jozzy22
Użytkownik
To nie tylko bolączka Australii w Anglii tez się powoli wszystko sypieMecz w Brisbane odwolany, powód? Covid ofc... Porąbany ten sezon, a jeszcze się na dobre nie zaczął... Wszystko wykrakalem... Bajzel się rozkręca...
To nie tylko bolączka Australii w Anglii tez się powoli wszystko sypieMecz w Brisbane odwolany, powód? Covid ofc... Porąbany ten sezon, a jeszcze się na dobre nie zaczął... Wszystko wykrakalem... Bajzel się rozkręca...
Ale nie aż tak, bo tu (w Australii) w kazdym stanie jest inne prawo sanitarne w zakresie covidowych przepisow. Dlatego były mecze na neutralnych stadionach. Gospodarze, goście teraz nie zawsze ma stadionowe uzasadnienie.To nie tylko bolączka Australii w Anglii tez się powoli wszystko sypie
Live
Sydney 2-1 w końcu normalny wynikW nastepnej kolejce widzę pre jeden mecz, a mianowicie Sydney FC, które się wczoraj nie popisało. Tym sposobem jest na przedostatnim miejscu w tabeli A-league. Trochę szok, ale 19.12 będą mieli szansę na punkty bo zagrają u siebie z Nix. Tułacze z Wellington przystąpią do tego meczu po pucharze FFA, ktory będą mieli 15.12. Do tego na te spotkania wypada im z kadry Hopper. Dla mnie to okazja na przelamanie
i pierwsze 3 pkt. dla Sky Blues. Nie twierdzę , że to pewniak ale za miedziaka już położyłem na 1 po @ 1,95... Jak dla mnie spadnie przed meczem do 1,6.
Drugi mecz postaram się śledzić na live, interesuje mnie kierunek under w meczu Roar vs. Glory, bo przynajmniej on the paper ma to sens patrzącą na antyfutbol jaki oba teamy preferują w tym sezonie.
Reszta spotkań tylko live... GL&KTF!
Co tu powiedzieć? w nadchodzącym okresie i tak trochę odpuszczę... Sie ma...... W tej kolejce under w Brisbane i 1 Sky Blue. Jak nie wejdą to idę na urlop
Typowanie będzie o ile będą graćNa na typowanie przyjdzie pora drugiego dnia świąt.
To napisz coś kolego z sensem...dziś 2 meczyki u kangurów a tu cisza?