U zagranicznych nie ma praktycznie żadnej oferty na asy serwisowe w tenisie. Czasem betclic wystawi fajne promocje na zawodników, ale co z tego jak po kilku wygranych kuponach mam limity po 5zlTotalna porażka te kursy 1,7 do 1,7 i jeszcze do tego podatek. U zagranicznej konkurencji bez podatku i kursy 1,9 do 1,9. "Nasze legalne" buki wraz z pasożytami z pisu i po szukają frajerów i o dziwo znajdują ich.
Zajrzyj na dzial opinie na temat betclic albo sts a zobaczysz, ze np taki ja ktory tez jest zwiazany z tym forum jedzie jak po psie po obu tych bukach. Raczej na niewielu forach masz az taka wolnosc slowa jak tutaj i mozesz sobie napisac co tylko ci sie podoba o kazdym buku niezaleznie od tego kto z kim ma jaka wspolprace podpisana. Rzetelnosc przede wszystkim bez wzgledu na wszystko u nas na forum jest mile widziana.Gościo związany z forum "ekstraklasa expert" wydaje opinie o buku z którym macie podpisaną współpracę - mega wiarygodna opinia
Wrzuć jakieś dowody, jakieś screeny. Bo takie zdanie to może Ci napisać 95% tego forum jak im dasz freebeta za 5 pln to rzucą się jak psy.
Wiem, że szukanie informacji w dzisiejszych czasach to umiejętność niespotykana, więc podsyłam o co chodzi: https://forum.bukmacherskie.com/thr...2021-2022-zakopane.164134/page-2#post-7077444Gościo związany z forum "ekstraklasa expert" wydaje opinie o buku z którym macie podpisaną współpracę - mega wiarygodna opinia
Wrzuć jakieś dowody, jakieś screeny. Bo takie zdanie to może Ci napisać 95% tego forum jak im dasz freebeta za 5 pln to rzucą się jak psy.
Nie bierzesz pod uwagę jednej rzeczy. Pojedyncze "wpadki" u niektórych buków są to zazwyczaj tzw. wpadki techniczne np. odwrócone kursy/literówki. Natomiast betclic jakby miał swoje absurdy kursowe zwracać, to by musieli zwracać całą ofertę, bo od początku sezonu na "twoich" skokach co konkurs mają absurd na absurdzie. Niestety odbija się to na natychmiastowym limitowaniu graczy, stąd żaden poważny gracz nie jest tak w stanie pograć dłużej niż pojedyncze zawody (na nowym koncie) a to i tak potrafią wrzucić limit w połowie betowania.Zgodnie z obietnicą wystawiam bardzo pozytywną rekomendacje temu bukmacherowi. Jako jedni z nielicznych na rynku biorą na klatę ewentualne swoje wpadki kursowe i rozliczają po wynikach faktycznych, a nie jako zwrot jak większość firm na PL rynku. Mega pozytyw. Na tą chwilę dla mnie buk nr 1.
logujesz się przez aplikacje czy przez stronę?
Stronę.logujesz się przez aplikacje czy przez stronę?
To ja wpisuje login, hasło chwilę zakręcić strona i nic.Stronę.
Czyściłeś pliki cookies w przeglądarce?Stronę.