Któregoś dnia dostałem 500 a grałem tam 2 czy 3 dni zaraz po tym jak ruszyli.Musza mieć bardzo mały ruch na stronie skoro dostałem bonus vip na maila dla stałych graczy , a ok 2tyg nawet się tam nie logowałem. Zwrot do 1000zl za przegrany zaklad na żywo
Juz dopisali w regulaminie , że przed obrotem bonusu nie można zlecać wygranych z depozytu. Wcześniej tego nie mieliJeśli faktycznie mają mały ruch to mnie to ani trochę nie dziwi. Pisałem tu kiedyś o problemie z nimi, że nie dali należnego bonusu. Myślałem że przynajmniej reklamacja załatwi sprawę, nic bardziej mylnego. Odpisali mi że doszło do "nadużycia" a tym nadużyciem było to że wypłaciłem normalnie wygrane pieniądze.
Także jeśli chcecie korzystać tam z promocji to pamiętajcie że i tak musicie przegrać, bo wygranych wypłacać nie wolno
Nic nie zmienili. Promka na esport jest osobnoOni czasem nie zmienili te promki? Teraz widze, ze to tylko na esport..
Ja przy poprzednim bonusie mialem ten sam problem. Ale puscilem po kilku minutach i przyjeli ten sam wcześniej odrzucony kuponNa mecz z Premier League także odrzucają. Nie rozumiem po co buk daje tak wysoki bonus 1500zł skoro nawet za 500zł się nie da zagrać
Już prubuje 3x raz zobaczymy jak się może kurs zmieni ale już wiem żeby stąd uciekać jak najszybciej.Ja przy poprzednim bonusie mialem ten sam problem. Ale puscilem po kilku minutach i przyjeli ten sam wcześniej odrzucony kupon
Ja wypłacałem większą sumę. Wczoraj o 23:00 wypłata została zlecona, dziś o 18:30 pieniądze na koncie. Przez cały dzień była możliwość anulowania wypłaty, ale po 18:00 przyszła informacja na emaila o wypłacie przez przelewy24.Wypłacał ktoś od nich pieniądze w ostatnim czasie ? Mogę prosic o kontakt na priv ?