adamo80
Użytkownik
Prosiłem adminów o przywrócenie tego tematu bo nie może tak być, że jacyś antyszczepionkowcy doprowadzają do zamykania tematu. Wierz mi, że są ludzie którzy nie czytają tego dla tych teorii tylko żeby np się dowiedzieć jak działa 3 dawka albo jakie są objawy Omikrona. Oczywiście masz rację, że tym razem wymyślili teorię, że nie może być szczepionki dla wszystkich grup wiekowych itd no, ale mamy wolność słowa więc póki nie obrażają mogą pisać co chcą. Choroba niestety jest i umierają setki ludzi dziennie, a Polska przoduje w rankingach zgonów w przeliczeniu na 1mln mieszkańców więc temat jest ważny społecznie.To jest jakiś portal informacyjny? Myślałem, że ten temat został zamknięty, tymczasem wchodzę po ok. miesiącu nie zaglądania, a tu choroba Robka toczy się dalej, nie wierzę :O
Koleś siedział na skype w masce - spisek :O
Dodatki covidowe - spisek
Covid się opłaca więc spisek
Drodzy administratorzy, ten temat jest potrzebny? Przecież temu człowiekowi nikt nie przetłumaczy, dopóki go choróbsko nie przeora, a i nawet wtedy powie, że to spisek. Jaki jest sens dyskusji? Jak można być dorosłym człowiekiem i mieć takie intelektualne braki? Znam naprawdę ludzi bez szkoły, którzy potrafią logicznie myśleć, do tego nie trzeba fakultetów, ale to tutaj to jest nie do wyjaśnienia.
Co trzeba mieć za życie żeby dziennie szukać artykułów po internecie i wstawiać je na forum bukmacherskie jako dowód... no właśnie czego? nieistnienia wirusa, spisku rządów, spisku farmaceutów? dziś widzę że jednak spisku lekarzy xD
Drugi maestro również wrócił, ale nie zmieniło się nic, nadal ciężko znaleźć chociażby jedno pełne zdanie, które dałoby się zrozumieć. Przez miesiąc wolnego od forum wymyślił nową tezę, że nie może istnieć lek dla wszystkich grup wiekowych. Brak mi słów. Nie ma opcji, wy dwaj na bank macie gęby jak Adaś Miauczyński, no nie ma innej opcji.
Post automatycznie złączony:
Niestety to prawda. To bardzo smutne, ale tak jest. Pisałem już na tym forum, że wszystkie takie teorie są bardzo niebezpieczne bo ktoś może w to uwierzyć i zginąć. Żaden rząd się na to nie zdecydował z uwagi na wolność słowa, ale moim zdaniem wszystkie takie teorie powinny być ścigane i zagrożone karą grzywny. Jakby np. za głoszenie takich teorii groziło z 5000zł mandatu to by się odechciało jednym z drugim głoszenia tego. Bardzo temu synowi współczuję i rozumiem jego wściekłość, żal i smutek...Czeska piosenkarka folkowa Hana Horka nie żyje. Nie była zaszczepiona na COVID-19 i, jak wynika z informacji czeskich mediów, specjalnie zakaziła się koronawirusem, aby uzyskać certyfikat ozdrowieńca. Teraz jej syn za śmierć mamy obwinia osoby głoszące antyszczepionkowe treści.
Syn ostro wypowiedział się także w mediach społecznościowych. Zwrócił się do ludzi głoszących fałszywe teorie na temat pandemii i szczepień
"Moja mama opierała się na waszych argumentach. Gardzę wami" — cytuje jego komentarz serwis idnes.cz. Jan Rek zaznaczył jednak, że każdy człowiek powinien decydować sam o sobie
W innym miejscu napisał, że jego mama chorowała przez pięć dni, a następnie udusiła się we własnym łóżku. "Przez opinie niektórych nie przyjdzie na moją obronę, ślub czy chrzciny dziecka" — oskarżał Rek. Napisał także, że ludzie głoszący teorie antyszczepionkowe mają krew na rękach.
Artystka "specjalnie zaraziła się COVID-19". Nie żyje. Syn: macie krew na rękach
Czeska piosenkarka folkowa Hana Horka nie żyje. Nie była zaszczepiona na COVID-19 i, jak wynika z informacji czeskich mediów, specjalnie zakaziła się koronawirusem, aby uzyskać certyfikat ozdrowieńca. Teraz jej syn za śmierć mamy obwinia osoby głoszące antyszczepionkowe treści.www.onet.pl
Ostatnia edycja: