A gdzie ten skład Funvic widziałeś? Jak na Wikipedii to skład z poprzedniego sezonu. Wszystkie gwiazdy już odeszły. W tym sezonie w Brazylii grają jakimś anonimowym składem i ledwie przędą.Ktoś wie czemu tak rosną kursy na Funvic w KMŚ? Na papierze mają sporo lepszy skład niż UPCN.
Thales libero reprezentacji, sypacz Murilo Radke, atakujący Felipe i doświadczony środkowy Riad Ribeiro to dla mnie nie są takie anonimy. Gorzej to wygląda w UPCN gdzie ostatnio przegrali w finale pucharu Argentyny 0:3, a w składzie nikogo na poziomie międzynarodowym.A gdzie ten skład Funvic widziałeś? Jak na Wikipedii to skład z poprzedniego sezonu. Wszystkie gwiazdy już odeszły. W tym sezonie w Brazylii grają jakimś anonimowym składem i ledwie przędą.
Thales jak najbardziej, Rbeiro jeszcze jescze, Radke, a Murillo Radke nie wiem czy w Stali Nysa by się do 6 złapał.Thales libero reprezentacji, sypacz Murilo Radke, atakujący Felipe i doświadczony środkowy Riad Ribeiro to dla mnie nie są takie anonimy. Gorzej to wygląda w UPCN gdzie ostatnio przegrali w finale pucharu Argentyny 0:3, a w składzie nikogo na poziomie międzynarodowym.
Niestety Dynamo przejechało się w tie-breaku po turczynkach, a jak na złość Amstetten dzisiaj dużo lepiej niż wczoraj w Sofii. |
Tak, dzisiaj Amstetten się ocknęło i bierze mecz 3-1. Ciekawe czy złotego seta też ogarną. Młode Bułgary jak wczoraj żarło to jechały za ciosem, bodajże 16 bloków w 3 setach zrobili. Dzisiaj już trudniejszy mecz to walki nie podejmują. Niestety w bukmacherce, jak i w życiu, nie wystarczy coś wiedzieć, szczęście również trzeba mieć.
Niestety Dynamo przejechało się w tie-breaku po turczynkach, a jak na złość Amstetten dzisiaj dużo lepiej niż wczoraj w Sofii.
Jovana chora… W tamtym tygodniu w Rzeszowie przy każdym time-oucie asystent leciał z ręcznikiem bo się lało z nosa ale dzisiaj to już dramat.. Blada jak ściana, źle wyglądała, było widać ile ją kosztuje przebywanie na boisku także wielki szacun za charakter i fajnie, że to docenili i została MVPUf, młode Serbki seciora ogarnęły! Nie wiem co tam z Brakocevic się stało, czy to pomysł Jacusia, czy faktycznie jakiś uraz? Dziwna sprawa.
Lekko +++Petersburg+Lube+Perugia wszystko po 3:0, myślę że powinno być łatwo szybko i bez stresu. A kurs ako @2.67 bukamcher: Superbet
już zdjętęPraia win @2.55 uninet - 1.5seta @3.6 forbet, - 1.5 @4.1 unibet
Gram na najlepszy zespół brazylijski Praia, forbet wystawił kurs na - 1.5seta @3.6, ale pewnie niedługo spadnie i warto szybko załadować. Na zwycięstwo jeszcze nie ma, a pewnie będzie w okolicach @2, ale na uni ecie jak ktoś ma konto można wyhaczyc jeszcze lepsze kursy na win i hc brazylijskiego zespołu.
Już wczoraj ładowałem na Conegliano z Fener i dzisiaj ładuje na Praie, ponieważ dla mnie lepszy skład fajne Brazylijki i dodatkowo siostry Martinez z Bujis pociągną do zwycięstwa. Fener w tym roku jak pisałem gdzieś dużo słabszy skład i jedyny ich atut w tym meczu to, że grają w Turcji.
Ja jeszcze zdążyłem, ale ten bukmacher to największy panikarz, wystarczy coś zagrać powyżej 400zl i już mają kupę.już zdjętę
trudno się mówi, jeszcze siępomylą nie raz dzięki za wrzutkęJa jeszcze zdążyłem, ale ten bukmacher to największy panikarz, wystarczy coś zagrać powyżej 400zl i już mają kupę.
Można jeszcze w ub próbować lub poczekać zobaczyć jakie korekty dadzą w innych.