>>>ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 600 ZŁ NA START! <<<<
>>> ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ ZE ZWROTEM NA KONTO GŁÓWNE! <<<

20bet

P 31,1K

psychol32

Użytkownik
Dołączył
07/2016
Posty
1564
Miasto
Whitestok
Gdzieś musiałem to zagrać a większość buków albo usunęła ten mecz z oferty, albo blokowała na live od pierwszej minuty.
 
H 3K

hagi84

Użytkownik
Dołączył
08/2006
Posty
713
a czego sie spodziewales ? jak pograles mega smierdzacy mecz gdzie na gieldzie szly ladne kwoty na gosci i to mega skorumpowana liga
Kazdy inny ceniony wyzej bukmacher wrzucil limity za ten mecz, nie dziwota, ze i 20bet dal limity
Daj znac chociaz czy wyplacili pieniadze bez zbednych weryfikacji - dzieki

PS jaki limit miales na ta Czarnogore?
 
P 31,1K

psychol32

Użytkownik
Dołączył
07/2016
Posty
1564
Miasto
Whitestok
To był pierwszy beta jaki zagrałem w tym buku. Wpłaciłem 100 Euro na próbę i za całość poszło. Nie wiem jaki był na to limit. W sumie to liczyłem na jakiegoś casha ale takiej opcji to u nich próżno szukać.

Ps. Mnie giełdy nie interesują patrzyłem na tabelę i wyniki ligi.
 
H 3K

hagi84

Użytkownik
Dołączył
08/2006
Posty
713
oki, daj znac w takim razie czy nie bylo problemu z wyplaceniem, dzieki
 
P 31,1K

psychol32

Użytkownik
Dołączył
07/2016
Posty
1564
Miasto
Whitestok
Spoko nie chcę od razu wypłacać. Wpierw trochę z tego przegram to może obejdzie się bez kłopotów.
 
P 31,1K

psychol32

Użytkownik
Dołączył
07/2016
Posty
1564
Miasto
Whitestok
U mnie ten 20bet nie działa od czwartku, a z Betinii wypłata wisi od kilku dni. Napisali mi meila że do 5 dni roboczych trwa wypłata i że jak dział tym się zajmujący będzie chciał papiery do weryfikacji to się do mnie odezwie.
 
P 14,4K

przestrzalninja

Użytkownik
Dołączył
01/2019
Posty
1567
Próbowałeś bez włączonego vpn tylko ze zmienionym DNS? Mi się normalnie ładuje na tel i kompie a mam tylko zmieniony DNS
 
Otrzymane punkty reputacji: +31
P 14,4K

przestrzalninja

Użytkownik
Dołączył
01/2019
Posty
1567
Ogarnąłem temat DNS-u w telefonie i działa. Natomiast w kompie to dla mnie ciemna magia.
dla mnie na kompie i na telefonie to ciemna magia xd na telefonie uzywam dnsset a na kompie dnsjumper i samo mi zmienia dns na googlowskie . Recznie na kompie zmienialem i nic nie dalo nie wiem czy jakas blokada jest czy co, nie znam sie na tym ;/
 
ranczo0123 70,2K

ranczo0123

ModTeam
Członek Załogi
Dołączył
10/2013
Posty
3065
P psychol32 P przestrzalninja prosty poradnik ponizej:
 
Otrzymane punkty reputacji: +47
P 31,1K

psychol32

Użytkownik
Dołączył
07/2016
Posty
1564
Miasto
Whitestok
Działa cały czas.
Zleciłeś wypłatę od nich?
Zleciłem i są problemy. Wywala taki komunikat:
11.png
Napisałem do nich w tej sprawie to chcieli zrzut ekranu z tym komunikatem. Jak im wysłałem to napisali że musi być w języku angielskim. Mimo że mam stronę po angielsku to komunikat jest po Polsku.

Edit. Po wielu perturbacjach kasa na koncie w niespełna godzinę po zleceniu wypłaty
 
Ostatnia edycja:
H 3K

hagi84

Użytkownik
Dołączył
08/2006
Posty
713
psychol jak wyplaciles pieniadze?
Bo mam ten sam komunikat
A idioci na czacie kaza mi kompa wyczyscic i tyle.