próbuje zagrac na tym zjeb..... buku dubelka z zuzla za 100 zł i pokazuje LIMIT PRZEKROCZONY -to zmieniam na 50 zł i t samo
na 20 zł i to samo ,10 i znowu limit przekroczony za 5 zł i dalej to samo ......
czy macie podobnie ?
próbuje zagrac na tym zjeb..... buku dubelka z zuzla za 100 zł i pokazuje LIMIT PRZEKROCZONY -to zmieniam na 50 zł i t samo
na 20 zł i to samo ,10 i znowu limit przekroczony za 5 zł i dalej to samo ......
czy macie podobnie ?
Też miałem tego typu problem. Napisałem do nich na czacie, że sobie jaja z klientów robią i teraz nawet za kilka stów wejdzie na pre (żużel). Jednak na live nadal ten problem niestety jest.
Czy kogos jeszcze automatycznie wylogowuje ze strony po mniej niz 10 minutach? Pytalem na czacie to powiedzieli ,ze to moze byc blad techniczny i zglosza do odpowiedniego dzialu.
Czy kogos jeszcze automatycznie wylogowuje ze strony po mniej niz 10 minutach? Pytalem na czacie to powiedzieli ,ze to moze byc blad techniczny i zglosza do odpowiedniego dzialu.
Nie ma bata, nikt mi nie wmowi ze jest ktokolwiek kto zarabia w dłuzszej perspektywie na grxe w polskich bukach ( mowie tutaj o kilku latach). Przeciez to sie nigdy nie zepnie matematycxnie, 12% plus marża to policzcie sobie jaką musisz miec skutecznosc.
Nie ma bata, nikt mi nie wmowi ze jest ktokolwiek kto zarabia w dłuzszej perspektywie na grxe w polskich bukach ( mowie tutaj o kilku latach). Przeciez to sie nigdy nie zepnie matematycxnie, 12% plus marża to policzcie sobie jaką musisz miec skutecznosc.
Dlatego ciągle nie rozumiem czemu tak szerokie grono ludzi gra z podatkiem. Skoro swobodnie idzie grać bez podatku. Jeszcze jak widzę te skany
Kuponów z stawkami rzędu 1000+ z efortun i innych Polskich złodzieji to śmiać mi się chce
GO+AKO
Wyższa wygrana w zasięgu Twojej ręki! Ty decydujesz ile więcej możesz wygrać - 7%, 14%, 25%, 50% czy nawet 100% więcej. Zyskujesz już grając dubla, a im dłuższego tasiemca przygotujesz tym lepiej dla Ciebie!
Szczegóły promocji: Każde zdarzenie na kuponie musi mieć kurs przynajmniej 1.20. Jeśli któreś z nich nie spełni wymogu kursowego nie anuluje to bonusu, ale też zdarzenie to nie będzie brane pod uwagę. W zależności od ilości zdarzeń spełniających wymóg kursu na kuponie możesz uzyskać dodatkowe środki do Twojej wygranej z kuponu AKO. Ile więcej zyskasz mając określoną liczbę zdarzeń pokazuje poniższa tabela:
Liczba zdarzeń na kupnie
Procentowa wysokość bonusu do potencjalnej wygranej
to sobie sprawdz jaka maja marze i kursy... im wiecej zakladow dodasz tym wieksza roznica robi sie na korzysc fortuny... i nie wiem czy da sie to odbic ta "atrakcyjna promocja"...
edit: jest i druga promocja
GRA BEZ PODATKU
Wiemy jak lubicie grę bez podatku w GO+bet i ona nigdzie się nie wybiera! Cały czas możecie zwiększać swoje wygrane.
Gra bez podatku dostępna jest w ramach całej oferty dostępnej na stronie (z wyłączniem gier karcianych i sportów wirtualnych).
Aby grać bez podatku należy stworzyć kupon AKO z minimum 3 zdarzeniami, gdzie każde z nich będzie mieć kurs co najmniej 1.20.
Zasady proste i jasne - korzystajcie dowoli.
Szczegółowe zasady określone są w ramach promocji GO+AKO.
edit: ta druga promocja to wynik pierwszej promocji, ktora podbija ako z 3 zdarzen o 14% edit2:
Drogi Graczu,
Zgodnie z prośbą konto w naszym systemie zostaje zamknięte z dniem 23.05.2022 r.
Od tego dnia nie będzie możliwości logowania się na konto,
Informujemy również, iż Pana dane nie mogą zostać usunięte z naszej bazy danych zgodnie z przepisami Ustawy z dnia 19 listopada 2009 r. o grach hazardowych [Dz. U. 2009 nr 201 poz. 1540]:
Art. 15d.
3. Podmiot urządzający gry hazardowe przez sieć Internet jest obowiązany prowadzić, w czasie rzeczywistym, w urządzeniu archiwizującym usytuowanym na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej lub państwa członkowskiego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego Europejskie Stowarzyszenia Wolnego Handlu (EFTA) – strony umowy o Europejskich Obszarze Gospodarczym, archiwizację wszelkich danych związanych z urządzaną grą hazardową, w tym wymienianych między tym podmiotem a uczestnikiem gier hazardowych, pozwalających na ustalenie przebiegu i wyniku gier hazardowych oraz przeprowadzanych transakcji wynikających z tych gier oraz danych niezbędnych do identyfikacji uczestnika gier hazardowych.
7. Dane, o których mowa w ust. 3, są przechowywane przez okres 5 lat, licząc od końca roku kalendarzowego, w którym dokonano ich archiwizacji. Po upływie tego okresu podmiot urządzający gry hazardowe przez sieć Internet usuwa dane.