>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

ATP Tour - Wielki Szlem: Australian Open (17.01.2022 - 30.01.2022)

Status
Zamknięty.
louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Hm Murrayowi powiekszenie glowki rakiety nie pomoglo ;-)
Kolejny mega przesadzony kurs Cilic zw Australian Open kurs E/W 176 Betfair.
W kolejner rundzie Rublev z ktorym Cilic grac nie umie wygral raz w 2015 roku kolejne 5 pojedynkow 2019-2021 przegrywal , wiec moze nadejsc przelamanie , potem raczej Medvedev z ktorym wygral na ubieglorocznym wimbledonie dwa pierwsze sety i przy stanie 2;2 w trzecim secie paliwo sie skonczylo.W 2018 Cilic wyrzucil Nadala i oczywiscie przegral z Rogerem ale gdyby jutromznalazl ten tenis sprzed 4 lat to wszystko moze sie zdarzyc....

Otrzymane punkty reputacji: +6
karfus 112,3K

karfus

Użytkownik
R. Opelka - liczba podwójnych błędów over 3.5 | 1.63 | fuksiarz Dość ciekawy bet. Ten pojedynek nie powinien skończyć się w 3 setach, Opelka zaserwuje sporo asów, ale powinno over 3.5 podwójnych całkiem realny

kriksus 6,2K

kriksus

Użytkownik
Panowie a co myślicie o parze Paire-Tsitsipas ? :D Kurs jest wyjątkowo kuszący. Jest w stanie Francuz w coś ugrać? Handicap gemowy,setowy ?

Auger-Aliassime F. gładko ? O'Connell jest taki dobry czy Schwartzmann bez formy z nim przegrał ? Bo kusi Cressy po 1,52

S 15K

sebek1997

Użytkownik
Panowie a co myślicie o parze Paire-Tsitsipas ? :D Kurs jest wyjątkowo kuszący. Jest w stanie Francuz w coś ugrać? Handicap gemowy,setowy ?

Auger-Aliassime F. gładko ? O'Connell jest taki dobry czy Schwartzmann bez formy z nim przegrał ? Bo kusi Cressy po 1,52
F. Auger-Alliasime - D. Evans 2 @1.97 fortuna

Nie warto w stronę Augera grać moim zdaniem. Męczył się w obu spotkaniach, na korcie spędził już ponad 8h, przy niecałych dwóch Evansa, który drugą rundę przeszedł bez gry i jeśli mecz będzie się wydłużał na pewno będzie miało to znaczenie. Do tego Evans od poczatku roku w bardzo dobrej formie: 7 zwycięstw i tylko jedna porażka z Karcacjewem. Kursy na Brytyjczyka już poleciały, bo poczatkowe @2.50 to była spora przesada. Ale i tak warto grać na Evansa według mnie.

kratta 72,8K

kratta

Użytkownik

Podpisuję pod kolegę wyżej FAA jest tak niestabilny, że swoje odda Evansowi a im dalej w mecz to może mieć ciężko i 3 maratonu może nie dzwignąć. Cressy też gra bardzo bardzo dużo Melbourne, Sydney teraz szlem i wydaje mi się, że może być dość mocno wyexplowatowany a O'connell jest naprawdę solidnym grajkiem nie opłaca się po takim kursie w mojej opinii.

A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Panowie oglądał ktoś Karacjewa i tą jego farsę z medicalem na koniec meczu? Czy to była tylko gra pod publiczkę, żeby usprawiedliwić swoją kompromitującą porażkę, czy naprawdę ma kontuzję? Jak dla to nienaturalnie żałośnie grał przy swoim serwisie. Nie wygrał gładko praktycznie żadnego podania od końcówki 2 seta. Szczerze mówiąc to dawno nie widziałem, żeby zawodnik stracił tyle punktów przy swoim podaniu, a mimo to utrzymał się w meczu tak długo. Lepszy przeciwnik zrobiłby dziś z Ruska miazgę w półtorej godziny maksymalnie.

Mannarino wygrał 66 punktów z returnu i miał 24 break pointy, to chyba jakis rekord

Ostatnia edycja:
A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Z czego wykorzystał 5.
W pewnym momencie miał nawet 1/10
Czyli 10%
No właśnie to świadczy tylko o Mannarino, że męczył się 5 godzin z kolesiem, który był w takiej dyspozycji, że dopuścił do 24 bp w 4 setach, a właściwie w 3, bo w 1 secie Rusek trzymał swoje podanie. Nadal składa go gładko 3-0, ale to chyba żadne odkrycie z mojej strony. Jakiś handicap gemowy spokojnie do gry.

Siara_89 22,1K

Siara_89

Użytkownik
Mam nadzieję, ze swoją wypowiedzią nie zaśmiecę tematu. Panowie, potrzebuję Waszej opinii. Mam okropny miesiąc. Mój bilans to 0-8 i 1200 PLN w łeb. Dla jednego to dużo, dla innego nie. Dla mnie całkiem spora sumka, jeszcze nigdy nie wygenerowałem takiej straty, a gram już kilka ładnych lat. Wczoraj mój kupon, który pozwoliłby mi odbić się od dna zrujnował Schwartzman, po kursie 1,19. Dziś potrzebuję Waszej wiedzy co dołożyć do meczu, który mam wybrany. Mianowicie dzisiejszy kupon leci za 1,2k. Mam już wybrany debel Granollers/Zeballos po 1,27. I teraz potrzebuje do tego dobrać jeszcze jeden typ. Wstępnie wyselekcjonowałem 3 propozycje:

Carreno Busta @ 1,72
Alcaraz @ 1,57
4/5 setów w meczu Alcaraz-Berrettini @ 1,50.

Co doradzacie wybrać?
Chciałbym podziękować wszystkim, którzy w dniu wczorajszym pomogli mi i wskazali typ na Carreno Buste. Udało mi się odrobić te 1,2k straty jakie wygenerowałem w tym miesiącu i wyszedłem na 0. Mam nadzieję, że już nigdy nie doprowadzę do takiej sytuacji. Dzięki jeszcze raz Panowie!

Otrzymane punkty reputacji: +27
wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Nie twierdzę że Evans nie wygra ale jak widzę że ktoś jako argument podaje ilość godzin na korcie, ilość meczy rozegranych w ostatnich tygodniach, czy wiek facetów około 33-34 lat że nie wytrzymają meczów Best of 5 to zawsze się uśmiecham.
Przypominam że są to profesjonaliści i dla nich gra codziennie czy nawet rozgrywanie turniejów tydzień w tydzień to nie jest wielki problem. Już wielokrotnie eksperci forumowi przewidywali szybkie porażki “dziadkow“ bo tak nazywacie zawódnikow ponad 30 letnich a oni zawsze grają wam na nosie i lekko 5 setów rozgrywają i często je wygrywają. W tym turnieju też już bylo kilka takich przypadków.

Szkoda ze nie gra Roger bo to pewnie od 2 rundy byłby główny argument by Rogera wyrzucić z turnieju, w końcu dziadek nie wytrzyma 5 setów, hehe.

3 2,6K

3kropek

Użytkownik
Nie twierdzę że Evans nie wygra ale jak widzę że ktoś jako argument podaje ilość godzin na korcie, ilość meczy rozegranych w ostatnich tygodniach, czy wiek facetów około 33-34 lat że nie wytrzymają meczów Best of 5 to zawsze się uśmiecham.
Przypominam że są to profesjonaliści i dla nich gra codziennie czy nawet rozgrywanie turniejów tydzień w tydzień to nie jest wielki problem. Już wielokrotnie eksperci forumowi przewidywali szybkie porażki “dziadkow“ bo tak nazywacie zawódnikow ponad 30 letnich a oni zawsze grają wam na nosie i lekko 5 setów rozgrywają i często je wygrywają. W tym turnieju też już bylo kilka takich przypadków.

Szkoda ze nie gra Roger bo to pewnie od 2 rundy byłby główny argument by Rogera wyrzucić z turnieju, w końcu dziadek nie wytrzyma 5 setów, hehe.
Nie mogę się z Tobą zgodzić, że zmęczenie nie ma wpływu na wynik meczu/ grę danego zawodnika. Oczywiście nie jest to kluczowy argument ale zawsze daje jakiś plusik w którąś ze stron. Tak jak wspomniałeś są to profesjonaliści i dlatego wg mnie muszą grać na 100% swoich możliwości - regeneracja organizmu po 3-5 godzinnym skrajnym wysiłku nie trwa kilka godzin, a to zmęczenie z każdym takim meczem będzie tylko większe i w końcowych piłkach długich meczy może brakować odpowiedniej reakcji i precyzji.

Rogera, Nadala i Djokovica trzeba traktować trochę w innych kategoriach - pomimo wielu lat nie pojawili się zawodnicy którzy mogliby nawiązać do ich sukcesów.

Bergkamp10 24,6K

Bergkamp10

Użytkownik
Bautista vs Fritz @+3,5 seta w meczu

Próbuję wydaje się dość bezpieczny typ, mianowicie że to spotkanie nie skończy się w 3 setach. Do tej pory Hiszpan regularnie ogrywał Amerykanina ale tym razem tak gładko może już nie być. Hiszpan niesamowicie doświadczony, regularny, od dawna trzyma równy i wysoki poziom ale Fritz ciągle się rozwija. Ma spore umiejętności i argumenty po swojej stronie jak mocny serwis czy forhend ale pytanie czy głowa udźwignie resztę. Myślę, że będzie miał swoje okazje, i przynajmniej seta powinien ogarnąć a po cichu liczę, że tym razem nawet i całe spotkanie, choć tak jak napisałem celuje w bezpieczny typ.

Do tego dokładam Kanepi, Evansa i kusi też Collins.

Otrzymane punkty reputacji: +3
B 35,1K

bukovina

Użytkownik
No właśnie to świadczy tylko o Mannarino, że męczył się 5 godzin z kolesiem, który był w takiej dyspozycji, że dopuścił do 24 bp w 4 setach, a właściwie w 3, bo w 1 secie Rusek trzymał swoje podanie. Nadal składa go gładko 3-0, ale to chyba żadne odkrycie z mojej strony. Jakiś handicap gemowy spokojnie do gry.
Uważaj na te handicapy gemowe, bo jeśli Rafa go złamie szybko, to nie będzie się forsować na siłę żeby zrobić to drugi raz.
Post automatycznie złączony:

Wyjaśnił Was Alliasime 😀 pisałem, że będzie szybkie 3:0, bo Evans nie ma argumentów w wymianach, a jeśli FAA będzie serwował jak z Foka, to go zmiecie z kortu. Teraz pewnie Rublow, więc będzie ciężej. Overki setowe raczej do grania.

szympo 9,7K

szympo

Użytkownik
Wyjaśnił Was Alliasime 😀 pisałem, że będzie szybkie 3:0, bo Evans nie ma argumentów w wymianach, a jeśli FAA będzie serwował jak z Foka, to go zmiecie z kortu. Teraz pewnie Rublow, więc będzie ciężej. Overki setowe raczej do grania.
No zobaczymy czy to będzie Rublew, który lubi po wyśmienitych meczach zagrać przeciętny, osobiście gram over 36.5 gemów w tym meczu po kursie 1.8, myślę że Chorwat spokojnie jest w stanie urwać seta przy dobrym serwowaniu.

B 35,1K

bukovina

Użytkownik
No zobaczymy czy to będzie Rublew, który lubi po wyśmienitych meczach zagrać przeciętny, osobiście gram over 36.5 gemów w tym meczu po kursie 1.8, myślę że Chorwat spokojnie jest w stanie urwać seta przy dobrym serwowaniu.
Wolałbym żeby Cilic to wygrał, bo potem grałbym Felixa z handicapem -1,5 seta, ale z Rublowem może być różnie. Rusek kiedyś był typowany, że zrobi większą karierę, niż Medwediew, a narazie, to wygląda przeciętnie. Potrafi zagrać rewelacyjnie, jak i beznadziejnie.

louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Dokładnie a Cilic powinien się rozkręcać z meczu na mecz.Był tu 4 lata temu w finale, wygrał po drodze z Nadalem przegrał finał z Rogerem. ALE musiał by zagrać swój najlepszy tenis na Rubleva

T 3,2K

TommyTom

Użytkownik
Co wy ludzie macie? Pisałem, a właśnie że nie pisałeś. Pokażesz nam gdzie? Spojrzałem na Twój ostatni wpis, dałeś 6 typów - 2 weszły, 4 nie weszły. Zysku z tego nie ma patrząc na kursy,a przeciwnie. To taki zwyczaj na tym forum, że się nie pisze, a mówi się że pisze?

B 35,1K

bukovina

Użytkownik
Co wy ludzie macie? Pisałem, a właśnie że nie pisałeś. Pokażesz nam gdzie? Spojrzałem na Twój ostatni wpis, dałeś 6 typów - 2 weszły, 4 nie weszły. Zysku z tego nie ma patrząc na kursy,a przeciwnie. To taki zwyczaj na tym forum, że się nie pisze, a mówi się że pisze?
Racja, teraz spojrzałem, że to nie tutaj o tym pisałem, ale na TT. Bez różnicy. Tak, czy siak Evans za wiele argumentów nie miał. Dlaczego rozliczasz mnie z typów, nie wiedząc nawet jaką grałem stawką ? Wystarczająco pomogłem w ostatnich latach zarobić ludzią na tym forum. Nikt nie jest nieomylny, a co do Alliasime, to byłem pewien, że pisałem tutaj, bo teraz widzę , że na TT również, ktoś podał ten wątpliwy argument dotyczący zmęczenia i stąd moja pomyłka.

Pzdr i samych wygranych.

marylka 5,4K

marylka

Użytkownik
Zverev [ -4,5 gema} - Shapovalov @ 1,61 he he

Sasza mysli tu o wygraniu pierwszego szlema i jest to bardzo realne. Chlopak dojrzał juz do tego.
Gra bardziej odpowiedzialnie, potrafi byc bardziej skupiony na grze, poprawil sie fizycznie do gier best off 5.
Złotnik swietnie serwuje, u niego rywale nie wchodza w kort przy drugim podaniu, bo potrafi walnąć ponad
200 km/h. Z Shapo to jest obowiazek sobie poradzic. Gra Denisa jest bardzo falujace. Te jego nieraz dziwne
przyruchy podskoczki przy uderzeniach sa moze i efektowne, ale nieraz i irytujace. Jego gra to sinuisoida, dwe
swietne piłki, trzy fatalne. Na Złotnika to zdecydowanie za mało argumentow. Win ZVEREV.

Ostatnia edycja:
A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Taki ładny typ na over gemowy Rublova a tu nawet przy secie Cilica nie wejdzie, bo Rusek jeszcze nic nie ugra. To pokazuje tylko, jak nędzne jest to nowe pokolenie tenisistów, w porównaniu do obecnych weteranów. Jak na razie to chyba tylko Medvedev się zapowiada na poważnego grajka. Zvereva uważam za gracza wysokiej klasy, ale jak na razie musi to potwierdzić jakimś wielkim sukcesem oprócz IO, które nijak się mają do sukcesów w Wielkich Szlemach. Jeszcze wszyscy zatęsknimy za obecnym pokoleniem wielkich mistrzów, bo już zaraz będziemy musieli oglądać takich Rublovów czy inny tenisowy szrot.

Nadal - Mannarino poniżej 30,5 gema 1.7 Betclic

Wystarczy po 1 przełamaniu na seta, a po wczorajszym meczu, gdzie półprzytomny Karacjev miał jeszcze Bp w końcówce, utwierdzam się w fakcie, że Rafa będzie miał sporo okazji na przełamanie.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom