jerzywalec
Użytkownik
Po zalogowaniu nie ma takiej opcji
Czy ja dobrze widzę, czy tam jest wypłata metodą Przelewy24?
Czy ja dobrze widzę, czy tam jest wypłata metodą Przelewy24?
Zmienil się. 20bet.life/plDziała Wam strona ? Zmienił się link ?
NieMacie problemy z wypatami?
Jesli podasz link działający u nas do cobrabet to Ci sprawdze , mam ze 3 zlimitowane 20bety na jeszcze działających IP i tych samych mackartach - więc będzie obiektywneCzy ktoś orientuje się czy na klony 20betu (przykładowo Cobrabet) przechodzą limity?
A nie myslisz czasem z 22bet?Jesli podasz link działający u nas do cobrabet to Ci sprawdze , mam ze 3 zlimitowane 20bety na jeszcze działających IP i tych samych mackartach - więc będzie obiektywne
Zadałem pytanie na szybko, co prawda link mam, ale na cobrabet nie ma możliwości rejestracji . Jak masz inne klony 20bet to chętnie bym skorzystał.Jesli podasz link działający u nas do cobrabet to Ci sprawdze , mam ze 3 zlimitowane 20bety na jeszcze działających IP i tych samych mackartach - więc będzie obiektywne
Sportsbet i Bambet. Takie info jest na stronie BetcloneZadałem pytanie na szybko, co prawda link mam, ale na cobrabet nie ma możliwości rejestracji . Jak masz inne klony 20bet to chętnie bym skorzystał.
Nie wiem, bo nie mam limitow na 20bet mimo iż gram dość grubo juz przez rokA limity szybko przechodzą? Muszę się śpieszyć tak jak u ruska, czy do pierwszej wypłaty?
Sportsbet i Bambet. Takie info jest na stronie Betclone
Ja albo jestem ślepy, ale nie widzę opcji do rejestracji. Próbowałem kliknąć na jakikolwiek kurs żeby pojawiła się opcja "zarejestruj się żeby postawić" lub coś pod ten deseń, ale to też jest zablokowane.Waluta PLN jest do wyboru wiec chyba mozna konto zalozyc z PL.
sportsbet to nie klon 20bet. To operator, ktory sciaga oferte kursowa z innych bukmacherow. Watpie, zeby 20bet mial "blackout" na cala pilke nozna i opoznienie np. godzinowe wszystkich spotkan. Albo zawiechy z handicapami i brak ich aktualizacji podczas live przy pojedynczych spotkaniach. Betclone jeszcze kilka bukow ma, ktore stawil jako klony a nie sa klonami.Pierwszego nie znam , ale Bambet to inny soft i chyba miałem tam jakiś problem z wpłatami/wypłatami.
Identycznego softu jak w 20bet nie widziałem jeszcze nigdzie - a szkoda bo ....fajnie się u nich gra