Ten 1% to dużo? I tak zyskujesz bo nie grasz w bukach z podatkiem i chorymi marżamiCzyli najkorzystniejsza opcja dla gracza, aby jak najlepiej wyjść na wpłatach/wypłatach w Unibet to:
1. Wpłata na MuchBetter blikiem/przelewy24 (wówczas podobno nie pobierają prowizji, jeżeli się mylę, poprawcie mnie).
2. Wpłata na Unibet z MuchBetter (brak prowziji)
3. Wypłata z Unibet na MuchBetter (brak prowizji)
4. Wypłata. Najtaniej w bankomacie - opłata 0,99% . Minusem jest maksymalna dzienna kwota do 300zł, ale podobno można ją podnieść, kontaktując się z supportem. No i trzeba zamówić kartę.
Czy są jeszcze jakieś dodatkowe opłaty? A może da się w jakiś sposób wypłacić pieniądze z much better jeszcze taniej niż w bankomacie ?
możesz jej użyć przy metodzie wpłaty/wypłaty "Karta aplikacji mobilnej", więcej o tej metodzie przeczytasz w wątku od tego momentuWitam czy moge wplacic na unibet karta revolut visa??? Jesli tak to jak jest z wyplata na karte revolut jak dlugo ida pieniadze
Normalnie. Muchbetter to portfel a nie nielegalny bukmacher. Poza tym 12tys to mała kwotaWygrałem ponad 12K będę wypłacać to Muchbetter,ale chciałbym później wpłacać cześć pieniędzy małymi kwotami na konto bankowe,tak by uniknąć problemów. Jak to rozwiązać?
Były takie sytuacje opisywane na forum. Kasa na konto wraca po jakimś czasie.Miał ktoś sytuacje, że dokonywał wpłaty kartą Visa, wyskoczył błąd, że wpłata nieudana, a pieniądze zeszły z konta? Czat twierdzi, że depozyt jest nieudany, ale siana w banku już nie ma.
pamiętasz może jaki to był czas mniej więcej? dzięki za odpowiedz.Były takie sytuacje opisywane na forum. Kasa na konto wraca po jakimś czasie.
kilka dnipamiętasz może jaki to był czas mniej więcej? dzięki za odpowiedz.
Od akceptacji 24h. Przelewy ida systemem SEPA, ktory ma zmniejszyc czas oczekiwania oraz oplaty zwiazane z przelewami zagranicznymi.Cześć, ile najdłużej czekaliście na przelew od Uni? (ING)
Trochę mnie zmartwiłeś bo czekam już 3 dzień... poprzednie wpłaty faktycznie były 24h natomiast teraz nie wiem co jest grane..Od akceptacji 24h. Przelewy ida systemem SEPA, ktory ma zmniejszyc czas oczekiwania oraz oplaty zwiazane z przelewami zagranicznymi.
Zaakceptowali wyplate? 3 dni czy 3 dni robocze? banki realizuja przelewy w dni robocze (chyba, ze z tego samego banku sie wysyla lub przelew ekspresowy jesli bank jest w systemie przelewow ekspresowych). To sie odbywa wg sesji eliksir i tutaj nikt Cie w konia nie zrobi.Trochę mnie zmartwiłeś bo czekam już 3 dzień... poprzednie wpłaty faktycznie były 24h natomiast teraz nie wiem co jest grane..