 9 pkt...ostatni bieg, wystarczył 1 pkt i....0 :D
Dubel kurs @2,93

Dzisiaj z ligi polskiej przenosimy się do ligi szwedzkiej. Na pierwszy plan bierzemy zawody w Vastervik gdzie drużyna miejscowa podejmuje gości z Avesty. Drużyna gospodarzy raz w tym sezonie jeździła na swoim torze gdzie zmiotła Piraterne Motale 55-35. W tamtych zawodach Bartek Smektała zgromadził 11 punktów, natomiast Paweł Przedpełski 9+2. Avesta wydaję się trochę mocniejszym rywalem od Piratów, natomiast ma w swojej drużynie samych średnich zawodników, którzy mogą raz zaskoczyć, a raz nie. Smyk przyjeżdża do Szwecji na pewno podbudowany ostatnim kompletem w meczu ligi polskiej. Jego kolegami w parze będzie dzisiaj 2x Bjerre, który pierwszy raz będzie miał okazję startu, junior Wahlqvist oraz Przedpełski. Rywalami, Buczkowski,Tungate,Gała, 2x Prz.Pawlicki 2x Lindbeack, Gusts. Każdy z tych zawodników mierzył lub mierzy się z jakimiś problemami obecnie, no może oprócz Krzysia Buczkowskiego. Myślę że popularny "Smyk" dzisiaj zakręci się w okolicach punktów z 1 meczu, ale mamy taki komfort że może zdobyć o 3 mniej i typ też siądzię. Patrzyłem statysyki i nie znalazłem ostatniego meczu w Szwecji w którym Bartek nie zdobyłby tych 8 punktów.
Paweł w tym sezonie tylko raz wyjechał na tor w Szwecji, w meczu u siebie, zaprezentował się z solidnej strony(9+2). Zaczyna zawody 2x z Ljungiem, potem jedzie z Czugunowem i Smektałą. Bardzo ważne żeby zdobył 2-3 punkty w 4 biegu, gdzie ma za rywali Lindbeacka i Hellstroem-Baengsa. Liczę tutaj na 3 punkty. Potem te 5pkt w 4 startach na tych średnich zawodnikach uważam, że przywiezie. A tak szczerze myślę że zrobi dziś jakieś 10 punktow. Paweł na pewno będzie zmotywowany i będzie chciał zaprezentować się z dobrej strony, bo ostatnio mu nie idzie w polskiej lidze i GP, dzisiaj ze słabszymi trochę zawodnikami ma na to szansę.
Na drugi plan czekamy na mecz Eskilstuna Smaderna vs Piraterna Motala. Gospodarze są piekielnie mocni, zwłaszcza u siebie w tym sezonie są doskonale dopasowani ze sprzętem. Dwa wysokie zwycięstwa w dwóch pierwszych kolejkach. Fantastycznie w Szwecji prezentuję się młody Anglik, jego wyniki to - 15+2 u siebie z Rospigarną i w rewanżu na wyjeździe 15 pkt, wszystko w 6 startach. Szczerze to jego największymi rywalami do zdobywania trójek powinni być dzisiaj....koledzy z pary. 2x jedzie z Lambertem, raz z Jensenem i raz z Zengotą. Dan lubi jednak przyjeżdżać przed Lambertem. Rywale? Jamróg, Nowak,Seifert-Salk,Milik? rywale 1 ligowi, do tego na wyjeździe nie sądzę żeby powalczyli z mega szybkim Danem. Piraterne w ryzach trzyma Piotr Pawlicki, jego ostatnie zdobycze punktowe to : 14,14(6s),15+2(6s). O powtórkę kapitalnych 3 ostatnich występów będzie trudniej z okazji rywala, jednak, łatwy 4 bieg, gdzie jedzie dwóch słabych juniorów, głównym rywalem Kacper Woryna. Kolejny bieg również nie wydaję się ciężki, Aspgren, Broberg, Jensen. 10 bieg Lindman, Zengota, Lambert. W tych 3 biegach według mnie, najmniej to zdobycie 7 oczek. Jednak pewnie pojedzie on też w jakimś biegu z rezerwy taktycznej, więc najmocniejszy 15 bieg mu odpada, bo Betclic jak wiadomo liczy 5 biegów. Najtrudniejszym biegiem wydaję się bieg 13 bo ma na przeciwko siebie ponownie Lamberta i Worynę, w parze Nowaka. Jeżeli dalej będzie tak śmigał jak to robi od początku sezonu to o jego 10 punktów jestem spokojny.

Dla mniej odważnych typ - Bewley, Pawlicki razem over 20,5 punktów po mniejszym kursie @1,45 ❌ 20pkt.....szkoda tej taśmy Bewleya, ogólnie MEGA pechowo dzisiaj

Ostatnia edycja:
K 0

Kacpero18

Użytkownik
Ja z pytaniem warto cos z tych zdarzeń obstawic ?
Vaculik poniżej 7.5
Smektała +10.5
Smektała Lepszy od Przedpełski
M.J.Jensen poniżej 8
Lambert lepszy od Pawlickiego
Lub macie coś innego wartego do postawienia ? Niżej moja propozycja co myślicie na ten temat ?

Załączniki

Ostatnia edycja:
neutralny 586,5K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Czugunow powyżej 8 pkt. @1.85
MJJ poniżej 8 pkt. @1.67
Ako: 3.09 Betfan
Gleb jakby powoli się rozkręcał, myślę że dzisiejszy mecz potraktuje jako kontynuację dobrej pracy którą ostatnio wykonuje. Linia nie jest wygórowana. Jedynym zawodnikiem z którym dziś będzie miał ciężko będzie pewnie Lindgren, bo jedzie z nim trzy razy. Zawodnicy typu Buczek, Tungate, czy Gała są spokojnie do objechania bez Gleba. W pierwszym meczu w tym sezonie w Vastervik zdobył 11 oczek przeciwko Motali.
Jensen wczoraj w Gnieźnie to jakaś tragedia, nie wiem co jest z jego sprzętem, ale ledwo dojeżdżał do mety. W Hallstavik 2 punkty w 4 startach, jedynie z Rospiggarną u siebie trzymał jakiś tam poziom, choć rywale wówczas bardzo słabo dysponowani. Dziś na niego linia niezbyt wymagająca, ale myślę że nie pokryje nawet takiej.

Lambert powyżej 10.5 pkt. @1.60
Lindgren powyżej 11.5 pkt. @2.16
Ako: 3.46 Fortuna
Lamberta tak naprawdę miałem w planach pograć nawet przy 11.5, jednak z racji że w fortunie jest niższa linia po przyzwoitym kursie to w to idę. Lambo trzyma fason, nie kombinuje, nie narzeka, po prostu jedzie. Jako jedyny stawił czoła Jankowi Kołodziejowi w Lesznie, bardzo poważnie traktuje ten sezon. Patrząc na biegi, kto dziś może mu odebrać punkty widzę jedynie Bewleya, który w Szwecji ostro lata i może Piter jeśli go złapie przed dojazdem w pierwszy łuk. Myślę, że tu nie ma czego szukać, bo Robert to już doświadczony zawodnik, od startu sezonu nie ma wahań formy, sprzętowo również gra, a taka linia z pewnością do pokrycia.
Podobna sytuacja z Fredką. To jego dom, na szwedzkich torach czuje się, jak ryba w wodzie, dobry występ w Ekstralidze, długa przerwa w startach, idealna okazja na dobry wynik. W pierwszych dwóch meczach łącznie 23 punkty w tym defekt w Kumli. Tak naprawdę w 10 biegach na torze przegrał tylko z dwoma rywalami - Piterem i Chrisem Holderem, a to nie są ułomki. Dziś jakieś punkty może mu uszczknąć Gleb i może Przemo Pawlicki, czy Tungate. Mogą, ale nie znaczy, że zabiorą.

Ostatnia edycja:
Brummie83 38,9K

Brummie83

Użytkownik
Kto lepszy Buczkowski - Tungate Buczkowski 1.75 forbet forbet ❌ ciężki tor po opadach i Buczka nie było...

W każdym z meczów ligi szwedzkiej Buczek punktował lepiej niż Tungate za wyjątkiem jednego meczu gdzie zdobyli równo po 9 punktów. Ostatni mecz w Zielonej Górze również rowni po 9 punktów lecz Tungate taśma a Buczek defekt na punktowanej pozycji. Uważam jednak, że bardziej pewnym zawodnikiem jest Krzysztof. W trzech biegach jadą razem ze sobą w parze i liczę że góra będzie Buczkowski.

Dodatkowo popieram typ kolegi wyżej:

Lambert powyżej 10,5 pkt 1.92 forbet forbet ❌ ostatni bieg i 0 pkt

Robert co by nie mówić dziś będzie jechać z pierwszoligowcami za wyjątkiem Pitera, z którym spotka się min 2 razy. Punkty może zabrać mu Dan aczkolwiek widać, że jest trochę pod formą po ostatnim meczu we Wrocławiu.

Ostatnia edycja:
cinas89 3,4K

cinas89

Football,speedway
Lambert to jest jednak pała , tak umorzył kupony przegrać z Polakiem w ostatnim biegu to trzeba mieć już naprawdę niesmowity talent

jajs 67,3K

jajs

Użytkownik
Norbert Kościuch poniżej 5.5 @ 1.75 STS ZWROT

Dzisiaj debiut w tym sezonie w Szwecji Norberta, linia niska ale nie widzę go dzisiaj aby miał zrobić te 6 punktów. Forma w Polsce mocno przeciętna, u siebie robi fajne wyniki ale poza jednym wyjazdem w Gnieźnie, na wyjazdach jest cienizna. Dzisiaj x2 w parze Krakowiak, który już kilka meczów w Szwecji pokręcił, ogólnie jednak gość z ligi wyżej więc i sprzętem dysponuje lepszym. W 11 Bellego, w 13 Holder. Może raz zrobi Krakowiaka i to na tyle z punktami na swoich. Z rywali 3 bieg Lebiediew i Miedziński, w 7 Lahti i Gapiński, 11 Miedziński i Nilsson, 13 Lahti i Nilsson. Zestaw więc przewyższający raczej możliwości tutaj Kościucha, do tego każdy może oprócz Miedzińskiego już wjeżdżony w sezon w Szwecji. Indianerna dzisiaj bez Fricke, który jedzie mecz w Anglii i składowo nie wygladają za dobrze, jest duże prawdopodobieństwo, że pojadą w meczu RT a Norbert jest pierwszym do zmiany. Faworytem do jazdy w biegu nominowanym raczej też nie jest i powinno go tam zabraknąć, szału tu się nie spodziewam.

Ostatnia edycja:
jajs 67,3K

jajs

Użytkownik
Sheffield-Belle Vue (+10.5) 2 @ 1.65 54-36. Kurtz i Zagar przyjechali na wycieczkę. Nagle Musielak przypomina sobie, że umie jeździć jak i Cook, który jedzie najlepszy mecz w sezonie.
Kościuch-Krakowiak 2 @ 1.60 ZWROT, szkoda bo Krakowiak miał 3,3,3,u
Totalbet dubel @ 2.64

Belle Vue opisane w dziale Premiership.

Kościuch w zasadzie też opisany. Typ uzasadniam głównie tym, że Krakowiak ma prostszy 5 bieg gdzie minimum 1pkt na Grahnie ma, może skrobnąć tam 2 punkty. Między sobą spotkają się dwa razy, nawet 1-1 nie będzie źle patrząc, że właśnie w biegu 5 Norbert może zrobić różnice. Bieg 7 Krakowiak ma pole A i razem jadą z Lahtim i Gapińskim, jest szansa tutaj dodać więcej niż Kościuch z pola A w biegu 11 z Bellego vs Miedziński i Nilsson.

Ostatnia edycja:
M 83,1K

mazinho87

Użytkownik
Gdzie znajde składy i rozpiskę biegów na dzisiejszy mecz ligi szwedzkiej? Kiedys na fejsie było cos takiego, że był wzór programów różnych zawodów nawet DMPJ, u24 czy ligi szwedzkiej..

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom